Cnm ben ilk gebeliğimde 8ay uğraştım heray belime yastık koyarak yaptık sonrasında yarımsaat kalkmayın yazıyodu biyerde kalkmadım ayaklarımı duvara dikip bekledim, sonra kalkıp duşumu alıyodum, bazende sabaha kadar yattığım oluyodu, ama nafile herseferinde hüsran, taki adetten kesildiğim abdest aldığım gün eşim çekti yanına beni özlemiş 4gündür, yaptık yine aynı pozisyon yine ayak dik yarım saat bekle modu, ama olan düşündüğüm şuydu, biyerde okumuştum keşke bulabilsemde atsam buraya, diyoduki ilişki sonrası bekleme anında telkin verin kendinize, şunları hayal ederek söyleyin, "şimdi spermler ilerliyor yumurtalığa doğru evet yavaş yavaş ilerliyor hepsi birbiriyle yarışıyor ve evet işte bitanesi yumurtalığa yetişti ve girmeye çalıyor vs vs bunun gibi şeyler söyleyin fısıldayın karnınızı okşayarak diyodu, bende olan bunları yapmıştım, ve ozaman başka ilişkimiz olmamıştı ev taşınma telaşımız vardı, meğerse ogeceden hamile kalmışım ben,, 2cideyse hiç hatırlamıyorum planlı değildi ne ayak kaldırdım ne bişey ama şunu hatırlıyorum oda oay tek ilişkiydi, ve sabaha kadar kalkmadığım bi gündü. Adetim geçince öğrenmiştim testte. Bu işler belli olmuyo cnm ya, tecrübeyle sabit, ben bu ay mesela ,ilk gebeliğimdeki gibi yaptım 3kere ilişki oldu hepsindede belime yastık koyarak yaptık sonra ayaklarımı kaldırıp yarımsaat telkin yaptım kendime:) bakalım tutucakmı:))