- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
Amiiin canım amiinn burdakı butun kardeslerıme naaıp etsınAllah razı olsun canım benım rabbimde istediğini versin sanada inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin canım amiinn burdakı butun kardeslerıme naaıp etsınAllah razı olsun canım benım rabbimde istediğini versin sanada inşallah
Bende anlam veremedım acaba dıorum ikiz mi kaybedecegmı dusunrken şimdide ikizlikten bahsedıorum oy oyCanım ya son adetin üstüne görmeydi, ya ara kanama.. yoksa adete 7gün varken o değer pek imkansız. Zaten döllenme yerleşme derken 6-8 gün geçiyor yumurtlamanın üzerinden.
Benim adet tarihinden üç gün sonra 217 değerim
Bana umut verdiniz gerçekten sizinle konuşmak isterim. tugceturkozz instagraö hesabım takip ederseniz mutlu olurum. Eşim henüz doktora gitmedi bilmiyorum durumu.Canim bende seninle ayni kaderi paylasiyormusum. Ayni yastayiz ve 2 senedir evliyim. Cok istiyorduk kafaya takmaktan deli olmustum. Her ay kirmizilari görünce ağlardım. Esimde sprem tembelligi vardi. Doktor en son isterseniz tüp bebek yaptirin demisti. Bizde ağustos yada eylülde yaptirmaya karar verdik. Sonra atandim. Atanma telasina girdim. Bi baktim kendiliginden oldu. Gercektrn aklindan cikarman gerek uzun bir müddet. Ne zaman stresi birakiyosun o zaman geliyor bebis. Ve ben istedigim muddetce hic hamile kalamamistim. Tuplerimin tikali oldugunu bile dusunmeye baslamistim. Sana tavsiyem kendine baska ugraslar bul ve hayatinda bebek ön planda olmasin. Bak gör kendisi gelecek Allahin izniylr.
Sen böyle heveslendikçe ya da üzüldükçe ben de seninle üzülüyorum İnan.. ama İkiz de olsa yine 7gün kala çıkmazdı diye düşünüyorum o değer.. adete 7 gün kala demek yumurtlamadan 7 gün sonra demek oluyor sonuçta..Bende anlam veremedım acaba dıorum ikiz mi kaybedecegmı dusunrken şimdide ikizlikten bahsedıorum oy oy
Anladım canım ay Rabbim nasip etsin inşallahCanım sadece c çizgisi varmış testte o da silikmiş. t çizgisi belirmemiş. Hayırlısı olsun belki erkendir ❤
[/QUOTE]Sen böyle heveslendikçe ya da üzüldükçe ben de seninle üzülüyorum İnan.. ama İkiz de olsa yine 7gün kala çıkmazdı diye düşünüyorum o değer.. adete 7 gün kala demek yumurtlamadan 7 gün sonra demek oluyor sonuçta..
sen Salı günü bir git de bizi de merakta bırakma.. ama bence o zamana kadar kesinleşen kadar, ne çok heveslen ne de çok üzülüp kendini kahret, her ihtimale hazırlan, Rabbim gönlünden geçen neyse onu kabul etsinsağlıkla ilerlediği haberini yaz inşallah buraya
hayırlısı olsun..
Güzel haberlerle gel inşallahİnternetten baktım 4 haftalık olarak ckıo bu degerle neyse dedgn gbı en ıyısı dusunmemek tabı yapablrsemsen uzme kndını canm yarın kan verecem yenıden dktrada pazrtsı gdecem ya nasip
Seninde meryem surenı okudum canım Rabbim kabul etsın inşallah hamıle kalırsın
Konuşalım canim. Istek gonderdim ama insallah dogru kisiye atmışımdırBana umut verdiniz gerçekten sizinle konuşmak isterim. tugceturkozz instagraö hesabım takip ederseniz mutlu olurum. Eşim henüz doktora gitmedi bilmiyorum durumu.
Banada yüksek gibi geldi acaba erken döllenme falan mi oldu? Benim adet gunumde 291 cıktıHanımlar ya sıze bır sorum olacak benım adetıme 7 gun varken kanım 224 cıktı sızlerın kı nasıl yanı sankı degerım yuksek gbı geldi sizlerin adete kac gun varken ve degerlernz kaç çıktı ???
Bi yarın olsaydı napsam bılmıomki sabaha kadar uyusammıBanada yüksek gibi geldi acaba erken döllenme falan mi oldu? Benim adet gunumde 291 cıktı
Bence düşünüpte icine şüphe düşürme. Icini ferah tut yavrunu Allaha emanet et.Bi yarın olsaydı napsam bılmıomki sabaha kadar uyusammı![]()
Tabiki canım Allaha emanetBence düşünüpte icine şüphe düşürme. Icini ferah tut yavrunu Allaha emanet et.
Benimde sürekli aklima kötü seyler geliyor. Insan cok tedirgin oluyor. Gercekten annelik simdiden cok zor. Yavrunu dusunemeden edemiyorsun.Tabiki canım Allaha emanet
Allah razı olsun canım senin de ne duan varsa Allah kabul etsinSeninde meryem surenı okudum canım Rabbim kabul etsın inşallah hamıle kalırsın
Canımmmmmilasudoruk çok sevindim hissetmiştim zaten
çok çok mutlu oldum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum kuzummm
Amiiin canım sende bana dua et yarın ki tahlıl içinAllah razı olsun canım senin de ne duan varsa Allah kabul etsin![]()