canım bu sıralar sanırım normalmiş o ağrılarGece beni cok rahatsiz etti ağrılar. Hatta rüyamda adet olduğumu dahi gördümama su an çok şükür iyiyim geçti ağrılar
![]()
inşallah kolayca atlatırsın o güzel zamanlar bir an önce gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu sıralar sanırım normalmiş o ağrılarGece beni cok rahatsiz etti ağrılar. Hatta rüyamda adet olduğumu dahi gördümama su an çok şükür iyiyim geçti ağrılar
![]()
Amin inşallah ağrılar bile tatli geliyor insanacanım bu sıralar sanırım normalmiş o ağrılar
inşallah kolayca atlatırsın o güzel zamanlar bir an önce gelir.
canım sanırım 31-32 günde adet oluyorsunMerhaba hanımlar. Sizlere acil danışmak istediğim bişey var. Bu ay pek değerlendiremedik eşimle sat 16 mayıstı (o da normal adetlerim kadar uzun sürmemişti) 4 hazirandan beri sürekli değerlendirdik gibi bat da 16 haziran fakat 10da açık kahve akıntı 11nde de şeffaf akıntı içine damar şeklinde kan geldi bir gün boyunca yalnızca peçeteye sildikce geldi. İlk kez böyle bişey yaşıyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı varsa ne zaman idrar testinde çıkar acaba ? Yardımcı olur musunuz
Canım evet adet döngüm 31. Geçen ay ovulasyonla takip etmiştim ama bu ay çeşitli sebeplerle takip edemedim buyüzden de çok değerlendiremedik 4 hazirandan itibaren değerlendirebildik yani o aralarda aslında yumurtlamaya denk geliyor gibi tutmuş olma ihtimali var mı öyleyse yerleşme olabilir mi ? Bide çok araştırdım yerleşme kanamasını canım tam yanıt bulamadım benim 1 gün böyle şeffaf akıntı içerisinde de damar damar açık renk kan geldi durducanım sanırım 31-32 günde adet oluyorsun
yumurtlaman 16-17 günler arasında olabilir
yani yerleşme ihtimali olabilirmi bilmiyorum ama yumurtlama zamanına denk geldiyse ilişkilerin tutma şansın var
Canim benimde sat 16 mayıstı. Ben 11 haziranda idrar testi yapinca silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Bence sende dene eğer varsa çıkar büyük ihtimal.Merhaba hanımlar. Sizlere acil danışmak istediğim bişey var. Bu ay pek değerlendiremedik eşimle sat 16 mayıstı (o da normal adetlerim kadar uzun sürmemişti) 4 hazirandan beri sürekli değerlendirdik gibi bat da 16 haziran fakat 10da açık kahve akıntı 11nde de şeffaf akıntı içine damar şeklinde kan geldi bir gün boyunca yalnızca peçeteye sildikce geldi. İlk kez böyle bişey yaşıyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı varsa ne zaman idrar testinde çıkar acaba ? Yardımcı olur musunuz
Canım hayırlı olsun cok sevindim. ama benim olduysa büyük ihtimalle geç döllenme oldu çünkü hiç değerlendiremedim 10nda negatifti idrar testi çoğu insan negatif görüp sonrasında pozitif görmüş bide yerleşme kanamasından 6 gün sonra felan idrarda çıkar diyorlar. Bilmiyorum ki gebelik yoksa neden böyle bişey yaşadım anlamadımCanim benimde sat 16 mayıstı. Ben 11 haziranda idrar testi yapinca silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Bence sende dene eğer varsa çıkar büyük ihtimal.
