Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence hamile de olabilirsin

Ovülasyon testleriyle ilgili deneyimim yok.bilgim de net değil ama senin düşündüğün gibi bişeyler okumuştum nette.öğle arası hcg testi alsan

Kizlar bende burda gebelik testimin resmini paylasmistim. Pozitifti. Ockadar sevinmistim ki agzimi toplayamiyordum, surekli guluyordum. Ama esim duyar duymaz hemen interneten bakti. Ikinci cizgim biraz silikti cunku. Yuzu hic gulmedi. Hic bisi demedi. Dedim neden hicbirsey demiyorsun, insan bi tebrik eder falan. Daha net degilmis, netlesince ederim tebrik dedi kaba adam. Nasil uzuldum anlatamam. Ayni gece yataga girer girmez cok siddetli bir agri basladi. Kusmaya basladim ve sonunda kanamam oldu. Hastaneye gotureyim mi dedi. Kizginligimdan yok dedim. Gitti yatti. Ben sabaha kadar agridan, uzuntuden helak oldum. Ertesi gun gittim doktora. Dusuk yapmissin dedi. Esim ona bile uzulmedi. Ne hamile kaldigima sevindi, ne dusuk yaptigima uzuldu. Cocuk istemiyor biliyorum. Ama venimde yasim geciyor. Cok korkuyorum cocugum olmaz diye. En sonunda, " ben bu cocugu kendim icin istiyorum, senin istemedigini de, senden baba olmayacagini da biliyorum. Hamile kalirsam ve dusuk riski de kalkarsa, istemiyorsan bosaniriz. Zaten ben de seninle bir cocuk buyutmek istedigimden emin degilim" dedim. Psikolojim berbat. Bu psikolojiyle hamile de kalamam heralde artik.

Gercekten cok üzüldüm okuyunca.Neden istemiyor peki özel değilse?Üzülmeyin en azından siz hamile kalabiliyorsunuz.Ben 5 aydır deniyorum hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum

ovülasyon testi hg ölçüyor hsg varsa kanda hg çıkmaz diye biliyorum ben

Özge hanım merhaba,
konuya bodoslama daldım ama topiği başından beri takip ediyorum. Sipariş verdiğiniz ovülasyon testinin içinde gebelik tesi de olması lazım diye biliyoru, yok mu sizinkinde*

Gerçekten zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlısıyla istediğinize kavuşursunuz.

Adetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .?

Eklentiler

• 20151111_103444.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 67
Adetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .
Çizgi göremedim ben
Sonuna dogru hafiften silik bi cizgi var gerce sabah idrariyla yapmadim ama silim bi cizgi var dikkatli bakinca dun adet olmam lazimdi ama olmadim goguslerim cok sis belimde cok agriyo

Hala gelen giden yok piskolojim bozuldu yaa
22-26 gün arasın da olurdum 31.gün bitiyo.testler de negatif.29 ekim de kadın doğum doktorundaydım kist falan olsa söylerdi..kafayı yemek üzereyim...
benimde 34.günüm hala adet olmadım normalde 28 günde bir düzenli olurdum. testler negatif kasık ağrım ve aşırı beyaz akıntım var anlamadım gitti

Adetim 1 gun gecti. Adetime 1 gun varken test yaptim negatif cikti . adetim 1 gun gectikten sonra test yaptim ikinci cizgi belirdi. Acaba hamilemiyim .?
merhaba,
ben ikinci çizgiyi görüyorum ama hiç bu kadar dipte bir gebelik testi çizgisi görmemiştim. Acaba test mi bozuk ki? varsa yedek testiniz tekrarlasanıza, aklınızda kalmasın

benimde 34.günüm hala adet olmadım normalde 28 günde bir düzenli olurdum. testler negatif kasık ağrım ve aşırı beyaz akıntım var anlamadım gitti
Benimde aslinda daha test yapmam icin erken ama cok heyecanliyim ilk hamileligim asetten once yaptigim testte direk tek kirmizi cizgi cikti adet gunum 1 gun gecti gene yapiyim dedim yaptim bu sefer jizaemaya basladi ve sanki birtane daha sona sogru kirmizilik olusmaya basladi hamilemiyim bilmiyorum net bi cizgi yok ama umutlaniyorum

merhaba,
ben ikinci çizgiyi görüyorum ama hiç bu kadar dipte bir gebelik testi çizgisi görmemiştim. Acaba test mi bozuk ki? varsa yedek testiniz tekrarlasanıza, aklınızda kalmasın
Var ewet 2 tane almistim yedek ama sabah yapayim diyorum onuda sabah idrariyla daha net olur diyolar acaba simdimi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…