• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysa :dua: :KK64::KK43:
Canım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasak🤭bende üstüne gördüm sonraki adet dönemimde lekelenme oldu çok şükür iyiyiz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin😊🤲

Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedı :KK43: offf Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
Cnm üstüne gördüğünü düşündüğün adetin ne zamandı senin moralini bozma iyi düşün iyi olsun

Oyy kuzum inşallah bebişin seninledir ❤ hergün sizlere dua ediyorum. İnşallah sonucun güzel çıkar kuzum.
Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimde🙏🏻🙏🏻😘Allah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 😂48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙏🏻

Canım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasak🤭bende üstüne gördüm sonraki adet dönemimde lekelenme oldu çok şükür iyiyiz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin😊🤲
Amiin canım aminde benımkı ustune gorme gbı degıl malesef 13 gundr nerdeyse kanamm var :(

Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimde🙏🏻🙏🏻😘Allah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 😂48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙏🏻
Yaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallah🌺🌺

Ya bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sana

Yaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallah🌺🌺
Kuzum inanki sonucu görünce ben şok oldum konuşamadım bile beklemiyordum çünkü Allah razı olsun hepinizden❤️❤️

Ya bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sana
Canım gerçekten Rabbim ‘e ne kadar şükretsem azdır 🙏🏻Hemde nasıl güzel bir hediye rabbim hepimize sağlıkla güzel evlatlar nasip etsin inşallah.Burda her daim destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻❤️❤️❤️

Back