Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ya deli miyim ne gaza geldim test yaptım daha 8 gün var adete ben ikinci çizgi görüyorum arkadsım görmediğini söylüyor bir de size sorayım dedim :)) siz görüyor musunuz belli belirsiz bir şeyler yoksa ben kafayı mı yiyorumm

Eklentiler

• 12226837_1709051365994282_754019507_n.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 75
testin kontrol çizgisine benziyor bir iki bendede böyle çıkmıltı 2 gün sonra tekrar denemelisin.Varsa koyulaşacak.İnşallah vardır.

Sabah ilk idrarla testi yenile. O zmn daha ii sonuç alınır.

Gözükmüyor ki buradan seçmek çok zor sen gorduysen vardır birde eşine sor o goruyormu :))

Bende okudum meryem suresini okudum kenzul arsi yazdım anlamını okudum namazimi kildim dualarımi ettim hepimiz için canlarim şimdide aksam okunuyor onuda kılıp Allahumme ya evvelu ve Allahumme ya mucib çekip geleyim
Agzina yuregine saglik canim bende dua ettim hepimiz icin en kisa zamanda Rabbim duyar sesimizi insallah hepimiz hamileyimmm yazariz buraya sonrada bebislerimiz icin gun bekleriiiz

Bende goremedim canim ama kameradan dolayı olabilir yarin dene sabah bakalimm

Kızceler ede dua ettirdim onlar melek ya kabul olur belki canım:))zaten büyük kızım çok istiyo bi kardeşi daha olmsini
ne güzel ... bende soğan kürüne devam yine içtim ama bu içtiğim bardakta midem kalktı nedense kaç gündür içiom bişi yok bugün midemi kaldırdı yeni içtiğim

Evet ya cok isterim canim cunku topik cok hareketli bazen mesajlar oyle karisiyorki tanidigim paylastigim insanlari bulamiyorum kaybetmeyelim birbirimizi:) ama nasil verecegiz numaralarimizi ozel mesaj kismi varmi bu sitenin
Tubis buna sen cevap ver bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…