• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bat nezaman cnm, inşallah rabb'im yüzünü güldürüxek sonuçla tamamlasın, kan verip garantiye al, haber vermeyi unutma bizede🤗

Gece uykulu uykulu neler yazmışım okurken bende sesli güldüm cnm ya, ogünler geldi aklıma😂😂

Dün yine 2yi geçmişti yattığımda yaa, Sabah yine 7de kalktım yapmıcaktım çıkmıcana emindim son 2test kaldı bak kullanma boşuna dedim, daha dün yaptın dedim ama dayanamadım malesef yaptım ve sonuç yine aynı hiçbişey yok😝
2hafta önce kadın doğuma sıra almıştım yarın için yani 13hazirana vardı tek sıra hemen almıştım, alma sebebimde 27 mayısta gitmiştim hani ,dr'a kasığımda batma var, 20sinde 2günlük az kanama gördüm gebelik denemiştik kan testim negatif ama bendeki belirtiler ne az kanama nedendir diye ultrasona girmek istedim, bakmıştı kist falan yok temiz herşey, bende dedim gebeliğe engel bişey varmıki oda dedi hormon testi yapalım, verdim kan, ertesi gün 9da gel demişti gidemedim uzak hastane, ama enabızdan baktım şaka gibi ogün bugündür hala sonuçlar yok girilmemiş. Sinir oldum, neyse ogün 13 üne sıra varmış aldım, hem hormon sonuçlarını söyler, hemde adetime 3gün kala da olsa belki ultrasonda bişeyler görünür, yada kanda bakılır nebiliyim. Gebelik yoksa bile şu kaşıntımın çaresine bakıcak ilaçlar verir. Hormon sonuçlarınıda merak ediyorum varmı bi sıkıntı diye,,,

Oyyyy uzattım yine kafanı iyi ağrıttım kusura bakma cnm ,günler geçmek bilmiyor belirsizlik cidden kötü😲
canım çok iyi yapmışsın doktora gidecek olmakla
e nabızda bazı hastanelere ait veriler girilmiyor bende gıcık oluyorum
tüm hormonlarını yorumlar doktor
bize de haber ver
test için üzülme gebelik testi yani
burda kaç kişi adeti geçtiği halde yaptı negatif çıktı sonra hamile olduklarını öğrendiler
adet olana kadar ümit kesilmez :KK16:

Adet olacakmışım gibi karnim agriyor dünden beri ve hala geçmedi. Bi geçse kurtulacam şu kuruntulardan 🤗
canım bence kan ver adetinin geçmesini bekleme
en azından düzenli yükseliyormu ona baktırırsın
Allah korusun düşüş olursa kanama olursa en azından önlem alınır diye düşünüyorum

Valla günlük testler olduğu için hepsinin silik olması normal cnm sıkma canını, değerlerin zamanla daha hızlı yükselişe geçicek, kanda belli olsunda, varsın testlerde silik çıksın, ama testlere göre gebesin gibi görünüyor, hadi hayırlısı olsun🤗
Aynen kan degerlerim normal çıksın da idrar testi silik ciksada onemli degil 😊 teşekkür ederim 😘

canım bence kan ver adetinin geçmesini bekleme
en azından düzenli yükseliyormu ona baktırırsın
Allah korusun düşüş olursa kanama olursa en azından önlem alınır diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum hatta hasimato hastasiyim erkenden gitmek istiyorum. Çünkü doktor hamile kalinca ilac icmen gerek demisti. Ama eşimde bekleyip emin olalim diyor. Bana kalsa coktan doktorun yolunu tutmustum.

canım çok iyi yapmışsın doktora gidecek olmakla
e nabızda bazı hastanelere ait veriler girilmiyor bende gıcık oluyorum
tüm hormonlarını yorumlar doktor
bize de haber ver
test için üzülme gebelik testi yani
burda kaç kişi adeti geçtiği halde yaptı negatif çıktı sonra hamile olduklarını öğrendiler
adet olana kadar ümit kesilmez :KK16:
Aynen öyle cnm, 4gün kaldı bat 16hzrn,
Zatetestte bişey çıkmayınca hiç üzülmedim 2gündür, Z zencefil16 sağolsun ümit oldu bana ondada çıkmamıştı testte, kanda belli olmuştu ya, ümit kesilmez aynen🤗

