Kaç günün varki senin canim ?Yaa kızlar günüm yaklaştıkça mide bulantılarım artıyor gün içerisinde çok oluyo dayanamıyorum bu yüzden erken gebelik testi aldım ama şimdiden yapmak istemiyorum açıkçası negatif çıkar diye korkuyorum bu yüzden iki gün kala yapmayı düşünüyorum sizce başka neden olabilir bu
teşekkür ederim görürsün görürsün merak etme hatta bize de gösterirsin burda mendil sallar halay cekeriz :) Allah tüm bekleyenlere versin inşallah
Ayyyy süper yaaa maşallah tebrik ederimişte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
Beş günüm var canım ya çok tuhaf hissediyorum kendimiKaç günün varki senin canim ?
Hayatım ben öğrenene kadar söylemek istemedimCanim eşine şöyle alsin test gelirken benim tek tarafli evet sadece sol kasigim batma oluyor inşallah hamissindir güzelim
ilk denemede ben de o sekılde olmustum doktorda vucudun ılk defa bu sekılde bır seyle karsılastıgı ıcın tepkı vermesı cok normal dedıMerhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..
Amin canim inşallah allah razi olsun. Çok geçmiş olsun ya yakin eczane yokmu hemen gidip alabileceğini keşke alip yapan çok merak ediyorumHayatım ben öğrenene kadar söylemek istemedimsürpriz yapmak istiyorum ben de :) sol kasığımda batma ve ağrı var benimde. Bakalım bugün biraz toparlanayım yarın nasipse yapıcam testimi. Saol canım dualarını esirgeme. Allah sana rahat bir hamilelik yaşatsın inşAllah..
Nihalcim kaç günün vardı bata ins gebesindir ya test yapıp haberdar et biziHayatım ben öğrenene kadar söylemek istemedimsürpriz yapmak istiyorum ben de :) sol kasığımda batma ve ağrı var benimde. Bakalım bugün biraz toparlanayım yarın nasipse yapıcam testimi. Saol canım dualarını esirgeme. Allah sana rahat bir hamilelik yaşatsın inşAllah..
Yihhhuuuu oldu sonundaoyssss yesin annesi bunu minnicik fasulyem benim kurban olurum ay aglicam
Saol canım yarın yapıcam inşAllah güzel haberler vericem ben de :)Amin canim inşallah allah razi olsun. Çok geçmiş olsun ya yakin eczane yokmu hemen gidip alabileceğini keşke alip yapan çok merak ediyorum
Ayy kıyamam ne tatlısınız maşAllah :)Yihhhuuuu oldu sonundaoyssss yesin annesi bunu minnicik fasulyem benim kurban olurum ay aglicam
Kişisel bilgilerine gir bebegin dogacagi tarihi yacaksin oraya zaten yaziyor gir bak bi ama önce hamilelik günlüğünu imza alanına eklemek için dokun yazan yer varya benim yazimin altında ona tikla bir sayfa acilacak orada link var 3. Linke tikla son adet tarihini yazacaksin oraya orasi hesaplayarak doğum yapacagin tarihi onu gidip kişisel bilgilerin deki yere yazacaksinkız bana da yapsak ya nasıl yapılıyor gerci daha dr gitmedim ama
TSK ederim tatlim inşallah sende yasarsin bu güzel duygularıAyy kıyamam ne tatlısınız maşAllah :)
Hayatım üç gün geçti 14 üydü. 13 ünde bir günlük hafif kanamam oldu. Belirtilerim devam ediyo.Nihalcim kaç günün vardı bata ins gebesindir ya test yapıp haberdar et bizi
Aminn canım cümlemiz inşAllah..TSK ederim tatlim inşallah sende yasarsin bu güzel duyguları
Kişisel bilgilerine gir bebegin dogacagi tarihi yacaksin oraya zaten yaziyor gir bak bi ama önce hamilelik günlüğünu imza alanına eklemek için dokun yazan yer varya benim yazimin altında ona tikla bir sayfa acilacak orada link var 3. Linke tikla son adet tarihini yazacaksin oraya orasi hesaplayarak doğum yapacagin tarihi onu gidip kişisel bilgilerin deki yere yazacaksin