Allah veriyor sabrını.
Serklaj acımıyor bu arada. Ben hiç anlamadım bile ne yaptıklarını, narkoz verdikten sonra yapıyorlar, uyanınca ne oldu ki dedim birşey hissetmedim.
He onu anestezisiz yaptırdım acımadı. İçeriye ilaç veriyorlar, bi baskı hissettim sadece. 5 dk süren birsey öyle cok aman aman birsey degil, Asmin de de ağrı olmamış yazar gelince zaten.Serklaj değil de rahim röntgenini merak ediyorum. Anesteziyi yaptıran da varmış anestezisiz de...
He onu anestezisiz yaptırdım acımadı. İçeriye ilaç veriyorlar, bi baskı hissettim sadece. 5 dk süren birsey öyle cok aman aman birsey degil, Asmin de de ağrı olmamış yazar gelince zaten.
İnternetten echomar hsg diye arat videoları var kısa süreli ağrısız bir işlem korkmana gerek yok, acı çeken neden çekiyor hiç anlamadım
Normal doğum yapmıştın değil mi? Bu işlem senin için hicbirsey, zaten o yorumlardan dolayı insanlar narkoz alıyor boş yere, işin bitince gerildiğin için kendine kızıyorsun. İnşallah seninki de bizimki gibi kolay geçerKorkutucu yorumlar gördüm Ufacık şeye de anestezi almak istemiyorum ama o kadar bahsi geçtiği kadar acı varsa da zor diyorum.
Bilgi için teşekkürler
Normal doğum yapmıştın değil mi? Bu işlem senin için hicbirsey, zaten o yorumlardan dolayı insanlar narkoz alıyor boş yere, işin bitince gerildiğin için kendine kızıyorsun. İnşallah seninki de bizimki gibi kolay geçer
Hissettiğin şeylerde çok haklısın ama bundan sonra basit şeyler canını yakmayacak ki, şu an insanların dert edindiği şeyler bana o kadar boş geliyor ki, Allah beterinden saklasın bu kadar büyüğü olmadıkça senin için de öyle olacaktır.Evet normal Doğum oldu ve ters geldi bir de bebek, ıkınma sürecine kadar yaşadım. İnşallah yüce Rabbim her şeyin kolaylığını verir. Çok güçsüzüm her manada...
Hissettiğin şeylerde çok haklısın ama bundan sonra basit şeyler canını yakmayacak ki, şu an insanların dert edindiği şeyler bana o kadar boş geliyor ki, Allah beterinden saklasın bu kadar büyüğü olmadıkça senin için de öyle olacaktır.
Evet etrafımızdaki herkes bizim için üzülüyor ama anlamıyor.Destekleriniz için çok teşekkürler...
Evet, bir çok üzüntü kaynağı olan şey o kadar anlamsız geliyor ki, umurunda olmuyor bile. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin, onu gördüm onu öğrendim...
Bu durumu yaşayan birini yine aynı durumu yaşayan birinden başkası anlamıyor yine ne yazık ki. Foruma üyeliğim üzücü sebeplerle olsa da desteğiniz için tekrar teşekkürler. Çünkü aynı acıyı tatmayan insanlarla konuşmak anlamlı olmuyor.
Evet etrafımızdaki herkes bizim için üzülüyor ama anlamıyor.
Rica ederim ne zaman istersen ihtiyaç duyarsan yazabilirsin.
Allah sabrını versin bende yirmi gün önce 37 haftalık bebeğimi ölü doğurdum normal doğum olduğu için bende gördüm aklımdan hiç çıkmıyor gözümün önünden melek yavrum hiç gitmiyor iki hafta mezarına gidemedim geçen gittim nasıl kıyıpta o güzel bedenini toprağa verdiler diye düşündüm hepÖzelde gidiyorum doktora ama genetik araştırmaya gitmediler. Akraba evliliği var mı, kan uyuşmazlığı var mıydı vs gibi çeşitli sorular soruldu sebebiyet bulmak adına bir şey çıkmadı.
