Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet ya cok isterim canim cunku topik cok hareketli bazen mesajlar oyle karisiyorki tanidigim paylastigim insanlari bulamiyorum kaybetmeyelim birbirimizi:) ama nasil verecegiz numaralarimizi ozel mesaj kismi varmi bu sitenin
var :)

ARKADASLAR MERHABA WHATSAPP GRUBU KURDUK GUZEL OLDU RAHAT HABERLESIYORUZ TOPIK HIZLI ILERLEDIGINDEN YABANCILAR COGALIYOR EĞER KATILMAK ISTERSENIZ MESAJ ATIN :)

kan testi yaptım bugün 4.günüm gecikmede malesef negatif...muhtemelen içimde kıst var adet olmazsam bikaçgüne gidicem doktora.

hmm 4 gün gecikme de çok sayılmaz aslında normal mevsimsel falan da olabilir. bekle bakalım birkaç gün daha

Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ilk gebeligim yeni evliyiz zaten, benim bi sıkıntm var lütfen okuyabilecegim dua bilen varsa yazsın ya da bana dua edin, ben ve eşim zihin engelliler yanı yeni adıyla özel eğitim ogretmeniyiz , bu cocuklar la uğraşmaktan yanı yaptığım işten çok mutluyum ancak nedense su aralar çok psikolojim bozuk tabiki allah bilir ancak bebeğim sıkıntılı olursa diye çok korkuyorum çok ağır çocuklarla çalışıyorum çünkü nedense böyle bi korkum var ikili teste gidicem ama korkuyorum istifa etmeyi dusunuyorum kızlar

Msj attm canim bana whatsapptan yaz ordan gruptakonusalim bu konuyu

Ignelere basladim bugun 5. Gun yarin yine gitcmmm bakalimmm naptin cnmmmm sen
Canım ben kürtajdan sonra depresyona girdim pek iyi değildim nasıl olduysa o ara hamile kalmışım 6 haftalık şimdi hayıt teyzesi :) hamilelik bana da iyi geldi iyiyim çok şükür.
Sana da hayırlı olsun inşallah tutar bu ay bebişin

Tatlım senin o kullandığın panik atak ilacını hamile kaldığında da kullanabiliyor musun bi de adı neydi bi arkadaşımın da panik atağı vqrda kmerak ettim

Aa
aAaaaaaaaa cok iyi yaaaaaaa cok sevindimmmmm Allah isde hayirlisiyla kucagina alirsin isallah cnm arkadasim

Hala gelen giden yok piskolojim bozuldu yaa
22-26 gün arasın da olurdum 31.gün bitiyo.testler de negatif.29 ekim de kadın doğum doktorundaydım kist falan olsa söylerdi..kafayı yemek üzereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…