• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla kuzum her ay çok belirti hissettim ama bu ay ben göğsüm şişti ne ağrıdı sadece ara ara sırtım kolum ağrıdı birde karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor he birde afedersiniz dün ilk defa hissettim sanki alt bölgemden birşey çekiyorlar
Hayirli olsun cnm bnm rabbim saglikla hayirli nasip eder yawrunu cok sewindim .
Adet oldun mu yada lekelenme bide karin altinda mekik cekmis gibi agri varmi surekli ?

Malesef 169 a dusmus sonuc :(
Cnm ya nasip de dua et kotu bisey olmasin bilmiorum iyi hissettirirmi ama bazilarimiz allah korusun ama kimyasali bile umut edio en azindan sperim tutuomu die dusun en azindan umudun var rabbim tez zamanda iyi sonuclar aldirit ve kucagina saglikli hayirli yawrunu nasip eder 🤲

Cnm ya nasip de dua et kotu bisey olmasin bilmiorum iyi hissettirirmi ama bazilarimiz allah korusun ama kimyasali bile umut edio en azindan sperim tutuomu die dusun en azindan umudun var rabbim tez zamanda iyi sonuclar aldirit ve kucagina saglikli hayirli yawrunu nasip eder 🤲
Amiin canimm benim bir kizim var elhamdulillah ama iste ondan sonraki bu ikinci dusugum olacak eyluldede dusuk yptim insan yipranio Rabbim sizlerede nasip etsin insallah

Kızlar bu ay sayfada bir bereket var. MaşaAllah neredeyse hergün gebelik haberi alıyoruz. İnanıyorum ki bu böyle devam edecek. Sabrın sonu selamettir. Hepinize dua ediyorum.

Sen hiç dilimden düşmüyorsun kuzum rosebatum rosebatum 😍 içime doğuyor en yakın zamanda inşallah senden güzel haberler alacağız. Sana dediklerimi yap rahat ol. Hep dualarımdasın bunu unutma ❤❤❤
Canımmm goncamm
Nasıl murlu oldum anlatamam
İnşallah kuzum🤲🏻En yakın zamanda bu haberi bende vermek istiyorum sizlere
Dediklerin hep aklımda
Hiç düşünmemeye çalışıyorum
Ovulasyon testi de yapmıyorum buay😁

Kuzum gerçekten takma stres yapma ben bu ay hangi gün yumurtladım onu bile bilmiyorum gelişi güzel değerlendirdim Rabbim sana da nasip edicektir yeterki inanalım Hepinize dua ediyorum kendimede inşallah kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz 🙏🏻❤️❤️Burda beraber destek oluyoruz birbirimize ❤️
Canım arkadaşım benim iyi ki varsınız gerçekten
Hep desteksiniz , tek moralsiniz siz 🤲🏻

Back