Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlarr toplanip isyerini basip tutup kolundan çekip cikaralimmmmmmm !!!

Cift cizgi ise bence gebesinn yaaa insaallahh hadi haberlerini bekliyoruuzzz

valla iyi olur şu keltoş müdürün üzerine en cadınızdan 2-3 tanesini salsam yeter çift cizgiydi canım hatta kızlar falan tebrik ettiler de bi doktora gidemedim korkuyorum

Gerilme canım hayırlı sı olsun ne zaman çift çıkmış ti kaç gün gecikti adetin

adetim gecikmedi canım yarın adet günüm o yüzden tırsıyorum zaten akllıma sacma sapan düşünceler geliyor acaba kimyasal mı acaba adet mi olucam vs vs olmam demi yaa zaten çizgim de git gide koyulaşmıştı öğle arası gidip bi test daha mı alsam napsam bakimkoyulaşmış mı eczacıyı zengin ettm :d

Kizlarr toplanip isyerini basip tutup kolundan çekip cikaralimmmmmmm !!!

Cift cizgi ise bence gebesinn yaaa insaallahh hadi haberlerini bekliyoruuzzz[/QUOTE
Biraz bekle canım adetin 2.3 gün geçsin olmazsa yaparsın. ... ben de kan testine korkuyorum yaptır maya

Canim belirtilerini paylasir misin

Ya kızlar benim de bata 3 gün kaldı bu ay yumurtlamadan beri bi sürü belirtim olduğunu yazmıştım bugün de bel ağrım fena yine adet olcak gibi ve sürekli uyuyorum evde işte otobüste hep bi halsizlik var üzerimde. Aksam idrar testi yapsam çıkar mı acaba illa sabah mi yapmalıyım

benim cıkmıştı canım gerci daha hamile miyim kan testi yaptırmadm ama benim cıktı silik de olsa yarın sabah yap bence cıkma ihtimali var inşallah da cıkar

benim cıkmıştı canım gerci daha hamile miyim kan testi yaptırmadm ama benim cıktı silik de olsa yarın sabah yap bence cıkma ihtimali var inşallah da cıkar

Sağol canım ya ins ve sen bize göre hamilesin artık sadece tescili kaldi sabah mi yap diyorsun yani akşam yapsam yanlış sonuç mu alırim:/

Sağol canım ya ins ve sen bize göre hamilesin artık sadece tescili kaldi sabah mi yap diyorsun yani akşam yapsam yanlış sonuç mu alırim:/

sabah ilk idrar daha konsantre oldugundan cıkma sansı cok yüksek gün içinde cok kez gittimizden idrardaki horman az olur zaten su an cok azdır hormon seviyesi o sebeple dedim yine de duramıyorsan 2 tane al ben öyle yapmıştım 4-5 saat tuvalete hiç çıkma birini bugün yap yarın sabah da diğer testi yaparsın ama bence beni dinleme cünkü ben bu ay 15-20 test kullandm

Çekme dim canım fotoyu işte yim tekrar test alıp yapasim var

Evet evet bekliyoruzz ;:) kendimde yasamadim sizle duygunuzu paylasiym barii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…