• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim adeti 4 gun gecince yaptim cikmamisti. 1 hafta olunca kan verdim.
canım hatırladım hatta birlikte konuşmuştuk bende de çıkmamıştı
demekki idrar testlerine pek güven olmuyor , umudumuzu yitirmeyelim örnek olsun bize de
sonrasında ben adet oldum kuzum ama senden güzel haberler aldık çok şükür:nazar:

canım hatırladım hatta birlikte konuşmuştuk bende de çıkmamıştı
demekki idrar testlerine pek güven olmuyor , umudumuzu yitirmeyelim örnek olsun bize de
sonrasında ben adet oldum kuzum ama senden güzel haberler aldık çok şükür:nazar:
Cok sagol canim evet ben de hic beklemiyordum sasirdim. İnsaallah sizlerden de en kisa zamanda guzel haberler aliriz

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum, 1bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ancak malesef olmadı, prolaktin yüksekliğim vardı yaklaşık 4 aydır ilaç tedavisi oluyorum neyseki geçtiğimiz ay değerim normal değerlere düştü, size sorum şu; adetime 4 günüm var ve 2 gündür kahverengi çok az akıntım oluyor miktarı artmıyor da acaba adetimmi başlıyor yoksa hamilelik belirtisi midir? Yaklaşık 10 gündürde korkunç bir göğüs hassasiyetim var heveslenmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor.. Bu durum gibi belirtiler yaşayan varmı aranızda? Yada herhangi bir fikri? Şimdiden teşekkür ederim

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum, 1bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ancak malesef olmadı, prolaktin yüksekliğim vardı yaklaşık 4 aydır ilaç tedavisi oluyorum neyseki geçtiğimiz ay değerim normal değerlere düştü, size sorum şu; adetime 4 günüm var ve 2 gündür kahverengi çok az akıntım oluyor miktarı artmıyor da acaba adetimmi başlıyor yoksa hamilelik belirtisi midir? Yaklaşık 10 gündürde korkunç bir göğüs hassasiyetim var heveslenmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor.. Bu durum gibi belirtiler yaşayan varmı aranızda? Yada herhangi bir fikri? Şimdiden teşekkür ederim
Eger akıntın kırmızıya donmuyorsa yerleşme olabılır ama umıtlenmemek en doğru karar olur bence

Kizlarrr 1 hafta gecikmem vardi hatirliyosunuzdur belki. İdrarda negatif cikmisti. Kan sonucum 269 cikti bugun 😍😍😍
Yihuuuuu çok çok sevindim cnm benim, rabb'im tamamına erdirsin, burda ilk konuştuğum kişilerdensin unuturmuyuz hiç😍
Burda 3.cü bebişi isteyen bikaçkişiydik sanırım zaten, darısı bana inşallah,, ayy gerçekten çok sevindim ben yaaaaaaaaaa😍🤗🤗

Canim insaallah bu ay vuzel haberleri aliriz senden de.benim bat 3 hazirandi hala.olmadim ama dun sabah yine negatifi gordum. Var mi yok mu diye dusunmekten yoruldum. Esim de acele etme diye gitmeyelim kan tahliline dedi. Pazartesi gidecegim insaallah. Ama olmus olsa dun cikardi 4 gun vecikmeyle diyorum

Geç döllenmeyse belki ondan görünmemiştir cnm ümitsizliğe kapılma, hatta olmazsa yolun sonuymuş gibi streside bırak, evet hepimiz hemen olsun istiyoruz belki heycan sabırsızlık var, anlıyorumda, ama dedimya az önce gerçekten stres bi numaralı etken,, zamanında oluyomuydun normalde bilmiyorum ama 4gün gecikmişsin ne güzel bak bence geç döllenme olmuştur, pazartesi varsa bebiş zaten %100belli olur😍 dua edicem senin için inşallah yüzünü güldürücek haberler duyarsın😘çıkmazsada sakın üzülme yolun sonu değil, rabb'im zamanını bekliyordur dersin😇🙏
Ayy sana yazdığım şeyi buldum bak, geç döllenme olmuştur demişim😍demekki neymiş ümit herzaman vardır, benim daha 5gün var bata, bugünkü testte çıkmayınca ümidim gitmişti, gerçi kasığımdaki batma hala ümitlendiriyordu, ama şimdi senin haberini duyunca dahada bi ümitlendim ben yaa🤗ama senin şansın gün aşırı hep ilişkin olmuş, ben bu yumurtlama gününe bikaç gün kala başladım 3kere oldu, sonra zaten kaşıntı yanma başlayınca bidaha yapamadık hala canım yanıyor istesemde yapamam yani😞

Ayy sana yazdığım şeyi buldum bak, geç döllenme olmuştur demişim😍demekki neymiş ümit herzaman vardır, benim daha 5gün var bata, bugünkü testte çıkmayınca ümidim gitmişti, gerçi kasığımdaki batma hala ümitlendiriyordu, ama şimdi senin haberini duyunca dahada bi ümitlendim ben yaa🤗ama senin şansın gün aşırı hep ilişkin olmuş, ben bu yumurtlama gününe bikaç gün kala başladım 3kere oldu, sonra zaten kaşıntı yanma başlayınca bidaha yapamadık hala canım yanıyor istesemde yapamam yani😞
Evet canimm gercekten gec dollenme oldu sanirim. Ben de buyuk heyecanla senden haber bekliyorum benim 4 gun gecince bile negatifti. Adet olana kadar umidini kaybetmek yok😍 insaallah senden ve bekleyen herkesten de guzel haberleri aliriz canim. Allah isteyen herkese nasip etsin insaallahhh

Hamike olan arkadaşlar adetten önce kasık agrilariniz sağlı sollumuydu ?
Kasıktan bacağa dogru çekme yaşadinizmi

Hamike olan arkadaşlar adetten önce kasık agrilariniz sağlı sollumuydu ?
Kasıktan bacağa dogru çekme yaşadinizmi

Ben hiç kasık ağrısı yaşamadım kuzum. Her insanda belirti farklı oluyor. Ama ilk ağrılarımı sol tarafımda hissettim.

Evet canimm gercekten gec dollenme oldu sanirim. Ben de buyuk heyecanla senden haber bekliyorum benim 4 gun gecince bile negatifti. Adet olana kadar umidini kaybetmek yok😍 insaallah senden ve bekleyen herkesten de guzel haberleri aliriz canim. Allah isteyen herkese nasip etsin insaallahhh
İnşallah cnm yaa🙏
Ben hiç kasık ağrısı yaşamadım kuzum. Her insanda belirti farklı oluyor. Ama ilk ağrılarımı sol tarafımda hissettim.
Bendede devamlı solda kasık ağrısı, hiç sağda bişey hissetmiyorum ,umarım mucizem benimledir yarabbim amin 🙏

Cnm ya sorucaktım unuttum, bekleme sürecinde akıntın oluyomuydu senin, veya şuanda falan, bende yumurtlamadan sonra akıntım kesilmedi hiç sadece evelsi gün kuruydum, hep akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf, az öncede sarımsı sümüksü ip gibi kılcal uzayan akıntım oldu, sende nasıldı bahsedermisin rica etsem🙁

Kızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
İlişkiden sonra hemen banyo yaptınızmı
Yoksa sabaha kadar bekledinizmi
Doktorlar bunun saçma olduğunu ve hiç gerek olmadığını söylüyor
Bende hamişlerimize sormak istedim Z zencefil16 Alyam2021 Alyam2021 D dmlfrk

Back