:) tamam canım atarım yapınca kanamamda tam emın degılım afedersın lavaboda bıraz zorlaynca gelıo hafıfkuzum unuturmuyum ta ne zamandır yazıyorsun sende ben girdiğimden beri
yap mutlaka at canım
kanaman geçtimi
Teşekkür ederim canım. Geç dollenmede olabilir haklısın. Stres yapma insallah hamilesindir canimCanım hayırlı olsun cok sevindim. ama benim olduysa büyük ihtimalle geç döllenme oldu çünkü hiç değerlendiremedim 10nda negatifti idrar testi çoğu insan negatif görüp sonrasında pozitif görmüş bide yerleşme kanamasından 6 gün sonra felan idrarda çıkar diyorlar. Bilmiyorum ki gebelik yoksa neden böyle bişey yaşadım anlamadım
İnşallah canım benim gerçekten artık umudum kalmadı diyorum yeniden bi umut doğuyor işte ilk kez böyle bişey yaşıyorum inşallah vardır dua et benim için nolurTeşekkür ederim canım. Geç dollenmede olabilir haklısın. Stres yapma insallah hamilesindir canim
Yanılmıyorsam bu ilk çocuğunuz degil. Icinizi ferah tutun nasilki ilk cocugunuzu kucaginiza aldiysaniz elbet bunuda alacaksınız. Sadece stres yapmamak gerekiyor. Bende cok üzüldüm cok agladim ama ne zamanki akışına biraktim o zaman oldu. Rabbim en hayirli zamanda hepimize salih ve saliha evlatlar nasip etsin. Kimseyi evlatsizlikla sınamasın.İnşallah canım benim gerçekten artık umudum kalmadı diyorum yeniden bi umut doğuyor işte ilk kez böyle bişey yaşıyorum inşallah vardır dua et benim için nolur
Cnm inşallah kanamaya çevirmez, benimde son adetim normalden kısa sürdü ve başlangıçta kahverengi leke gibi başladı sonra dediğin damar gibi akıntının içinde pembemsi kanama olunca ümitlenmiştim devamı gelmesin istedim ama az azda olsa 2gün sürdü. Yinede şüphelenşp kan verdim 0.4 çıkmıştı, inşallah devamı gelmez sende rabb'im yüzünü güldürücek sonuç aldırsın sana inşallahMerhaba hanımlar. Sizlere acil danışmak istediğim bişey var. Bu ay pek değerlendiremedik eşimle sat 16 mayıstı (o da normal adetlerim kadar uzun sürmemişti) 4 hazirandan beri sürekli değerlendirdik gibi bat da 16 haziran fakat 10da açık kahve akıntı 11nde de şeffaf akıntı içine damar şeklinde kan geldi bir gün boyunca yalnızca peçeteye sildikce geldi. İlk kez böyle bişey yaşıyorum yerleşme kanaması olma ihtimali var mı varsa ne zaman idrar testinde çıkar acaba ? Yardımcı olur musunuz
Malesef henüz bir evladım yok canım benim allahım inşallah nasip etsin daha fazla sınamasın kimseyi çok zorYanılmıyorsam bu ilk çocuğunuz degil. Icinizi ferah tutun nasilki ilk cocugunuzu kucaginiza aldiysaniz elbet bunuda alacaksınız. Sadece stres yapmamak gerekiyor. Bende cok üzüldüm cok agladim ama ne zamanki akışına biraktim o zaman oldu. Rabbim en hayirli zamanda hepimize salih ve saliha evlatlar nasip etsin. Kimseyi evlatsizlikla sınamasın.
Amin canım benim adetime 5 gün var dün oldu bir daha da olmadı o damarlı akıntı da ne olacak bilmiyorum inşallah allah nasip etmiştirCnm inşallah kanamaya çevirmez, benimde son adetim normalden kısa sürdü ve başlangıçta kahverengi leke gibi başladı sonra dediğin damar gibi akıntının içinde pembemsi kanama olunca ümitlenmiştim devamı gelmesin istedim ama az azda olsa 2gün sürdü. Yinede şüphelenşp kan verdim 0.4 çıkmıştı, inşallah devamı gelmez sende rabb'im yüzünü güldürücek sonuç aldırsın sana inşallah![]()
İnşallah cnmAmin canım benim adetime 5 gün var dün oldu bir daha da olmadı o damarlı akıntı da ne olacak bilmiyorum inşallah allah nasip etmiştir
Adınız agahin annesiyim olunca bi oğlunuz var sandım kusura bakmayin. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallahMalesef henüz bir evladım yok canım benim allahım inşallah nasip etsin daha fazla sınamasın kimseyi çok zor
Kız birsürü testin olmuş denemelik yap bitane hadi, ilk elin günahı olmazBugün internetten aldığım testler geldi. Cesaret edip yapamıyorum yarın sabah yapacağım. Belirtilerim fazla yok ara ara çok hafif kasık ağrısından başka ama umut kesilmez![]()
Amin canım benim inşallah o da benim hayalim diyelim estafurullah kuzumAdınız agahin annesiyim olunca bi oğlunuz var sandım kusura bakmayin. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah
Cnm ins en kısa sürede rabbim evlat kokusunu nasip eder sana da... Benim de 8 yaşında bi oğlum var bizde 8 yıl korunduk ve 5 aydır da korunmuyoruz ama olmuyo .. benimde 2 gündür sadece kasiklarımda batmalar var cok istiyoruz 2.yi. benimde bat 19 haziran 1 hafta var bekliyorum bakalım zor olsa daMalesef henüz bir evladım yok canım benim allahım inşallah nasip etsin daha fazla sınamasın kimseyi çok zor