Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen benim esimde bana diyor aman allahim sen ve erken uyumak diye ama inan kafami kaldiramiyorum uyumak istiyorum hep. Ay mide bulantisini hic deme zaten bende hic sevmiyorum ama çekeceğiz bebisimiz için yapacak bisi yok keşke mide bulantimiz olmasa

Canim bence sende bi test yap. Hatta Bize de haber ver:)
Bi iki gun sonra inş öyle olur ben bu testlerden çok hüsran a uğradım da dilim yandi yani iki gün sonra yapayım diye bekliyordum ama sabırsızlıkla günler saatler dk hiç geçmiyor

Baska belirtim yok sabah sadece kalkarken bi akintim oldu sivi. Sonra o kasik kramplari baslamisti. Ama daha 6 gunum var canim benim . Cok erken degilmi

Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...

Eeveeet ve beklenen oldu:))) tekrar tebrik ederim canım kan sonucunu ds bekliyorum:) ve en büyük belirtin neydi sence

arkadaşlar meraba adete 1 gün kaldı dayanamadım asla yapmam artık geçmeden önce dedim ve bunu dedikten yarım saat sonra koşa koşa test aldım ecz den yaptım negatif azıcık bi siliklik bile yok azıcık bile erken mi sizce olsa çıkardı ama di mi boşuna ümitlenmiyim.. hı ? ne diyosunuz.. cvp yazın bana

Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...

inşallah canım canı gönülden istiyorum bunu hem de hepimiz için

Eeveeet ve beklenen oldu:))) tekrar tebrik ederim canım kan sonucunu ds bekliyorum:) ve en büyük belirtin neydi sence

göğüslerde sızı kasıkta batma asırı derecede uyku ve cinsel isteksizlik cünkü bende hayatım boyunca hiç böyle bir sey olmadı

canım olmayabilir de ama olabilir de benim de bir gün var ve cıktı ama bazılarında cıkmıyor ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun bekle bi bakalım yoksa bile öbür ay denersin moralini bozma sakın cünkü stres her derdin başı

denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sen

Canım boşuna erken heves etme ben de silik 2. Çizgi görünüyor ama genede ümit edemiyorum inşallah vardır. .. adetin geçsin bi kacgun en önemli belirti o

denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sen

valla canım ben öyle uyduruk dandik testler kullandım hem de kaçtane adına bile bakmadım yani o derece uyduruktu bozuk cıkanlar bile oldu ama 3-4 gün kala incecik silik cizgi gördüm ama benim cok düzenlidir yani gecikme falan yaşamam o yüzden gec döllenme falan da olmamıştır. Belki sen de vardır bir şey de diyemiyorum ki cok istiyorsan kanda baktır hemen cıkar. baskıalrı takma kafana cünkü stres yaptıkça olmaz ne zaman ki boşver aman dedin umursamadın o ay hamile kalırsın kimin ne dediğini umursama lütfen kendine iyi bak moralini yüksek tut

Sedacım dünden beri mide bulantısından kafamı kaldıramadım. İyi olsam gidip test alıcam. İstifrar ettim gece. Senin kasığında ki ağrı tek tarafta mı ? Benim reglim üç gün geçti. Bir günlük kanama da yaşadım. Sol kasığımda ağrı var. Büyük ihtimal hamileyim diyorum. Toparlanayım inşAllah yarın test yapıp sonra doktora gidicem.

Yaa kızlar günüm yaklaştıkça mide bulantılarım artıyor gün içerisinde çok oluyo dayanamıyorum bu yüzden erken gebelik testi aldım ama şimdiden yapmak istemiyorum açıkçası negatif çıkar diye korkuyorum bu yüzden iki gün kala yapmayı düşünüyorum sizce başka neden olabilir bu

Merhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..

Canim eşine şöyle alsin test gelirken benim tek tarafli evet sadece sol kasigim batma oluyor inşallah hamissindir güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…