var :)Evet ya cok isterim canim cunku topik cok hareketli bazen mesajlar oyle karisiyorki tanidigim paylastigim insanlari bulamiyorum kaybetmeyelim birbirimizi:) ama nasil verecegiz numaralarimizi ozel mesaj kismi varmi bu sitenin
Canim varmis mesja aticam simsi sana bildirimlerin yaninda gelen kutusu yaziyor oraya geliyo msjNasıl yapalım kizlar
Canim whatsapp grubu olusturduk daha rahat gorusuyoruz kolay oluyor katılmak istermisin?Selam kızlar napiyosunuz :))
Olur canım neden olmasın :) rahat olurCanim whatsapp grubu olusturduk daha rahat gorusuyoruz kolay oluyor katılmak istermisin?
kan testi yaptım bugün 4.günüm gecikmede malesef negatif...muhtemelen içimde kıst var adet olmazsam bikaçgüne gidicem doktora.
Ozelden yazdim cnm bakOlur canım neden olmasın :) rahat olur
kızlar bende katılmak istiyorum :)ARKADASLAR MERHABA WHATSAPP GRUBU KURDUK GUZEL OLDU RAHAT HABERLESIYORUZ TOPIK HIZLI ILERLEDIGINDEN YABANCILAR COGALIYOR EĞER KATILMAK ISTERSENIZ MESAJ ATIN :)
Ignelere basladim bugun 5. Gun yarin yine gitcmmm bakalimmm naptin cnmmmm senhayıtcım hiç sesin çıkmıyo merak ettim seni yaw. bir ara bir sor allahaşkınaaa
Canim özelden numarami gonderiyorum msj at ekliyim senideKızlar bende
kızlar bende katılmak istiyorum :)
Msj attm canim bana whatsapptan yaz ordan gruptakonusalim bu konuyuKızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar
Canım ben kürtajdan sonra depresyona girdim pek iyi değildim nasıl olduysa o ara hamile kalmışım 6 haftalık şimdi hayıt teyzesi :) hamilelik bana da iyi geldi iyiyim çok şükür.Ignelere basladim bugun 5. Gun yarin yine gitcmmm bakalimmm naptin cnmmmm sen
Ayni durumdayiz canim
Geri cekilmeyle korunuyoruz ben ilac kullaniyorum panik atak icin kadin dogumcu ha!ilele kalbilirsin bu ilactan bi sey olmaz dedi ama esim cocukta bir sey olur diye korkuyor( aslinda hakli ama iste bende istiyorum) bu ay emin degildi ama ne yazik ki kirmizilar geldi neyse vardir bir hayir diyorum ama icim kan agliyor ben de bebek istiyorum ama iyilesmem lazim dua edin lutfen
aAaaaaaaaa cok iyi yaaaaaaa cok sevindimmmmm Allah isde hayirlisiyla kucagina alirsin isallah cnm arkadasimCanım ben kürtajdan sonra depresyona girdim pek iyi değildim nasıl olduysa o ara hamile kalmışım 6 haftalık şimdi hayıt teyzesi :) hamilelik bana da iyi geldi iyiyim çok şükür.
Sana da hayırlı olsun inşallah tutar bu ay bebişin
Sağol canım süpriz oldu bize de:) sen de en kısa zamanda hayırlı hamilelikler yaşarsın inşallahAa
aAaaaaaaaa cok iyi yaaaaaaa cok sevindimmmmm Allah isde hayirlisiyla kucagina alirsin isallah cnm arkadasim
Aa
aAaaaaaaaa cok iyi yaaaaaaa cok sevindimmmmm Allah isde hayirlisiyla kucagina alirsin isallah cnm arkadasim