Ya soruma cevap verebilecek biri yok mu ?Kızlar, biz bu ay çok umutsuzuz çünkü yumurtlama gününden 2 gün evvel ilişkiye girdik. Ondan sonra iş sebebi ile görüşemedik. Bugün yada yarın adet olmam lazım. Fakat son bir haftadır ara ara kısa süreleri kasık Ağrı'larım oldu. Ama akıntım yok gibi çok çok az. Sizce bir ihtimal olabilir mi?
ben yumurtlama günü dışında da olma ihtimaline inanıyorum genelde. Arkadaşlarımdan hamile kalan olmuştu. İnşAllah vardır sizde de :)Ya soruma cevap verebilecek biri yok mu ?
inşallah canım benim de perşembe bat :) yumurtlama günü 14-16-18 olcak diye bişey yok ki genelde byle diyolar bünyeye göre değişiyormuş adete cok yakın yumurtlayan da varmış adetten hemen bi kaç gün sonra da.. o yüzden dedğin gbi her an olabilir :) bu ay bebişlerimizi karşılarız inşallah..iyi geceler..ben yumurtlama günü dışında da olma ihtimaline inanıyorum genelde. Arkadaşlarımdan hamile kalan olmuştu. İnşAllah vardır sizde de :)
Ya bendede akıntı yok denecek kadar üstelik biz 12. Günden 17. Güne kadar birlikte olduk bu akıntı nasıl olması gerekiyor kiYa soruma cevap verebilecek biri yok mu ?
Değişiyor tabii.. Rabbim'e dua edelim ve sabredelim.. inşAllah yüzümüzü güldürsün diliyorum.. Hayırlı geceler :)inşallah canım benim de perşembe bat :) yumurtlama günü 14-16-18 olcak diye bişey yok ki genelde byle diyolar bünyeye göre değişiyormuş adete cok yakın yumurtlayan da varmış adetten hemen bi kaç gün sonra da.. o yüzden dedğin gbi her an olabilir :) bu ay bebişlerimizi karşılarız inşallah..iyi geceler..
Bi bilsem :))))))Ya bendede akıntı yok denecek kadar üstelik biz 12. Günden 17. Güne kadar birlikte olduk bu akıntı nasıl olması gerekiyor ki
İnşallah ama bana sanki bir sürü bellirti daha olması gerekiyor gibi geliyor.. Bilmiyorumben yumurtlama günü dışında da olma ihtimaline inanıyorum genelde. Arkadaşlarımdan hamile kalan olmuştu. İnşAllah vardır sizde de :)
Ya soruma cevap verebilecek biri yok mu ?
İkinci hamileliğim de hiç akıntım olmamıştı.olması şart değil kişiden kişiye değişiyor.Ya bendede akıntı yok denecek kadar üstelik biz 12. Günden 17. Güne kadar birlikte olduk bu akıntı nasıl olması gerekiyor ki
:) yani doktor değiliz ultrasonda inceleyemiyoruz mantık olarak verilecek en güzel cevap olmuş katılıyorumspermler kadın vücudunda 3 gün kadar hayatta kalabiliyorlar yani yumurta ilişkiden 2 gün sonra çatladıysa içerde hala sperm olma ihtimali yüksek
Anladım iyimiş ben de de yok denecek kadar az.İkinci hamileliğim de hiç akıntım olmamıştı.olması şart değil kişiden kişiye değişiyor.
Ayyyyyyy inşallah :)spermler kadın vücudunda 3 gün kadar hayatta kalabiliyorlar yani yumurta ilişkiden 2 gün sonra çatladıysa içerde hala sperm olma ihtimali yüksek
isterimARKADASLAR MERHABA WHATSAPP GRUBU KURDUK GUZEL OLDU RAHAT HABERLESIYORUZ TOPIK HIZLI ILERLEDIGINDEN YABANCILAR COGALIYOR EĞER KATILMAK ISTERSENIZ MESAJ ATIN :)
Akıntı yada adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama ikisi de yok.turuncuya yakın bi renkte akıntım var çok çok az.Anladım iyimiş ben de de yok denecek kadar az.