Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet ya cok isterim canim cunku topik cok hareketli bazen mesajlar oyle karisiyorki tanidigim paylastigim insanlari bulamiyorum kaybetmeyelim birbirimizi:) ama nasil verecegiz numaralarimizi ozel mesaj kismi varmi bu sitenin
var :)

Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar

Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar
Msj attm canim bana whatsapptan yaz ordan gruptakonusalim bu konuyu :KK43:

Ignelere basladim bugun 5. Gun yarin yine gitcmmm bakalimmm naptin cnmmmm sen
Canım ben kürtajdan sonra depresyona girdim pek iyi değildim nasıl olduysa o ara hamile kalmışım 6 haftalık şimdi hayıt teyzesi :) hamilelik bana da iyi geldi iyiyim çok şükür.
Sana da hayırlı olsun inşallah tutar bu ay bebişin

Tatlım senin o kullandığın panik atak ilacını hamile kaldığında da kullanabiliyor musun bi de adı neydi bi arkadaşımın da panik atağı vqrda kmerak ettim
Ayni durumdayiz canim
Geri cekilmeyle korunuyoruz ben ilac kullaniyorum panik atak icin kadin dogumcu ha!ilele kalbilirsin bu ilactan bi sey olmaz dedi ama esim cocukta bir sey olur diye korkuyor( aslinda hakli ama iste bende istiyorum) bu ay emin degildi ama ne yazik ki kirmizilar geldi neyse vardir bir hayir diyorum ama icim kan agliyor ben de bebek istiyorum ama iyilesmem lazim dua edin lutfen:KK61:

Aa
Canım ben kürtajdan sonra depresyona girdim pek iyi değildim nasıl olduysa o ara hamile kalmışım 6 haftalık şimdi hayıt teyzesi :) hamilelik bana da iyi geldi iyiyim çok şükür.
Sana da hayırlı olsun inşallah tutar bu ay bebişin
aAaaaaaaaa cok iyi yaaaaaaa cok sevindimmmmm Allah isde hayirlisiyla kucagina alirsin isallah cnm arkadasim

Hala gelen giden yok :eek: piskolojim bozuldu yaa :KK43:
22-26 gün arasın da olurdum 31.gün bitiyo.testler de negatif.29 ekim de kadın doğum doktorundaydım kist falan olsa söylerdi..kafayı yemek üzereyim...

X