Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hala gelen giden yok piskolojim bozuldu yaa
22-26 gün arasın da olurdum 31.gün bitiyo.testler de negatif.29 ekim de kadın doğum doktorundaydım kist falan olsa söylerdi..kafayı yemek üzereyim...

Geç yumurtlamis olabilir misin canım?

Hayırlı olsun gebeliğin umarım sağlıkla alırsın kucağına. Sen içini ferah tut bulunduğun ortam hamilelik hormonlariyla birleşince psikolojini etkilemiş normal olarak. Vesvese yapıyorsun bence ama hepsi hormonların oyunu inan sabırlı ol bu dönem ille geçecek

İnşallah tesekkur ederim umarim çabuk geçer

İyi akşamlar arkadaşlar.. Bugün dışarı çıkamadım son dk da misafirimiz geldi şansıma Annemdeyim bu aralar..Bugün ilk defa birazcık midem bulandı ve sabahtan beri sürekli acayip kokuları duymaya başladım burnum hassaslaştı. Ağrılarım ve yorgunluğum devam ediyo. Sizler de gelişme var mı ?

Bence yapma.. Onlar size muhtaç...

Ne kadar süredir ?

Hmm o zaman bekle 18. gün yumurtladiysan bile 1-2 gün var bata hele ki daha sonra tekrar yumurtladiysan daha çoook vaktin var :)))

Kızlar, biz bu ay çok umutsuzuz çünkü yumurtlama gününden 2 gün evvel ilişkiye girdik. Ondan sonra iş sebebi ile görüşemedik. Bugün yada yarın adet olmam lazım. Fakat son bir haftadır ara ara kısa süreleri kasık Ağrı'larım oldu. Ama akıntım yok gibi çok çok az. Sizce bir ihtimal olabilir mi?

Kizlar merhaba.... yeni hamislerin gözü aydinbu ay da adet oldum tutturamamisiz yine...bizde tedaviye baslayacagiz ikna ettim sonunda... önce esim gidecek sonra ben... asilama olur büyük ihtimal...dualarinizi bekliyorum isteyen herkese nasip olsun insallah

Hımm ben bu belirtileri 1-2 aylık olunca başlar diye biliyorum. Sende erkenden olmuş olabilir :))
Bende olanlar ilk hamilelik belirtileri. Çok araştırdım günlerdir. Konuştuğum kişilerden de aynısını duydum. Bel ve kasık ağrılarım oldu. Bir de çok yorgun olmam.. çok heyecan yaptım. Reglime de daha var. Hayırlısı :)

Hmm o zaman bekle 18. gün yumurtladiysan bile 1-2 gün var bata hele ki daha sonra tekrar yumurtladiysan daha çoook vaktin var :)))
Yumurtlamama göre hesaplarsak bugün olmam gerekirdi.Sonra ki için ya yumurtlama yada yerleşme diye düşünmüştüm ama testler negatif çıkınca yumurtlamadır diye düşünüyorum .ilk yumutlamam da ilişki oldu bi daha da olmadı.hayırlısı artık

İnşallah Can'ım benim :) hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah :)

Kızlar akşam yaptığım teste bakın gerçi 5 saat geçti ama resmen çizgi çıkmış acaba hamile miyim yoksa geçersiz mi ay bilemedim yaa :) fotoğrafı yukleyebilmisimdir inşallah ilk kez telefondan giriyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-10-23-15-18.png
    626,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…