İnşallah cnm yaa
Bendede devamlı solda kasık ağrısı, hiç sağda bişey hissetmiyorum ,umarım mucizem benimledir yarabbim amin
Kızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
İlişkiden sonra hemen banyo yaptınızmı
Yoksa sabaha kadar bekledinizmi
Doktorlar bunun saçma olduğunu ve hiç gerek olmadığını söylüyor
Bende hamişlerimize sormak istedim @zencefil16Alyam2021 @dmlfrk
Kasık ağrılarım iki taraflı, bi sağdan vurdu bir soldan, hala da devam ediyor, bacaklarımda da siyatik ağrısı gibi ağrı oldu birkaç kez. Göğüsler de ayrı olay, aşırı hassas, dolgun ve sanki uçları yanıyor gibi oluyor.Hamike olan arkadaşlar adetten önce kasık agrilariniz sağlı sollumuydu ?
Kasıktan bacağa dogru çekme yaşadinizmi
İşte işin sırrı buymuş demekki goncamKuzum ben sabaha kadar bekledim banyo için. Rabbim affetsin. İlişkiden sonra yattığım yerde ayaklarımı uzatıp öylece 1 saate yakın yattım. Sonra kalkıp üzerimi giyindim. Sabah da hemen erkenden banyo yapıp abdestimi aldım. Hiç ayaklarımı yukarı kaldırmadım yastık da koymadım, bunları aylarca yapmıştım ama yapmadığım serbest olduğum ay gebe kaldım.
Umarım yazdıklarımın hepinize yardımı olur kuzum☺
Kendinizi rahat bırakın yeter. Ben ilk kez bu ay ilişkiye girerken bebek için değil yani afedersiniz eşimden zevk almak için ilişkiye girmiştim. Yani hadi bebek olsun dememiştim. Bebek düşünmeyince o da bir anda geldi.
Cnm ben ilk gebeliğimde 8ay uğraştım heray belime yastık koyarak yaptık sonrasında yarımsaat kalkmayın yazıyodu biyerde kalkmadım ayaklarımı duvara dikip bekledim, sonra kalkıp duşumu alıyodum, bazende sabaha kadar yattığım oluyodu, ama nafile herseferinde hüsran, taki adetten kesildiğim abdest aldığım gün eşim çekti yanına beni özlemiş 4gündür, yaptık yine aynı pozisyon yine ayak dik yarım saat bekle modu, ama olan düşündüğüm şuydu, biyerde okumuştum keşke bulabilsemde atsam buraya, diyoduki ilişki sonrası bekleme anında telkin verin kendinize, şunları hayal ederek söyleyin, "şimdi spermler ilerliyor yumurtalığa doğru evet yavaş yavaş ilerliyor hepsi birbiriyle yarışıyor ve evet işte bitanesi yumurtalığa yetişti ve girmeye çalıyor vs vs bunun gibi şeyler söyleyin fısıldayın karnınızı okşayarak diyodu, bende olan bunları yapmıştım, ve ozaman başka ilişkimiz olmamıştı ev taşınma telaşımız vardı, meğerse ogeceden hamile kalmışım ben,, 2cideyse hiç hatırlamıyorum planlı değildi ne ayak kaldırdım ne bişey ama şunu hatırlıyorum oda oay tek ilişkiydi, ve sabaha kadar kalkmadığım bi gündü. Adetim geçince öğrenmiştim testte. Bu işler belli olmuyo cnm ya, tecrübeyle sabit, ben bu ay mesela ,ilk gebeliğimdeki gibi yaptım 3kere ilişki oldu hepsindede belime yastık koyarak yaptık sonra ayaklarımı kaldırıp yarımsaat telkin yaptım kendime:) bakalım tutucakmı:))Kızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
Ben de yazamKızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
Canım yaa ne kadar mucize değilmi aslındaCnm ben ilk gebeliğimde 8ay uğraştım heray belime yastık koyarak yaptık sonrasında yarımsaat kalkmayın yazıyodu biyerde kalkmadım ayaklarımı duvara dikip bekledim, sonra kalkıp duşumu alıyodum, bazende sabaha kadar yattığım oluyodu, ama nafile herseferinde hüsran, taki adetten kesildiğim abdest aldığım gün eşim çekti yanına beni özlemiş 4gündür, yaptık yine aynı pozisyon yine ayak dik yarım saat bekle modu, ama olan düşündüğüm şuydu, biyerde okumuştum keşke bulabilsemde atsam buraya, diyoduki ilişki sonrası bekleme anında telkin verin kendinize, şunları hayal ederek söyleyin, "şimdi spermler ilerliyor yumurtalığa doğru evet yavaş yavaş ilerliyor hepsi birbiriyle yarışıyor ve evet işte bitanesi yumurtalığa yetişti ve girmeye çalıyor vs vs bunun gibi şeyler söyleyin fısıldayın karnınızı okşayarak diyodu, bende olan bunları yapmıştım, ve ozaman başka ilişkimiz olmamıştı ev taşınma telaşımız vardı, meğerse ogeceden hamile kalmışım ben,, 2cideyse hiç hatırlamıyorum planlı değildi ne ayak kaldırdım ne bişey ama şunu hatırlıyorum oda oay tek ilişkiydi, ve sabaha kadar kalkmadığım bi gündü. Adetim geçince öğrenmiştim testte. Bu işler belli olmuyo cnm ya, tecrübeyle sabit, ben bu ay mesela ,ilk gebeliğimdeki gibi yaptım 3kere ilişki oldu hepsindede belime yastık koyarak yaptık sonra ayaklarımı kaldırıp yarımsaat telkin yaptım kendime:) bakalım tutucakmı:))