Erken doğumu normal doğum şeklinde yaptığımdan kaybettiğim yavrumu gördüm doğum anında. o minicik ellerini, ayaklarını, bacağını... Unutamıyorum ki, devamlı gözümün önünde
Mezarına da gitmek istiyorum ama henüz hiç gücüm yok bunu gerçekleştirecek. Gözlerim hep buğulu hep yaşlı...
Yüce rabbim atlatabilmek, alışabilmek gücü verir inşallah tez zamanda. Evlat acısı çok zormuş, babamı da kaybettim ama evlat gibi dokunmamış şimdi anlıyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı
Allwh
Allah sabrını versin bende yirmi gün önce 37 haftalık bebeğimi ölü doğurdum normal doğum olduğu için bende gördüm aklımdan hiç çıkmıyor gözümün önünden melek yavrum hiç gitmiyor iki hafta mezarına gidemedim geçen gittim nasıl kıyıpta o güzel bedenini toprağa verdiler diye düşündüm hep
Evet bizim bebeğimizi sıranın başına defnetmişler gittiğimde benim bebeğimden sonra on tane daha mezar vardı eşim bunları bizden sonra getirmişler dedi halbuki benim bebeğim vefat edeli on beş gün olmuştu on beş güne on bebek Allah hepsinin ailesine sabır versin çevremizde o kadar çok böyle olaylar var ki biz daha önce başımıza gelmediği için bilmiyormuşuzAllah, meleklerini kaybeden her anneye sabrını versin inşallah, çünkü çok zor hele ki doğurduğunu görüp toprağa vermek tarifi mümkğn olmayan bir acısizin meleğiniz benimkinden de büyükmüş. Ben daha mezarına gidemedim lakin mezarlık bizimkiler gibi bebeklerle doluymuş İnşallah en kısa zamanda Rabbim Yeni hamileliklerle hafifletir acımızı, su serper içimize. Yeni bebek olmadıkça ne dünün ne bugünün ne de yarının bir farkı yok bizim için
Kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öyle zor ki ama beterin beteri var Rabbim sevdiklerimizi bize bizi onlara bağışlasın inşâAllah
Bende 7 senede sayısız tedavi ameliyat ve 3. Tüp bebekte hamile kalmıştım11. Haftada kaybettim missed abortus... rutinkontrolde kanama sancı olmadan sessizce gitti kuzum o kadar alışmıştım ki acısı geçmiyor yeri dolmadan da azalacağa benzemiyor doğal yolla gebe kalmam imkansız o yüzden için daha buruk ama herşeyin hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin çok zor gerçekten çok zor
Aynen canım nasip kader...Yaşamayan, anlamaya çalışabilir ama anlayamaz... Allah kimseye de yaşatmasın, evlat ille doğup büyüttüğün demek değil. Acısı çok derin. Beterin beteri illa ki var, lakin ateş düştüğü yeri yakıyor
Arkadaşım 10 yıllık evliydi tüp bebek vs de hiç tutmadı. Kredi çektiler zor koşullarda tedavi oldu. En son yanıt vermeyen tüp bebek tedavisinden 2 yıl sonra nurtopu gibi bir kız çocuk dünyaya getirdi. İnşallah, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik yaşatsın. Yeni bir hamilelik yaşayana kadar bu kalp ağrıları hiç dinmeyecek gibi...
Aynen canım nasip kader...
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın benim tüplerim alındı artı miyom ameliyatı oldum sezeryan gibi zor günlerdi ama unutmuştum o minik kalp atışlarını görünce duyuncabi evlada o kadar ihtiyacım var ki biz de hem maddi hem manevi olarak çöktük Rabbim yardım etsin hepimize öyle çok istiyorum ki kürtajın ertesi günü tekrar transfer yapalım deselerdi tamam derdim çok kısa 11 haftalık bir gebelikti ömrümden ömür gitti sanki çok bulantım oldu çok ama razıydım asla isyan etmedim inşâAllah Bi daha nasip etsin Rabbim tez zamanda hepimize
Malesef bende aranıza üzücü bi sebepten katıldım4 ay önce erken doğum yaptim 24+2 de tabiki yasamadi gelisme geriliği vardi bebegi besleyen damarlar da çentik vardı.halada atlatamadim yeniden hamile kalmaya çalışıyorum.allah kimseye yasatmasin