• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ya son adetin üstüne görmeydi, ya ara kanama.. yoksa adete 7gün varken o değer pek imkansız. Zaten döllenme yerleşme derken 6-8 gün geçiyor yumurtlamanın üzerinden.
Benim adet tarihinden üç gün sonra 217 değerim
Bende anlam veremedım acaba dıorum ikiz mi kaybedecegmı dusunrken şimdide ikizlikten bahsedıorum oy oy

Canim bende seninle ayni kaderi paylasiyormusum. Ayni yastayiz ve 2 senedir evliyim. Cok istiyorduk kafaya takmaktan deli olmustum. Her ay kirmizilari görünce ağlardım. Esimde sprem tembelligi vardi. Doktor en son isterseniz tüp bebek yaptirin demisti. Bizde ağustos yada eylülde yaptirmaya karar verdik. Sonra atandim. Atanma telasina girdim. Bi baktim kendiliginden oldu. Gercektrn aklindan cikarman gerek uzun bir müddet. Ne zaman stresi birakiyosun o zaman geliyor bebis. Ve ben istedigim muddetce hic hamile kalamamistim. Tuplerimin tikali oldugunu bile dusunmeye baslamistim. Sana tavsiyem kendine baska ugraslar bul ve hayatinda bebek ön planda olmasin. Bak gör kendisi gelecek Allahin izniylr.
Bana umut verdiniz gerçekten sizinle konuşmak isterim. tugceturkozz instagraö hesabım takip ederseniz mutlu olurum. Eşim henüz doktora gitmedi bilmiyorum durumu.

Bende anlam veremedım acaba dıorum ikiz mi kaybedecegmı dusunrken şimdide ikizlikten bahsedıorum oy oy
Sen böyle heveslendikçe ya da üzüldükçe ben de seninle üzülüyorum İnan.. ama İkiz de olsa yine 7gün kala çıkmazdı diye düşünüyorum o değer.. adete 7 gün kala demek yumurtlamadan 7 gün sonra demek oluyor sonuçta..

sen Salı günü bir git de bizi de merakta bırakma.. ama bence o zamana kadar kesinleşen kadar, ne çok heveslen ne de çok üzülüp kendini kahret, her ihtimale hazırlan, Rabbim gönlünden geçen neyse onu kabul etsin 🙏🙏 sağlıkla ilerlediği haberini yaz inşallah buraya 🙏 hayırlısı olsun..[/QUOTE]

Sen böyle heveslendikçe ya da üzüldükçe ben de seninle üzülüyorum İnan.. ama İkiz de olsa yine 7gün kala çıkmazdı diye düşünüyorum o değer.. adete 7 gün kala demek yumurtlamadan 7 gün sonra demek oluyor sonuçta..

sen Salı günü bir git de bizi de merakta bırakma.. ama bence o zamana kadar kesinleşen kadar, ne çok heveslen ne de çok üzülüp kendini kahret, her ihtimale hazırlan, Rabbim gönlünden geçen neyse onu kabul etsin 🙏🙏 sağlıkla ilerlediği haberini yaz inşallah buraya 🙏 hayırlısı olsun..
[/QUOTE]
İnternetten baktım 4 haftalık olarak ckıo bu degerle neyse dedgn gbı en ıyısı dusunmemek tabı yapablrsem :( sen uzme kndını canm yarın kan verecem yenıden dktrada pazrtsı gdecem ya nasip

Hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza da almayı nasip etsin Allah burdaki güzel haberleri okudukça çok mutlu oluyorum inşallah herkes en sonunda muradına erer:anneadayı:
Ben hala doktora gidemedim ya muayene olamadım randevu daha 24 haziranda

Bana umut verdiniz gerçekten sizinle konuşmak isterim. tugceturkozz instagraö hesabım takip ederseniz mutlu olurum. Eşim henüz doktora gitmedi bilmiyorum durumu.
Konuşalım canim. Istek gonderdim ama insallah dogru kisiye atmışımdır 🤗 bence ihmal etmeyin esinde gitsin en azindan sıkıntı nedir onu öğrenirsiniz.

Hanımlar ya sıze bır sorum olacak benım adetıme 7 gun varken kanım 224 cıktı sızlerın kı nasıl yanı sankı degerım yuksek gbı geldi sizlerin adete kac gun varken ve degerlernz kaç çıktı ???
Banada yüksek gibi geldi acaba erken döllenme falan mi oldu? Benim adet gunumde 291 cıktı

Merhabalar 😊 araniza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim.5-6 aydir korunmuyoruz.ovulasyon dönemindeyim ama şeffaf akintim olması gerekirken bugün süt rengi kremsi ve oldukça fazla akintim geldi.koku kaşıntı yok.2 gün önce ilişkiye girdim.sizce bu kremsi akıntı nedir ?

Kuzum benim Allah razı olsun ❤️İnşallah rabbim hepimize nasip Etsin🙏🏻🙏🏻Daha tam emin olamıyorum çünkü değer düşük ama adetimede 2 gün var belkide ondandır diyorum❤️Çok dua ediyorum hepimize🥰❤️❤️🙏🏻🙏🏻
Canımmmm milasudoruk milasudoruk çok sevindim hissetmiştim zaten💙çok çok mutlu oldum kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum kuzummm

Back