• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geçen gece test yaptım ama ngtf çıktı çöpe attım sabah kalktım tekrar baktım çok silik bi çizgi vardı belli bilirsiz. Beklediği için olmustur diye düşünüyorum. Bugünde erken gebelik testlerinden alıp yaptım ama sonuç yine ngtif. Ama sol kasigimdaki batma ve ağrı hiç geçmedi hala devam ediyor

Cnm ya sorucaktım unuttum, bekleme sürecinde akıntın oluyomuydu senin, veya şuanda falan, bende yumurtlamadan sonra akıntım kesilmedi hiç sadece evelsi gün kuruydum, hep akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf, az öncede sarımsı sümüksü ip gibi kılcal uzayan akıntım oldu, sende nasıldı bahsedermisin rica etsem🙁
Canim afedersin ama boyle yapiskan beyaz akintim oldu. ama surekli degil ara ara. Adet oldum diye lavaboya gittim akinti yuzunden.

Kızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
İlişkiden sonra hemen banyo yaptınızmı
Yoksa sabaha kadar bekledinizmi
Doktorlar bunun saçma olduğunu ve hiç gerek olmadığını söylüyor
Bende hamişlerimize sormak istedim Z zencefil16 Alyam2021 Alyam2021 D dmlfrk
Canim ben genellikle yattim. Hatta bazen belimin altina yastik koyup yatiyodum geri akmasin diye 😌 en az bi saat falan yatmisimdir bazen de banyoyu sabaha birakiyodum.

Canim ben genellikle yattim. Hatta bazen belimin altina yastik koyup yatiyodum geri akmasin diye 😌 en az bi saat falan yatmisimdir bazen de banyoyu sabaha birakiyodum.
Sağol kuzumm çok teşekkür ederim
İllaki sabaha beklemeye gerek yok demekki
1 saat bile yeter haklısın

Kızlaar ben de kan verdim bugün 😍 bat dündü, iki gün sonra da güzelce artmış olur inşallahh 🙏🙏🙏🙏
Gözünüz aydın cnm çok sevindim adına🤗
İnşallah sağlıcakla devam etsin artsın değerlerin, rabb'im tamamına erdirsin🙏😘
Ben de yazam 🙈🙈 İnan ben hiç beklemedim, zaten ramazan e kızım uyutup mutfağı toplayana kadar en azından 12-1 oluyordu saat. Ondan sonra da aşna fişne derken duş alıp haydi sahura oldu 😂😂 yani demem o ki giden gidiyor ilk anda zaten, istersen üç gün yat 😁 ama yine de yarım saat bir saat bekle duştan önce 😉
😂çok yaşa emi güldürdün gece gece beni, çok haklısın, bende ramazanda aynı terane oldu, sahura kadar otueuyoduk zaten o arada o işide halledip yarım saat yatıp kalkıp duşumu alıp sahur hazırladım😆
Canım yaa ne kadar mucize değilmi aslında
İşte bazen bunu unutuyoruz herşey otomatik hale geliyor
Hani derlerya illaki yumurtlama gününde olacak diğer günlerde şans yok diye
Düşünsene senin adetin bitmiş abdest almışsın tek ozaman olmuş
Yani belkide yumurtlama günün bile değildi
İşte ben okadar duyuyorumki böyle şeyler
Bu ay ben ovulasyon testiyle takip ettim
O da zaten ayrı bir işkence
Yok sıvı alma testi yap pik çizgisini gör otomatik gibi eşinle birlikte ol
1 haftayı resmen süper değerlendirdik
Ama sonuç hüsran
Yani aslında ne yumurtlama ne başka birşey alakası yok
Olacağı varsa oluyor