Canımmm öyle mutlu oldumki senin adınaKızlaar ben de kan verdim bugünbat dündü, iki gün sonra da güzelce artmış olur inşallahh
Çok teşekkür ederim kuzumBen de yazamİnan ben hiç beklemedim, zaten ramazan e kızım uyutup mutfağı toplayana kadar en azından 12-1 oluyordu saat. Ondan sonra da aşna fişne derken duş alıp haydi sahura oldu yani demem o ki giden gidiyor ilk anda zaten, istersen üç gün yat ama yine de yarım saat bir saat bekle duştan önce
Çok teşekkür ederim kuzum
Kızlar iyiki varsınız gerçekten
Nasıl moral oluyorsunuz bir bilseniz
Bende bu ay sizden güç alıp sallamıcaö hiçbişey
İnşallah başarabilirim
Yok yok başarırımdimi
Canımmm öyle mutlu oldumki senin adına
Çünkü bu topiğe yazdığım zamanlarda vardın sen hep istiyordun
Çok çok sevindim kuzum maşallah sana ve bebeğine annesi
Canımmm Allah benim için yaşadığın mutluluğun kat kat fazlasını yaşatsın sanaÇok teşekkür ederim kuzum
Kızlar iyiki varsınız gerçekten
Nasıl moral oluyorsunuz bir bilseniz
Bende bu ay sizden güç alıp sallamıcaö hiçbişey
İnşallah başarabilirim
Yok yok başarırımdimi
Olsun kuzum ne olcakkiKuzum bir de benim eşim tamamen boşalmadan içimden çıkmıyordu. Uzuun süre içimde bekliyordu, hemen spermler dışarı akmasın diye. Bu ay ilk kez her ilişkimizde bu kadar uzun beklemişti.
Kuzum açık açık yazıyorum ama böyle konuşmazsam da anlatamam
İnşallah kuzum dedikleriniz hep aklımda olcakCanımmm Allah benim için yaşadığın mutluluğun kat kat fazlasını yaşatsın sana❤❤ İnanıyorum bu ay olacak sen de bize hamileyimmmm yazacaksın üzme kendini, kocana çok yansıtma, özellikle yumurtlama günlerinden haberi bile olmasın, akışına bırakın doğal şekilde sonra gelsin nur topu inşallahhhh
Canım benim belirtilerle seninkiler benziyordu bende gitti kasık ağrısı çok nadir oluyor.. Internetten verdigim test siparisi yarin gelecek benimde deneyecegim. Sen bata kac gun kala denedin testi? İnşallah vardir test yanılmıştırda sağlıkla kucağina almak nasip olurAma idrarım çok açık renkti, gece 2buçuk gibiydi yattığımda, bide baya su ve kahve içmiştim, ondan çok açık rengi sanırım, ama 4saat beklemiş idrarla yapın testi diyolar benim de saat dolmuş sonuçta olsa silikte olsa çıkardı gibi geliyor, ne biliyim ümidim gitti gibi oldu, ama kasığımdaki batmalar ara ara canımı yaktıkça Allah'tan ümit kesilmez diyorum, 2testim kaldı elimde ,yarından sonra 3gün kala bidaha yaparım artık napiyim:)
Inşallah canim niye olmasin olur olur. Valla kafamizi takiyoruz diye boyle oluyor. Hic dusunmeyenin pit diye oluveriyorOlursa ilk olcak insallah olursa
Ben hemen kalkıp banyo yapıyordum cnm beklemiyordumKızlar bende bişey sormak istiyorum hamişlere
İnşallah hamileliktendir cnm bende 26 günde bir olurdum gününMrb kizlar benimde adetime 8 gün var. 5 aydır 2.yi düşünüyoruz ama olmuyor. 26 günde bir adet oluyorum. Herzaman adetime 2,3 gün kala ağrıların başlar göguslerimde ağrı olur. Ama bu ay 9 gün önceden kasiklarımda aşırı derecede batma ve adet ağrısı gibi ağrı oluyor daha önceden bu kadar erken adet ağrısı ve kaşık batması hiç olmazdı... Acaba hamilemiyim diye düşünmeden duramıyorum..
Sana kesinlikle katılıyorum cnm ben hastalıktan şüphelenmiştim o ayrı ama eşimle de bebek için birlikte olmadımKuzum ben sabaha kadar bekledim banyo için. Rabbim affetsin. İlişkiden sonra yattığım yerde ayaklarımı uzatıp öylece 1 saate yakın yattım. Sonra kalkıp üzerimi giyindim. Sabah da hemen erkenden banyo yapıp abdestimi aldım. Hiç ayaklarımı yukarı kaldırmadım yastık da koymadım, bunları aylarca yapmıştım ama yapmadığım serbest olduğum ay gebe kaldım.
Umarım yazdıklarımın hepinize yardımı olur kuzum☺
Kendinizi rahat bırakın yeter. Ben ilk kez bu ay ilişkiye girerken bebek için değil yani afedersiniz eşimden zevk almak için ilişkiye girmiştim. Yani hadi bebek olsun dememiştim. Bebek düşünmeyince o da bir anda geldi.
İşte kuzum demekki hiç alakası yokBen hemen kalkıp banyo yapıyordum cnm beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?