Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar, biz bu ay çok umutsuzuz çünkü yumurtlama gününden 2 gün evvel ilişkiye girdik. Ondan sonra iş sebebi ile görüşemedik. Bugün yada yarın adet olmam lazım. Fakat son bir haftadır ara ara kısa süreleri kasık Ağrı'larım oldu. Ama akıntım yok gibi çok çok az. Sizce bir ihtimal olabilir mi?
Ya soruma cevap verebilecek biri yok mu ?

Selam arkadaşlar benim 3 gün önce tarif edilene göre yerleşme kanaması gibi bişey oldu bugün de yoğurt kesiği gibi akıntı geldi adet günüme 2 3 gün var ne dersiniz hamile olabilir miyim

inşallah canım benim de perşembe bat :) yumurtlama günü 14-16-18 olcak diye bişey yok ki genelde byle diyolar bünyeye göre değişiyormuş adete cok yakın yumurtlayan da varmış adetten hemen bi kaç gün sonra da.. o yüzden dedğin gbi her an olabilir :) bu ay bebişlerimizi karşılarız inşallah..iyi geceler..

ben yumurtlama günü dışında da olma ihtimaline inanıyorum genelde. Arkadaşlarımdan hamile kalan olmuştu. İnşAllah vardır sizde de :)
inşallah canım benim de perşembe bat :) yumurtlama günü 14-16-18 olcak diye bişey yok ki genelde byle diyolar bünyeye göre değişiyormuş adete cok yakın yumurtlayan da varmış adetten hemen bi kaç gün sonra da.. o yüzden dedğin gbi her an olabilir :) bu ay bebişlerimizi karşılarız inşallah..iyi geceler..

Değişiyor tabii.. Rabbim'e dua edelim ve sabredelim.. inşAllah yüzümüzü güldürsün diliyorum.. Hayırlı geceler :)

Kasıklarım da yine sancı başladı.bugün oldum oldum olmadım bilmiyorum :-) olsam da kurtulsam yahu.Sancı yapıyon bari gel dimi..niye piskolojimi bozuyon :eek:

Anladım iyimiş ben de de yok denecek kadar az.
Akıntı yada adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama ikisi de yok.turuncuya yakın bi renkte akıntım var çok çok az.
O hamileliğim de akıntı olmadığını biliyorum ama ne renkti hatırlamıyorum :-) benim bugün kesin adet olmam lazım artık.daha fazla gecikme ihtimali yok.

kızlar acil birşey sormam lazım.. iş yerindeyim. bugun adet olmam lazım ama 1 haftadır ara ara sancım gelip gidiyor. benimde yanımda yeni sipariş ettiğim ovulasyon testi vardı. şöyle düşündüm, eğer döllenme olmuşsa yumurta hala içerdedir ve test pozitif çıkması lazım. ve hafif silik ikinci çizgi çıktı. sizce hamile olabilir miyim? yoksa saçmalıyormuyum? ben alınmam ne olur butun fikir ve bilgilerinizi yazınız.

X