İnşallah gönlünden geçen olur kuzum
Güzel haberler ver bize
Bizde 2 aydır deniyoruz
Önceden korunuyorduk sanki hemen olacak gibi
Şimdi çok pişmanım
Bende bu ay ne ovulasyon denicem ne başka bişey
Kafama göre
Yoksa çok yıpranıyorum
İnşallah başarabilirim bu dediklerimi😁
Aynen mucize cnm ya, hiç belli olmuyo işte demekki, nezaman kısmetse ozaman bebiş bizi buluyor, ovulasyon işi bencede çok kötüdür eminim, ne yalan söyliyim ben takvime göre ilerledim baktım akıntımda var o gün aşırı ilişkiler mahfetti beni, sanki ödevim varda yapmassam öğretmen ceza vericek gibiydim, eşimi çağıran bendim hadi yumurtluyom gidek şey edek diye diye adamıda bu işten soğuttum yaa😂😂bendede isteksizlik var zaten geçen aydan kalma kasık batmalarım yorgunluk halsizlik zorla şey yaptık bu ay😝tutsada bidaha psikolojikman çökerek ilişki yaşamasak bari, isteyerek sevişmeyi özledim valla🙈🤓
Kuzum bir de benim eşim tamamen boşalmadan içimden çıkmıyordu. Uzuun süre içimde bekliyordu, hemen spermler dışarı akmasın diye. Bu ay ilk kez her ilişkimizde bu kadar uzun beklemişti.

Kuzum açık açık yazıyorum ama böyle konuşmazsam da anlatamam 😁😁
😍😍
Valla benimkide uzun uzun kaldı içimde bu denediğimiz 3ündede, yukarda bahsettiğim gibi resmen ödev gibi mecburiyetten şeyeder olduk aslında bu kadar da takılmıycak bilen insanım ama bebek düşündüğümden bukadarmı etkilenir bünyem anlamadım buay valla bişey😝
Canım benim belirtilerle seninkiler benziyordu bende gitti kasık ağrısı çok nadir oluyor.. Internetten verdigim test siparisi yarin gelecek benimde deneyecegim. Sen bata kac gun kala denedin testi? İnşallah vardir test yanılmıştırda sağlıkla kucağina almak nasip olur:dua: Çıkmazsada öbür aya tam gaz devam :)
9kala 7kala yaptıklarımda sanki çizgi belliydi silikte olsa, buraya atmıştım hatta kızlarda gördüler, ama 5günkala yani bu sabah yaptığımda bişey çıkmadı, gece geç yattım çokta sıvı tükettim belki idrarı bozmuştur diye geçirdim içimden, bakalım ilerleyen günlerde nolucak🤒
Mrb kizlar benimde adetime 8 gün var. 5 aydır 2.yi düşünüyoruz ama olmuyor. 26 günde bir adet oluyorum. Herzaman adetime 2,3 gün kala ağrıların başlar göguslerimde ağrı olur. Ama bu ay 9 gün önceden kasiklarımda aşırı derecede batma ve adet ağrısı gibi ağrı oluyor daha önceden bu kadar erken adet ağrısı ve kaşık batması hiç olmazdı... Acaba hamilemiyim diye düşünmeden duramıyorum..
Geçen ay bende ilk kez adete 10gün kala dediğin belirtileri yaşadım ama 2gün az gelen kanamam oldu cnm, açık renkti normalde 4gün yoğun olur, şüphelenşp test yaptım tek çizgi kan verdim 0.4 çıkmıştı, takvime baktım yumurtlama günlerini döngüm yanlış kaydetmişim ondan zamanı yanlış değerlendirmişiz😝ondan tutmadı demekki diye rahatlamıştım 😊
Canim afedersin ama boyle yapiskan beyaz akintim oldu. ama surekli degil ara ara. Adet oldum diye lavaboya gittim akinti yuzunden.
Anladım cnm sağol🤗

Bir gün bende sizler gibi buraya hamilelik belirtilerini yazmayı hayal ederdim hep. Nasip bugüneymiş. Ben 13 aydır gebelik ıstiyorum ama eşimde sperm tembelligi oldugu icin olmuyordu. Her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Hatta 2 ay önce doktorumuz tüp bebek tavsiye etti. Ve bizde başladık tüp bebek doktoru araştırmaya. Eşimle ağustosta tüp bebek yaptirmaya karar vermistik. Kiiiii bugun idrar testinde çift çizgiyi gördüm cok şükür. 😍Kim bilir bu kaçıncı idrar testim 😂 ayrica hiç-bir gebelik belirtim yok. Adetten once cikan sivilcelerim çıktı. Adet sancısı gibi sancilarim var. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Hatta benim adetten once goguslerim ağrır adet olmaya 1 gün kala geçerdi bu bile oldu. Akıntı falanda yok. Yani her ay nasilsam bu ayda aynen öyle. Sadece idrar testi çift çizgi onun dışında hic bir belirti yok. Hatta önceden o kadar kafaya takardim ki dünya kadar belirtim olurdu. Bence herseyi akışına birakin yoksa olmuyor. Aylarca ağladım olmadi diye üzüldüm ama ne zaman kafamdan attim o zaman nasip oldu. Daha doktora gitmedim ama insallah yavrumu kucağıma alırım.

Kızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
İlişkiden sonra hemen banyo yaptınızmı
Yoksa sabaha kadar bekledinizmi
Doktorlar bunun saçma olduğunu ve hiç gerek olmadığını söylüyor
Bende hamişlerimize sormak istedim Z zencefil16 Alyam2021 Alyam2021 D dmlfrk
Canim yarim saat kalkmayin diyorlar. Ben de ayaklarımı kaldırıp yatmıştım. Ama bazıları da gerek olmadığını söylüyor. Ben yine de riske atmamıştım:)

Gözünüz aydın cnm çok sevindim adına🤗
İnşallah sağlıcakla devam etsin artsın değerlerin, rabb'im tamamına erdirsin🙏😘
😂çok yaşa emi güldürdün gece gece beni, çok haklısın, bende ramazanda aynı terane oldu, sahura kadar otueuyoduk zaten o arada o işide halledip yarım saat yatıp kalkıp duşumu alıp sahur hazırladım😆

Aynen mucize cnm ya, hiç belli olmuyo işte demekki, nezaman kısmetse ozaman bebiş bizi buluyor, ovulasyon işi bencede çok kötüdür eminim, ne yalan söyliyim ben takvime göre ilerledim baktım akıntımda var o gün aşırı ilişkiler mahfetti beni, sanki ödevim varda yapmassam öğretmen ceza vericek gibiydim, eşimi çağıran bendim hadi yumurtluyom gidek şey edek diye diye adamıda bu işten soğuttum yaa😂😂bendede isteksizlik var zaten geçen aydan kalma kasık batmalarım yorgunluk halsizlik zorla şey yaptık bu ay😝tutsada bidaha psikolojikman çökerek ilişki yaşamasak bari, isteyerek sevişmeyi özledim valla🙈🤓

Valla benimkide uzun uzun kaldı içimde bu denediğimiz 3ündede, yukarda bahsettiğim gibi resmen ödev gibi mecburiyetten şeyeder olduk aslında bu kadar da takılmıycak bilen insanım ama bebek düşündüğümden bukadarmı etkilenir bünyem anlamadım buay valla bişey😝

9kala 7kala yaptıklarımda sanki çizgi belliydi silikte olsa, buraya atmıştım hatta kızlarda gördüler, ama 5günkala yani bu sabah yaptığımda bişey çıkmadı, gece geç yattım çokta sıvı tükettim belki idrarı bozmuştur diye geçirdim içimden, bakalım ilerleyen günlerde nolucak🤒

Geçen ay bende ilk kez adete 10gün kala dediğin belirtileri yaşadım ama 2gün az gelen kanamam oldu cnm, açık renkti normalde 4gün yoğun olur, şüphelenşp test yaptım tek çizgi kan verdim 0.4 çıkmıştı, takvime baktım yumurtlama günlerini döngüm yanlış kaydetmişim ondan zamanı yanlış değerlendirmişiz😝ondan tutmadı demekki diye rahatlamıştım 😊

Anladım cnm sağol🤗
canım beni çok güldürdün yaa çok tatlısın
aynen bende görev gibi oldu eşimin psikolojisini bozdum:KK45:
çok komiğiz yaa kadın olunca detay detay detay :rolleyes:
bugün test yaparsan at kuzum merakla bekliyorum seni:nazar:

Bir gün bende sizler gibi buraya hamilelik belirtilerini yazmayı hayal ederdim hep. Nasip bugüneymiş. Ben 13 aydır gebelik ıstiyorum ama eşimde sperm tembelligi oldugu icin olmuyordu. Her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Hatta 2 ay önce doktorumuz tüp bebek tavsiye etti. Ve bizde başladık tüp bebek doktoru araştırmaya. Eşimle ağustosta tüp bebek yaptirmaya karar vermistik. Kiiiii bugun idrar testinde çift çizgiyi gördüm cok şükür. 😍Kim bilir bu kaçıncı idrar testim 😂 ayrica hiç-bir gebelik belirtim yok. Adetten once cikan sivilcelerim çıktı. Adet sancısı gibi sancilarim var. Sanki her an adet olacakmışım gibi. Hatta benim adetten once goguslerim ağrır adet olmaya 1 gün kala geçerdi bu bile oldu. Akıntı falanda yok. Yani her ay nasilsam bu ayda aynen öyle. Sadece idrar testi çift çizgi onun dışında hic bir belirti yok. Hatta önceden o kadar kafaya takardim ki dünya kadar belirtim olurdu. Bence herseyi akışına birakin yoksa olmuyor. Aylarca ağladım olmadi diye üzüldüm ama ne zaman kafamdan attim o zaman nasip oldu. Daha doktora gitmedim ama insallah yavrumu kucağıma alırım.
Bat nezaman cnm, inşallah rabb'im yüzünü güldürüxek sonuçla tamamlasın, kan verip garantiye al, haber vermeyi unutma bizede🤗
canım beni çok güldürdün yaa çok tatlısın
aynen bende görev gibi oldu eşimin psikolojisini bozdum:KK45:
çok komiğiz yaa kadın olunca detay detay detay :rolleyes:
bugün test yaparsan at kuzum merakla bekliyorum seni:nazar:
Gece uykulu uykulu neler yazmışım okurken bende sesli güldüm cnm ya, ogünler geldi aklıma😂😂

Dün yine 2yi geçmişti yattığımda yaa, Sabah yine 7de kalktım yapmıcaktım çıkmıcana emindim son 2test kaldı bak kullanma boşuna dedim, daha dün yaptın dedim ama dayanamadım malesef yaptım ve sonuç yine aynı hiçbişey yok😝
2hafta önce kadın doğuma sıra almıştım yarın için yani 13hazirana vardı tek sıra hemen almıştım, alma sebebimde 27 mayısta gitmiştim hani ,dr'a kasığımda batma var, 20sinde 2günlük az kanama gördüm gebelik denemiştik kan testim negatif ama bendeki belirtiler ne az kanama nedendir diye ultrasona girmek istedim, bakmıştı kist falan yok temiz herşey, bende dedim gebeliğe engel bişey varmıki oda dedi hormon testi yapalım, verdim kan, ertesi gün 9da gel demişti gidemedim uzak hastane, ama enabızdan baktım şaka gibi ogün bugündür hala sonuçlar yok girilmemiş. Sinir oldum, neyse ogün 13 üne sıra varmış aldım, hem hormon sonuçlarını söyler, hemde adetime 3gün kala da olsa belki ultrasonda bişeyler görünür, yada kanda bakılır nebiliyim. Gebelik yoksa bile şu kaşıntımın çaresine bakıcak ilaçlar verir. Hormon sonuçlarınıda merak ediyorum varmı bi sıkıntı diye,,,

Oyyyy uzattım yine kafanı iyi ağrıttım kusura bakma cnm ,günler geçmek bilmiyor belirsizlik cidden kötü😲

Bat nezaman cnm, inşallah rabb'im yüzünü güldürüxek sonuçla tamamlasın, kan verip garantiye al, haber vermeyi unutma bizede🤗
,,,
bat yarın. Bende heyecanla bekliyorum. Adet olmaktan da korkuyorum 😕 insallah hamileyimdir. sevincim kursağımda kalmaz umarım 😊 bat gecsin doktora gidip kesinlestirecegim insallah 😋 idrar testleri bu sekilde 🙈

Eklentiler

• 20190612_065111.jpg
    20190612_065111.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 44
bat yarın. Bende heyecanla bekliyorum. Adet olmaktan da korkuyorum 😕 insallah hamileyimdir. sevincim kursağımda kalmaz umarım 😊 bat gecsin doktora gidip kesinlestirecegim insallah 😋 idrar testleri bu sekilde 🙈
Valla günlük testler olduğu için hepsinin silik olması normal cnm sıkma canını, değerlerin zamanla daha hızlı yükselişe geçicek, kanda belli olsunda, varsın testlerde silik çıksın, ama testlere göre gebesin gibi görünüyor, hadi hayırlısı olsun🤗

Back