• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaaaa be dedik sana 😍 hayırlısıyla sağlıkla artsın inşallah değerin ❤❤ Babalar günü hediyesi 🎉🎉
Ya valla inanamıyorum ki hemde nasıl bir hediye Amin kuzum Allah razı olsun inşallah 🙏🏻Rabbim sağlıcakla kucaklarımızla almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻🥰

Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimde🙏🏻🙏🏻😘Allah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 😂48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙏🏻
ben bugun gebelik testi yaptim sonuc negatif cikti ama negatif olan cizgi de silik cikti pozitif cizgi yoktu ama diger cizginin de silik olmasi kafami kurcaladi adetim de gecikti 4 gun kafam cok karisti testin yanlis cikma ihtimali varmi

Benim de adetim 2 gün gecikti ve sonrasında çok az leke gibi akıntı geldi 3 gün kesik kesin az az sürdü ve sonra kesildi Adet kanaması gibi değildi bende hiç beklemeden kan testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme diye böyle olmuş olabilir mi kasıklarım karnım çok agrıyor göğüs uçlarım belirgin oldu mide bulantım da var

ben bugun gebelik testi yaptim sonuc negatif cikti ama negatif olan cizgi de silik cikti pozitif cizgi yoktu ama diger cizginin de silik olmasi kafami kurcaladi adetim de gecikti 4 gun kafam cok karisti testin yanlis cikma ihtimali varmi
Canım testi atsana buraya bi benimkide çok silikti

Hanımlar ya sıze bır sorum olacak benım adetıme 7 gun varken kanım 224 cıktı sızlerın kı nasıl yanı sankı degerım yuksek gbı geldi sizlerin adete kac gun varken ve degerlernz kaç çıktı ???

Hanımlar ya sıze bır sorum olacak benım adetıme 7 gun varken kanım 224 cıktı sızlerın kı nasıl yanı sankı degerım yuksek gbı geldi sizlerin adete kac gun varken ve degerlernz kaç çıktı ???
Canım ya son adetin üstüne görmeydi, ya ara kanama.. yoksa adete 7gün varken o değer pek imkansız. Zaten döllenme yerleşme derken 6-8 gün geçiyor yumurtlamanın üzerinden.
Benim adet tarihinden üç gün sonra 217 değerim

Canım testi atsana buraya bi benimkide çok silikti
Bu sekildi negatif cizgi vardi sadece ve rengi cok acikti cizginin diger yaptigim testlerde daha koyu olurdu o negatif cizgi

Eklentiler

• Screenshot_20190615-170341_Chrome.jpg
    Screenshot_20190615-170341_Chrome.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 25
Bu sekildi negatif cizgi vardi sadece ve rengi cok acikti cizginin diger yaptigim testlerde daha koyu olurdu o negatif cizgi
Test sonucum bundan da silik cikti ama tek cizginin bir kismi varla yok gibiydi digee yarisi da resimde ki renkti kizlar adetim de 4 gun gecikti hic oyle olmazdi

Back