- 29 Ekim 2015
- 94
- 62
- 32
Onlar olağan şeyler. . Ve daha 6 gün var test yapman gerek cnmKizlar yardim edin az once egilirken otururken kasiklarimda batma kramplar hissettim . 6 gunum var
Slm kizlar iki gün var adetime bi kaç gün önce kasik ağrım vardı da bugunde sabah gözlerime acamadim yorgunluktan aşırı uykum var şimdi de öğrencilere nasil ders anlattim bilmiyorum Bayılacak gibiyim yaaa kizlar sizce bişeyler varmi test falan benim morelime bozar hiç yapmak istemiyorum da yardım yardım ay ya
Olabilir canim bunlar hamilelik belirtisi ama test yapmadan belli olmaz. O zaman adet gununun gecmesini bekleyecen iki gun dahaSlm kizlar iki gün var adetime bi kaç gün önce kasik ağrım vardı da bugunde sabah gözlerime acamadim yorgunluktan aşırı uykum var şimdi de öğrencilere nasil ders anlattim bilmiyorum Bayılacak gibiyim yaaa kizlar sizce bişeyler varmi test falan benim morelime bozar hiç yapmak istemiyorum da yardım yardım ay ya
işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cigi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
MaşAllah ne güzel görünüyo canım :)işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
Tekrar tebrikler canimmişte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
Eveetttt bata 4 gün var.. erken gebelik testi yaptim masallah tertemiz.. ikinci cizginin golgesi bile yokhalbuki bu ay cok umutluydum
Tekrar tebrikler canimmben sana dedim hamilesin diye şekerim ayyy bende bugünleri görsem keşke . Senin adina cok sevindim ne güzel mutluluk
Yok cnm ben netten 30 tane ovulasyon testi aldim yaninda 5 tane de erken gebelik testi geldi. Hepsi 29 tl miydi neydi.. nasip kismet artikcanım hayırlısı olsun 2 gün sonra tekrarla erken daha biraz daha gecsin umudunu kaybetme bu ay olmasa bile öbür ay olur bu arada bu erken gebelik testlerine nolur para vermeyn 3 liralık testte de cıkıyor hiç bir farkı yok tabi fiyatı dışında bunu tecrübe etmiş olarak söylüyorum erken gebelik testi almayın onu alacagınıza gidin o parayla 5 tane test alıp her gün yaparsınız cünkü varsa onda da cıkıyor
Ayyyy maşallah canim tebrik ederim çok sevindim delirme dur kiz daha kalp atislarini Dinlediğimizde deliririz beraberişte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
Erken gebelik testine güvenme canım. Adetine 1 gun kala tekrar normal test yap. Belli olmaz daha adetin gelmediyse. Moralini bozma.Eveetttt bata 4 gün var.. erken gebelik testi yaptim masallah tertemiz.. ikinci cizginin golgesi bile yokhalbuki bu ay cok umutluydum
Ayy canim benim inşallahteşekkür ederim görürsün görürsün merak etme hatta bize de gösterirsin burda mendil sallar halay cekeriz :) Allah tüm bekleyenlere versin inşallah
Ya zaten baya pahaliymis bu testler sanirim ama ben 30 tane ovulasyon testi ve 5 tane erken gebeligi 29 tl ye aldim. Pvulasyon testleri iyi ama buna bende guvenemedim.. ama olsaydi cikardi yaa silik falan bu tertemizErken gebelik testine güvenme canım. Adetine 1 gun kala tekrar normal test yap. Belli olmaz daha adetin gelmediyse. Moralini bozma.
MaşAllah ne güzel görünüyo canım :)
Yok cnm ben netten 30 tane ovulasyon testi aldim yaninda 5 tane de erken gebelik testi geldi. Hepsi 29 tl miydi neydi.. nasip kismet artik
Ayyyy maşallah canim tebrik ederim çok sevindim delirme dur kiz daha kalp atislarini Dinlediğimizde deliririz beraberbenim kasiklar fena agriyor dur bakalim daha agrilar cekicen ay bide gece bir midem bulandi anlatamam tavuk gibi 8 de uyudum uyandim 9 da uyudum yatağa geçene kadar uyudum sonra 12 de uyudum tamamen eşim konuşuyor gece ayyy sus askim bebis uyumak istiyor dedim eyvahlar olsun diyor 9 ay canimi cikaracaksin sen benim diyor amannnn olsun demi ama her zamanmi hamileyizzz ohhh ohhhh nazlar baslasin kozlar