Bende öyle düşünüyorum hatta hasimato hastasiyim erkenden gitmek istiyorum. Çünkü doktor hamile kalinca ilac icmen gerek demisti. Ama eşimde bekleyip emin olalim diyor. Bana kalsa coktan doktorun yolunu tutmustum.
hiç aksatma kuzum troid hastalıkları bebek için çok önemli
bende haşimato hastaısıyım ilaç kullanıyorum tsh değerim yükseliyor içmezsem
gebelik düşündüğüm için verdi doktor ve bebek doğana kadar da kullanacağım hamile olursam
ihmal etme hemen ver kanını bence

hiç aksatma kuzum troid hastalıkları bebek için çok önemli
bende haşimato hastaısıyım ilaç kullanıyorum tsh değerim yükseliyor içmezsem
gebelik düşündüğüm için verdi doktor ve bebek doğana kadar da kullanacağım hamile olursam
ihmal etme hemen ver kanını bence
Benim tsh degerim 3.4 o yuzden pek ilac icmedim. Hatta doktor 12.5 milgram verdi bi kac ay ictim sonra bıraktım. Test yapinca bugun tekrar icmeye başladım. Senin tsh kaç?

Aynen öyle cnm, 4gün kaldı bat 16hzrn,
Zatetestte bişey çıkmayınca hiç üzülmedim 2gündür, Z zencefil16 sağolsun ümit oldu bana ondada çıkmamıştı testte, kanda belli olmuştu ya, ümit kesilmez aynen🤗
Aynen canim 4 gun gecince bile cikmadi bende umudunu kaybetme insaallah guzel haberler alirsin sen de

Benim tsh degerim 3.4 o yuzden pek ilac icmedim. Hatta doktor 12.5 milgram verdi bi kac ay ictim sonra bıraktım. Test yapinca bugun tekrar icmeye başladım. Senin tsh kaç?
kuzum benimki 3,7 di
bir doktor ilaca gerek yok demişti
sonra ben annemle birlikte onun doktoruna gittim
o bana gebelik için ve sağlıklı bir gebeliğin devamı için 2,5 un altında olmasını bekleriz dedi ve bana ilaç verdi
önemliymiş bana baya bir anlatmıştı
ama dediğin gibi bazı doktorlar da ilaç vermiyor
ben her ihtimale karşı içiyorum 2 aydır
doktorum gebe olana kadar ve doğum yapana kadar içeceksin dedi

Benim tsh gebe kalmadan önce 5 di sonra 3 e düştü gebe kaldım şimdi gebelikten dolayı sürekli yükseliyor rabbim inşallah onu korur birşey olmaz her ay ilacimin dozu yükseliyor 25 ile başladım 50 oldu 75 oldu şimdi ve geçen ay tsh 7 çıktı

Benim tsh gebe kalmadan önce 5 di sonra 3 e düştü gebe kaldım şimdi gebelikten dolayı sürekli yükseliyor rabbim inşallah onu korur birşey olmaz her ay ilacimin dozu yükseliyor 25 ile başladım 50 oldu 75 oldu şimdi. geçen ay tsh 7 çıktı haftaya tekrar kontrolum var aylik muayene oluyotum aylik horminlara bakiliyor
@rosebatum

kuzum benimki 3,7 di
bir doktor ilaca gerek yok demişti
sonra ben annemle birlikte onun doktoruna gittim
o bana gebelik için ve sağlıklı bir gebeliğin devamı için 2,5 un altında olmasını bekleriz dedi ve bana ilaç verdi
önemliymiş bana baya bir anlatmıştı
ama dediğin gibi bazı doktorlar da ilaç vermiyor
ben her ihtimale karşı içiyorum 2 aydır
doktorum gebe olana kadar ve doğum yapana kadar içeceksin dedi
Aynen bende bi doktora gittim hamileyken ilac ic dedi. Baska bi doktora gittim 12.5 miligram ilac verdi 2.5 un altinda olmasi gerek dedi. Hergun ilac icmek cok zor ama. Bende 4 ay ictim sonra bıraktım. Bugun tekrar basladim. Yarin doktora gidip tekrar ölçtureyim en iyisi. Allah korusun bisey olmasinda

Benim tsh gebe kalmadan önce 5 di sonra 3 e düştü gebe kaldım şimdi gebelikten dolayı sürekli yükseliyor rabbim inşallah onu korur birşey olmaz her ay ilacimin dozu yükseliyor 25 ile başladım 50 oldu 75 oldu şimdi ve geçen ay tsh 7 çıktı
Aynen gebelikte ikiye katlaniyormus degerler. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Simdi hersey zor olmus.

Valla ıyı hafıza var maşşallah ben hemen unutuyorum çok unutkan oldum çooolk.
Dun yapmadım bugun yapacamda aksama dgru yaparım yıne atarım buraya
kuzum unuturmuyum ta ne zamandır yazıyorsun sende ben girdiğimden beri
yap mutlaka at canım
kanaman geçtimi

Back