Hala gelen giden yokpiskolojim bozuldu yaa
22-26 gün arasın da olurdum 31.gün bitiyo.testler de negatif.29 ekim de kadın doğum doktorundaydım kist falan olsa söylerdi..kafayı yemek üzereyim...
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar
Tup bebek deniyoruz bu ay tedavi basladi yumurta ignesi yapiorum yrn kontrolll cnmmm :)Kuzuummmm ne ignesine başladın sen anlat hele ne çok oldu seni görmeyeli
İnşallah tesekkur ederim umarim çabuk geçerGeç yumurtlamis olabilir misin canım?
Hayırlı olsun gebeliğin umarım sağlıkla alırsın kucağına. Sen içini ferah tut bulunduğun ortam hamilelik hormonlariyla birleşince psikolojini etkilemiş normal olarak. Vesvese yapıyorsun bence ama hepsi hormonların oyunu inan sabırlı ol bu dönem ille geçecek
18. Gün yumurtladım sanırım.yumurtlama sancısı yaşadım.Üstünden bir hafta sonra tekrar yumurtlamış olabilirim.yine yumurtlama sancısı çektim çünki..bu ay herşey karışık.ben bile kendimi çözemedimGeç yumurtlamis olabilir misin canım
Bence yapma.. Onlar size muhtaç...Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar
Ne kadar süredir ?İyi akşamlar arkadaşlar.. Bugün dışarı çıkamadım son dk da misafirimiz geldi şansımaAnnemdeyim bu aralar..Bugün ilk defa birazcık midem bulandı ve sabahtan beri sürekli acayip kokuları duymaya başladım burnum hassaslaştı. Ağrılarım ve yorgunluğum devam ediyo. Sizler de gelişme var mı ?
Tup bebek deniyoruz bu ay tedavi basladi yumurta ignesi yapiorum yrn kontrolll cnmmm :)
18. Gün yumurtladım sanırım.yumurtlama sancısı yaşadım.Üstünden bir hafta sonra tekrar yumurtlamış olabilirim.yine yumurtlama sancısı çektim çünki..bu ay herşey karışık.ben bile kendimi çözemedim
Benim adetime 5-6 gün var. Son 5 gündür çok ca belirtim oldu. Hala devam ediyo.Ne kadar süredir ?
Hımm ben bu belirtileri 1-2 aylık olunca başlar diye biliyorum. Sende erkenden olmuş olabilir :))Benim adetime 5-6 gün var. Son 5 gündür çok ca belirtim oldu. Hala devam ediyo.
Bende olanlar ilk hamilelik belirtileri. Çok araştırdım günlerdir. Konuştuğum kişilerden de aynısını duydum. Bel ve kasık ağrılarım oldu. Bir de çok yorgun olmam.. çok heyecan yaptım. Reglime de daha var. Hayırlısı :)Hımm ben bu belirtileri 1-2 aylık olunca başlar diye biliyorum. Sende erkenden olmuş olabilir :))
Yumurtlamama göre hesaplarsak bugün olmam gerekirdi.Sonra ki için ya yumurtlama yada yerleşme diye düşünmüştüm ama testler negatif çıkınca yumurtlamadır diye düşünüyorum .ilk yumutlamam da ilişki oldu bi daha da olmadı.hayırlısı artıkHmm o zaman bekle 18. gün yumurtladiysan bile 1-2 gün var bata hele ki daha sonra tekrar yumurtladiysan daha çoook vaktin var :)))
İnşallah Can'ım benim :) hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah :)Bende olanlar ilk hamilelik belirtileri. Çok araştırdım günlerdir. Konuştuğum kişilerden de aynısını duydum. Bel ve kasık ağrılarım oldu. Bir de çok yorgun olmam.. çok heyecan yaptım. Reglime de daha var. Hayırlısı :)
10 dakikadan sonrasi geçersiz diyorlar 5 saat fazla olmuş canimKızlar akşam yaptığım teste bakın gerçi 5 saat geçti ama resmen çizgi çıkmış acaba hamile miyim yoksa geçersiz mi ay bilemedim yaa :) fotoğrafı yukleyebilmisimdir inşallah ilk kez telefondan giriyorum
İnşAllah Rabbim gönlümüze göre versin :)İnşallah Can'ım benim :) hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah :)