• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde sürekli aklima kötü seyler geliyor. Insan cok tedirgin oluyor. Gercekten annelik simdiden cok zor. Yavrunu dusunemeden edemiyorsun.
Malesef ki bu koyçtu dusunceler doguma kadar devam edıo ıllakı her bi surecın olumsuz yonude oluo Rabbım saglıcakla kucagmza almayı nasp etsin

Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Cnm belirtilerin nelerdi ne hissettin adet akinti vs gibi seylerin karin altinda hissettigin seyler fln nelerdi

22 mayısda oldum 1 hafta kadar surdu sonra yenıden leklnme basladı oda hala devam edıo
Adet kanaman farklı geldiyse üstüne görme olmuş olabilir canm bende öyle oldu yaklaşık 3 hafta sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kahve rengi akıntı geldi sonrasında Bi daha geldi 2 gün kadar drla konuştunmu ilaç falan verdimi

Adet kanaman farklı geldiyse üstüne görme olmuş olabilir canm bende öyle oldu yaklaşık 3 hafta sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kahve rengi akıntı geldi sonrasında Bi daha geldi 2 gün kadar drla konuştunmu ilaç falan verdimi
Kese görünmeden degerin iki kat arttığını gormeden ilac vermiyorlar. Cunku dis gebelik ya da düşükse ilac yavaşlatıyor süreyi.

Merhabalar 😊 araniza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim.5-6 aydir korunmuyoruz.ovulasyon dönemindeyim ama şeffaf akintim olması gerekirken bugün süt rengi kremsi ve oldukça fazla akintim geldi.koku kaşıntı yok.2 gün önce ilişkiye girdim.sizce bu kremsi akıntı nedir ?
cevap buldunuz mu ben de ayni durumu yasiyorum

Adet kanamam normaldı canım sdece anormal olan sonrasnda gelen lekelnmeydı.yok ilaç falan vermedı sdece degerın katmalasına bakacak bgun kan verecem..

Hayrlı sabahlar...Sabahın erken saatınse kalktım uyuyamadım ya başımda müthiş bi agrı :( bıde uyandım lavaboya gttım zor yutkundum mıgdem bulanıo zaten benım hep sabahları bulanırdı

Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimde🙏🏻🙏🏻😘Allah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 😂48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙏🏻

O minik fasulyeye can kurban😍 sabrın sonu selamet dedik ve şükür nasip oldu kuzum. İnşallah sağlıkla sımsıkı annesine tutunur ve sen de hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kuzum ☺☺

Kızlar bu ay sayfada bir bereket var. MaşaAllah neredeyse hergün gebelik haberi alıyoruz. İnanıyorum ki bu böyle devam edecek. Sabrın sonu selamettir. Hepinize dua ediyorum.

Sen hiç dilimden düşmüyorsun kuzum rosebatum rosebatum 😍 içime doğuyor en yakın zamanda inşallah senden güzel haberler alacağız. Sana dediklerimi yap rahat ol. Hep dualarımdasın bunu unutma ❤❤❤

Merhaba adetime 6 gun var son iki uc gundur belim agriyordu ara ara agrim oluyodu bacaklarimda da ayni sekil oluyordu belki usuttum diyorum ama yine iki uc gundur sadece gogus uclarim asiri aciyor dokununca icim gidiyor aciyorlar.once adet zamanimda goguslerim komple acirdi fakat busefer sutyeni bile cikarinca sadece gogus uclarim aciyir lutfen yardimci olun acabaaa hamile olma ihtimalim varmidir lutfrn kizlar cevap bekliyorim.birde dun isyerinde otururken anlik bas donmesi geldi 10 saniye surdu geri gtti sizce ?? ❤

Hayrlı sabahlar...Sabahın erken saatınse kalktım uyuyamadım ya başımda müthiş bi agrı :KK43: bıde uyandım lavaboya gttım zor yutkundum mıgdem bulanıo zaten benım hep sabahları bulanırdı
GünYdın canım çok geçmiş olsun yA

Cnm belirtilerin nelerdi ne hissettin adet akinti vs gibi seylerin karin altinda hissettigin seyler fln nelerdi
Valla kuzum her ay çok belirti hissettim ama bu ay ben göğsüm şişti ne ağrıdı sadece ara ara sırtım kolum ağrıdı birde karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor he birde afedersiniz dün ilk defa hissettim sanki alt bölgemden birşey çekiyorlar

O minik fasulyeye can kurban😍 sabrın sonu selamet dedik ve şükür nasip oldu kuzum. İnşallah sağlıkla sımsıkı annesine tutunur ve sen de hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kuzum ☺☺
Ay kuzum hemde ne kurban hala inanamıyorum ya aylardır burda hep konuştuk ettik .İnşallah ya şuan tek derdim o beni bırakmasın yarın yine kan verilen bakalım ne kadar artacak .Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla nasip etsin ❤️🙏🏻

Kızlar bu ay sayfada bir bereket var. MaşaAllah neredeyse hergün gebelik haberi alıyoruz. İnanıyorum ki bu böyle devam edecek. Sabrın sonu selamettir. Hepinize dua ediyorum.

Sen hiç dilimden düşmüyorsun kuzum rosebatum rosebatum 😍 içime doğuyor en yakın zamanda inşallah senden güzel haberler alacağız. Sana dediklerimi yap rahat ol. Hep dualarımdasın bunu unutma ❤❤❤
Allah razı olsun kuzum evet gülşahçımm kısa zamanda Rabbim sana da nasip edecek inşallah hep hepimize dua ediyorum sayfada hamile olmayan kalmıyıcak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar sizdede öylemi bilmiyorum ya bende farkettiğim tek şey normalde uykuyu çok severim ama şimdi 3 -4 günden beri erkenden ayaktayım 6 da 7 de 😂anlamadım

Back