Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Pazr gunu(adetime 6 gün varken) kasik batmam varken bugün hic bisey yok sanki :KK43: bata 4 gün kaldi. Hic bi belirtim kalmadi sanki :KK43: bu ay hüsran galiba

Ya birsey sormak istiyorum kizlar ben. Idrar testi yaparken be kadar beklemek gerekiyor? Yani basta cikmayip bekledikce cikma ihtimali var mi bunun ortalama suresi nedir?

merhaba kızlarr geçen ay adet tarihleri 15 ile 20 arasındaydı 30 da pembe bi leke geldi Dr gittim kan tahlili 1. 2 çıktı Dr negatif ama hamile olabilirsinde yerleşme kanaması olabilir dedi folic verdi bu ay da çok erken adet oldum ayın 6 sinda ama kadiklarda batma mide yanması bel ağrısı var testen korkuyorum negatif çıkar diye bi yardımcı olsaniz lutfennnnnn

Ya birsey sormak istiyorum kizlar ben. Idrar testi yaparken be kadar beklemek gerekiyor? Yani basta cikmayip bekledikce cikma ihtimali var mi bunun ortalama suresi nedir?

var canım benim 4-5 gün önce yaptıgım testlerde saatler sonra silik cizgi cıkmıştı cok cok az oldugu içinmiş diye düşünüyorum tabi olmaya da bilir bazen kuruma cizgisi de olusuyor cünkü ikisini ayırd etmek önemli istersen sana atarım o testleri duruyorlar ama şimdi yapınca hemen cıkıyor yani dün cıkmıştı test bozuktu akmıştı ama yine de cıkmıştı inşallah bugün de cıkar korkuyorum acaba test bozuktu ondan mı diyorum bi de kimaysal gebeliği taktım kafama acaba öyle miyim deyip duruyorum manyaklaştım ben gidim bi test alayım bana dua edin

merhaba kızlarr geçen ay adet tarihleri 15 ile 20 arasındaydı 30 da pembe bi leke geldi Dr gittim kan tahlili 1. 2 çıktı Dr negatif ama hamile olabilirsinde yerleşme kanaması olabilir dedi folic verdi bu ay da çok erken adet oldum ayın 6 sinda ama kadiklarda batma mide yanması bel ağrısı var testen korkuyorum negatif çıkar diye bi yardımcı olsaniz lutfennnnnn

Test yapmadan yardımcı olamayız ki canım adet olduguna göre gebelik yoktur cok küçük bir ihtimal üstüne gördün desek onu da ancak testle anlabiliriz korkma korkma yap yap ki ona göre bak yumrutlama tarihlerin geliyo yoksa bol bol çalışır bu ay yaparsın :) inşallah vardır

Ben 3-5 gun daha beklemeliyimmmm kendime hakim olmaliyimmmm:110::110:

tabi ki hakim olmalısın :) ama olamıyoruz ben de olamıyorum o yüzden sana da bir şey demeyeyim hayırlısı be gülüm

X