Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım :) :)

iyi fiyatmış kız nerden aldın bak hamile olmasam alırdım :) inşallah diger testlerinde cift çizgiyi görürsün

ben de aynen su 10 gündür öğle arası masada bile uyumuşum aksm dün 9 da uyumuşum eşim şaşırıyr atom karınca noldu sana diyor mide bulantısına gelince 2 gün önce beni de bi yokladı aman inşallah midem bulanmaz ya gecen hamileliğimde aylarca süründürdü beni her seyi cekerm mide bulantısı beni öldürüyor
Aynen benim esimde bana diyor aman allahim sen ve erken uyumak diye ama inan kafami kaldiramiyorum uyumak istiyorum hep. Ay mide bulantisini hic deme zaten bende hic sevmiyorum ama çekeceğiz bebisimiz için yapacak bisi yok keşke mide bulantimiz olmasa :KK43:

Baska belirtim yok sabah sadece kalkarken bi akintim oldu sivi. Sonra o kasik kramplari baslamisti. Ama daha 6 gunum var canim benim . Cok erken degilmi

işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)
Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...

işte yine ben günlük testimi tekrarladım evet test normal hayret bozuk cıkmadı çizgilerim de yerinde oh cok şükür kafayı yemeden ben bu cocugu dogurursam iyi bişey :) dünkü daha mı koyuydu ne diye söylenirken yanımdaki arkadas kalem fırlattı kendime geldim dünkü zaten akmıştı ama biraz önce yaptım gayet güzel darısı hepinizinn basına adet günüm yarın olmasına ragmen cizgi iyiden iyiye belli oldu artık siz de beni tebrik etmekten bıktınız biliyom inşallah cumartesi doktora gidip tescilleyecem şu müdürün inadına doğurup izne ayrılıp bi sene de gelmicem bi saat izin vermemek neymiş görsün :)) oh be rahatladım bi de İYİ Kİ SİZLER VARSINIZ CANLARIM
not ilk idrar da değil öğlen yaptım :)

Eeveeet ve beklenen oldu:))) tekrar tebrik ederim canım kan sonucunu ds bekliyorum:) ve en büyük belirtin neydi sence

arkadaşlar meraba adete 1 gün kaldı dayanamadım asla yapmam artık geçmeden önce dedim ve bunu dedikten yarım saat sonra koşa koşa test aldım ecz den yaptım negatif azıcık bi siliklik bile yok azıcık bile :KK43: erken mi sizce olsa çıkardı ama di mi boşuna ümitlenmiyim.. hı ? ne diyosunuz.. cvp yazın bana :KK43:

Benim testte böyleydi canım inşallah dogrudur. ...

inşallah canım canı gönülden istiyorum bunu hem de hepimiz için

Eeveeet ve beklenen oldu:))) tekrar tebrik ederim canım kan sonucunu ds bekliyorum:) ve en büyük belirtin neydi sence

göğüslerde sızı kasıkta batma asırı derecede uyku ve cinsel isteksizlik cünkü bende hayatım boyunca hiç böyle bir sey olmadı :KK66:

arkadaşlar meraba adete 1 gün kaldı dayanamadım asla yapmam artık geçmeden önce dedim ve bunu dedikten yarım saat sonra koşa koşa test aldım ecz den yaptım negatif azıcık bi siliklik bile yok azıcık bile :KK43: erken mi sizce olsa çıkardı ama di mi boşuna ümitlenmiyim.. hı ? ne diyosunuz.. cvp yazın bana :KK43:
canım olmayabilir de ama olabilir de benim de bir gün var ve cıktı ama bazılarında cıkmıyor ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun bekle bi bakalım yoksa bile öbür ay denersin moralini bozma sakın cünkü stres her derdin başı

canım olmayabilir de ama olabilir de benim de bir gün var ve cıktı ama bazılarında cıkmıyor ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun bekle bi bakalım yoksa bile öbür ay denersin moralini bozma sakın cünkü stres her derdin başı
denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sen

Canım boşuna erken heves etme ben de silik 2. Çizgi görünüyor ama genede ümit edemiyorum inşallah vardır. .. adetin geçsin bi kacgun en önemli belirti o

denemeye çalışıyorum canım benı benimle bıraksalar zaten stres yapmıycam ama üzerimde çok baskı var ya anlatamam.. ay testten mi acaba hangi testi kullanmıştın sen

valla canım ben öyle uyduruk dandik testler kullandım hem de kaçtane adına bile bakmadım yani o derece uyduruktu bozuk cıkanlar bile oldu ama 3-4 gün kala incecik silik cizgi gördüm ama benim cok düzenlidir yani gecikme falan yaşamam o yüzden gec döllenme falan da olmamıştır. Belki sen de vardır bir şey de diyemiyorum ki cok istiyorsan kanda baktır hemen cıkar. baskıalrı takma kafana cünkü stres yaptıkça olmaz ne zaman ki boşver aman dedin umursamadın o ay hamile kalırsın kimin ne dediğini umursama lütfen kendine iyi bak moralini yüksek tut

Aynen benim esimde bana diyor aman allahim sen ve erken uyumak diye ama inan kafami kaldiramiyorum uyumak istiyorum hep. Ay mide bulantisini hic deme zaten bende hic sevmiyorum ama çekeceğiz bebisimiz için yapacak bisi yok keşke mide bulantimiz olmasa :KK43:
Sedacım dünden beri mide bulantısından kafamı kaldıramadım. İyi olsam gidip test alıcam. İstifrar ettim gece. Senin kasığında ki ağrı tek tarafta mı ? Benim reglim üç gün geçti. Bir günlük kanama da yaşadım. Sol kasığımda ağrı var. Büyük ihtimal hamileyim diyorum. Toparlanayım inşAllah yarın test yapıp sonra doktora gidicem.

Yaa kızlar günüm yaklaştıkça mide bulantılarım artıyor gün içerisinde çok oluyo dayanamıyorum bu yüzden erken gebelik testi aldım ama şimdiden yapmak istemiyorum açıkçası negatif çıkar diye korkuyorum bu yüzden iki gün kala yapmayı düşünüyorum sizce başka neden olabilir bu

Merhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..

Benim iliskiden sonra 9. Gunum yaa . Kiz bak yine heveslendim ben bu testi dunden beri 3 kere yaptim 3 unde de hafif pasli cikti igne ama cok az. Henuz erken olmasina ragmen oyle cikmasi iuiye mi isaret bilemiyorumm en az 3 gun daha mi bekleyecegim yaaa :) ama yok yine yapayim pasta artma var mi ona bakarim[/QUO

Hergun yap canım bakalım nasıl çıkacak :) ay çok heycanli

Sedacım dünden beri mide bulantısından kafamı kaldıramadım. İyi olsam gidip test alıcam. İstifrar ettim gece. Senin kasığında ki ağrı tek tarafta mı ? Benim reglim üç gün geçti. Bir günlük kanama da yaşadım. Sol kasığımda ağrı var. Büyük ihtimal hamileyim diyorum. Toparlanayım inşAllah yarın test yapıp sonra doktora gidicem.
Canim eşine şöyle alsin test gelirken benim tek tarafli evet sadece sol kasigim batma oluyor inşallah hamissindir güzelim

X