- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
Kizlarr toplanip isyerini basip tutup kolundan çekip cikaralimmmmmmm !!!
Cift cizgi ise bence gebesinn yaaa insaallahh hadi haberlerini bekliyoruuzzz
Gerilme canım hayırlı sı olsun ne zaman çift çıkmış ti kaç gün gecikti adetin
İnşallah canım hepberaber verelim hayirlisiyla[/QUOTE]İ
Hadi hayirlisi.. guzel haberlerini bekliyoruz :)
valla iyi olur şu keltoş müdürün üzerine en cadınızdan 2-3 tanesini salsam yeterçift cizgiydi canım hatta kızlar falan tebrik ettiler de bi doktora gidemedim korkuyorum
adetim gecikmedi canım yarın adet günüm o yüzden tırsıyorum zaten akllıma sacma sapan düşünceler geliyor acaba kimyasal mı acaba adet mi olucam vs vs olmam demi yaa zaten çizgim de git gide koyulaşmıştı öğle arası gidip bi test daha mı alsam napsam bakimkoyulaşmış mı eczacıyı zengin ettm :d[/QUOT
Ya canım bence senin artık idrar testi yapmana gerek yok ama çok istiyorsan öğlen yap bi tane daha ve ilk fırsatta kan testi yaptırıp tescille artık şu gebeliğiizin alamiyorsan is cikisi acil e fln git onlar da yaparlar herhalde rahatlamis oluruz hem:)
Kizlarr toplanip isyerini basip tutup kolundan çekip cikaralimmmmmmm !!!
Cift cizgi ise bence gebesinn yaaa insaallahh hadi haberlerini bekliyoruuzzz[/QUOTE
Biraz bekle canım adetin 2.3 gün geçsin olmazsa yaparsın. ... ben de kan testine korkuyorum yaptır mayavalla iyi olur şu keltoş müdürün üzerine en cadınızdan 2-3 tanesini salsam yeterçift cizgiydi canım hatta kızlar falan tebrik ettiler de bi doktora gidemedim korkuyorum
adetim gecikmedi canım yarın adet günüm o yüzden tırsıyorum zaten akllıma sacma sapan düşünceler geliyor acaba kimyasal mı acaba adet mi olucam vs vs olmam demi yaa zaten çizgim de git gide koyulaşmıştı öğle arası gidip bi test daha mı alsam napsam bakimkoyulaşmış mı eczacıyı zengin ettm :d
valla iyi olur şu keltoş müdürün üzerine en cadınızdan 2-3 tanesini salsam yeterçift cizgiydi canım hatta kızlar falan tebrik ettiler de bi doktora gidemedim korkuyorum
adetim gecikmedi canım yarın adet günüm o yüzden tırsıyorum zaten akllıma sacma sapan düşünceler geliyor acaba kimyasal mı acaba adet mi olucam vs vs olmam demi yaa zaten çizgim de git gide koyulaşmıştı öğle arası gidip bi test daha mı alsam napsam bakimkoyulaşmış mı eczacıyı zengin ettm :d
Biraz bekle canım adetin 2.3 gün geçsin olmazsa yaparsın. ... ben de kan testine korkuyorum yaptır maya
Canim belirtilerini paylasir misin
Ya kızlar benim de bata 3 gün kaldı bu ay yumurtlamadan beri bi sürü belirtim olduğunu yazmıştım bugün de bel ağrım fena yine adet olcak gibi ve sürekli uyuyorum evde işte otobüste hep bi halsizlik var üzerimde. Aksam idrar testi yapsam çıkar mı acaba illa sabah mi yapmalıyım
benim cıkmıştı canım gerci daha hamile miyim kan testi yaptırmadm ama benim cıktı silik de olsa yarın sabah yap bence cıkma ihtimali varinşallah da cıkar
Fotografini koysana canim bakalimGünaydın kızlar sabah test yaptim 2. Çizgi hafif silik bi şekilde vardı normalde öyle cikiyormu ilk defa diğer çizgiyi biraz da olsa gördüm mi öyle görüyorum psikolojik olarak hala adet olmadım. ...
Sağol canım ya ins ve sen bize göre hamilesin artık sadece tescili kaldisabah mi yap diyorsun yani akşam yapsam yanlış sonuç mu alırim:/
Çekme dim canım fotoyu işte yim tekrar test alıp yapasim varFotografini koysana canim bakalim
Çekme dim canım fotoyu işte yim tekrar test alıp yapasim var
Çekme dim canım fotoyu işte yim tekrar test alıp yapasim var
aha benden bi tane dahayap kız ben de gidip yapacam hobi gibi bir şey oldu bu adrenalin salgılıyorum sanırım bagımlılık yaptı ya da ben iyice delirdim artık :) çift çizgili testler canım cek de paylaş bu sefer bakalım çizgiye
Tamam canım... Psikolojim bozuldu resmen yaaha benden bi tane dahayap kız ben de gidip yapacam hobi gibi bir şey oldu bu adrenalin salgılıyorum sanırım bagımlılık yaptı ya da ben iyice delirdim artık :) çift çizgili testler canım cek de paylaş bu sefer bakalım çizgiye
Teşekkürler canım sende yaşarsın inşallahEvet evet bekliyoruzz ;:) kendimde yasamadim sizle duygunuzu paylasiym barii:))
Bizim ilk deneme bile degil kazaama insan disi agrisa hevesleniyo iste^_^ :)))
Heyyyyy benim lekelenmem olmuş ilk deneme tırt oldu :) gelsin adet sancıları
Kiz belki yerlesme akintisi falandir