- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Hayirlisi ne ise o olsun canım bi dahaki aya artik :)Bilmem de sanmıyorum canım ya olma ihtimali az gibi bakalım akşama kadar belli olur artık ya tutarsa :)
Hayirlisi ne ise o olsun canım bi dahaki aya artik :)
Yap canım insallah daha koyu cikarrÇekme dim canım fotoyu işte yim tekrar test alıp yapasim var
Sen bence hamilesin canim ama yap bir tane daha. Bekliyoruzzzaha benden bi tane dahayap kız ben de gidip yapacam hobi gibi bir şey oldu bu adrenalin salgılıyorum sanırım bagımlılık yaptı ya da ben iyice delirdim artık :) çift çizgili testler canım cek de paylaş bu sefer bakalım çizgiye
Inşallah canımYap canım insallah daha koyu cikarr
Sen bence hamilesin canim ama yap bir tane daha. Bekliyoruzzz
Ayy ağzından bal damliyorr canimm.ay inşallah inşallah :) hepimiz hamile olalım etraf bebekten gecilmesin
5 dk içinde belli oluyor cnmYa birsey sormak istiyorum kizlar ben. Idrar testi yaparken be kadar beklemek gerekiyor? Yani basta cikmayip bekledikce cikma ihtimali var mi bunun ortalama suresi nedir?
Genellikle 5 -10-15 dakika. Yarım saat ve sonrası ne kadar geçerli olur bilemiyorum canımYa birsey sormak istiyorum kizlar ben. Idrar testi yaparken be kadar beklemek gerekiyor? Yani basta cikmayip bekledikce cikma ihtimali var mi bunun ortalama suresi nedir?
Ya birsey sormak istiyorum kizlar ben. Idrar testi yaparken be kadar beklemek gerekiyor? Yani basta cikmayip bekledikce cikma ihtimali var mi bunun ortalama suresi nedir?
Döllenen yumurta 10 gun icinde rahme yerleşiyor. Bazilarinda idrarda hen cikiyor bazilarinda cikmiyor canim. Adetine ne kadar var. Adet gunune yakin test yaparsan cikma ihtimali daha fazla oluyor hamileysen.tesekkur ediyorum ya peki şüpheli iliskimin uzerinden 9 gun gecti belli olmaz mi ya
merhaba kızlarr geçen ay adet tarihleri 15 ile 20 arasındaydı 30 da pembe bi leke geldi Dr gittim kan tahlili 1. 2 çıktı Dr negatif ama hamile olabilirsinde yerleşme kanaması olabilir dedi folic verdi bu ay da çok erken adet oldum ayın 6 sinda ama kadiklarda batma mide yanması bel ağrısı var testen korkuyorum negatif çıkar diye bi yardımcı olsaniz lutfennnnnn
Ben 3-5 gun daha beklemeliyimmmm kendime hakim olmaliyimmmm
Test yapmadan belli olmaz ki canım. Hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de. Başka belirtin var mi. Idrar testi yap istersenKizlar yardim edin az once egilirken otururken kasiklarimda batma kramplar hissettim . 6 gunum var