Aynen benim esimde bana diyor aman allahim sen ve erken uyumak diye ama inan kafami kaldiramiyorum uyumak istiyorum hep. Ay mide bulantisini hic deme zaten bende hic sevmiyorum ama çekeceğiz bebisimiz için yapacak bisi yok keşke mide bulantimiz olmasateşekkür ederim canım :) :)
iyi fiyatmış kız nerden aldın bak hamile olmasam alırdım :) inşallah diger testlerinde cift çizgiyi görürsün
ben de aynen su 10 gündür öğle arası masada bile uyumuşum aksm dün 9 da uyumuşum eşim şaşırıyr atom karınca noldu sana diyor mide bulantısına gelince 2 gün önce beni de bi yokladı aman inşallah midem bulanmaz ya gecen hamileliğimde aylarca süründürdü beni her seyi cekerm mide bulantısı beni öldürüyor
Bi iki gun sonra inş öyle olur ben bu testlerden çok hüsran a uğradım da dilim yandi yani iki gün sonra yapayım diye bekliyordum ama sabırsızlıkla günler saatler dk hiç geçmiyorCanim bence sende bi test yap. Hatta Bize de haber ver:)
Sabirsizlikla bekliyorum hadi hayırlısı inş öyledir çok istiyorum yaa buraya yazdikca rahatliyorum inş öyle dir yaaaaaaOlabilir canim bunlar hamilelik belirtisi ama test yapmadan belli olmaz. O zaman adet gununun gecmesini bekleyecen iki gun daha
Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
Eger böyle devam ederse cts bende gidecem doktor aBenim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...
Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...
Eeveeet ve beklenen oldu:))) tekrar tebrik ederim canım kan sonucunu ds bekliyorum:) ve en büyük belirtin neydi sence
canım olmayabilir de ama olabilir de benim de bir gün var ve cıktı ama bazılarında cıkmıyor ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun bekle bi bakalım yoksa bile öbür ay denersin moralini bozma sakın cünkü stres her derdin başıarkadaşlar meraba adete 1 gün kaldı dayanamadım asla yapmam artık geçmeden önce dedim ve bunu dedikten yarım saat sonra koşa koşa test aldım ecz den yaptım negatif azıcık bi siliklik bile yok azıcık bileerken mi sizce olsa çıkardı ama di mi boşuna ümitlenmiyim.. hı ? ne diyosunuz.. cvp yazın bana
denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sencanım olmayabilir de ama olabilir de benim de bir gün var ve cıktı ama bazılarında cıkmıyor ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun bekle bi bakalım yoksa bile öbür ay denersin moralini bozma sakın cünkü stres her derdin başı
Canım boşuna erken heves etme ben de silik 2. Çizgi görünüyor ama genede ümit edemiyorum inşallah vardır. .. adetin geçsin bi kacgun en önemli belirti oarkadaşlar meraba adete 1 gün kaldı dayanamadım asla yapmam artık geçmeden önce dedim ve bunu dedikten yarım saat sonra koşa koşa test aldım ecz den yaptım negatif azıcık bi siliklik bile yok azıcık bileerken mi sizce olsa çıkardı ama di mi boşuna ümitlenmiyim.. hı ? ne diyosunuz.. cvp yazın bana
denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sen
Sedacım dünden beri mide bulantısından kafamı kaldıramadım. İyi olsam gidip test alıcam. İstifrar ettim gece. Senin kasığında ki ağrı tek tarafta mı ? Benim reglim üç gün geçti. Bir günlük kanama da yaşadım. Sol kasığımda ağrı var. Büyük ihtimal hamileyim diyorum. Toparlanayım inşAllah yarın test yapıp sonra doktora gidicem.Aynen benim esimde bana diyor aman allahim sen ve erken uyumak diye ama inan kafami kaldiramiyorum uyumak istiyorum hep. Ay mide bulantisini hic deme zaten bende hic sevmiyorum ama çekeceğiz bebisimiz için yapacak bisi yok keşke mide bulantimiz olmasa
Canımcım bilemiyorum bende forumda gordum iste:))
Benim iliskiden sonra 9. Gunum yaa . Kiz bak yine heveslendim ben bu testi dunden beri 3 kere yaptim 3 unde de hafif pasli cikti igne ama cok az. Henuz erken olmasina ragmen oyle cikmasi iuiye mi isaret bilemiyorumm en az 3 gun daha mi bekleyecegim yaaa :) ama yok yine yapayim pasta artma var mi ona bakarim[/QUO
Hergun yap canım bakalım nasıl çıkacak :) ay çok heycanli
Canim eşine şöyle alsin test gelirken benim tek tarafli evet sadece sol kasigim batma oluyor inşallah hamissindir güzelimSedacım dünden beri mide bulantısından kafamı kaldıramadım. İyi olsam gidip test alıcam. İstifrar ettim gece. Senin kasığında ki ağrı tek tarafta mı ? Benim reglim üç gün geçti. Bir günlük kanama da yaşadım. Sol kasığımda ağrı var. Büyük ihtimal hamileyim diyorum. Toparlanayım inşAllah yarın test yapıp sonra doktora gidicem.