• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tabi ki ben isterim ki bu şekilde gebelik öğrenen herkes belirtilerini tekrardan yazsın geri dönmek zor oluyor sayfa arasında hele ki mobilden giriyorsak.
İlk bayram temizliği yaparken bir kova su kaldirdigimda sol kasigimda ince bir sızı hissettim.orda bıraktım temizliği. Akabinde 6 si adet gunumdu, 3 gün erken adet gördüm açık pembe.. adet gibi değil yani ve ölü yumurtayı vücut atmadı. Suphelendim. Devamında sol kasık ağrım hep ince ince devam etti. Sinirlenince yada çok sevince akıntı geliodu ufak ufak. Bir defa sinirlendim eşimle tartisik o gün normal 1-2 damla kan geldi. O ağrılar tutunma Agrisiymis. Bayramın ikinci günü acile gittim beta hcg için negatif çıktı. Ama var bişey biliyordum. En son dün sinirlendim kendi kendime neden sokmedi bu adet diye. Kadın doğumdan sıra almak mümkün değil en yakın özel hastane 2.5 saat. Dün akşam 5 kutu test aldım. Akşam yaptım çok az silik çizgi çıktı. Sınırımden sabaha kadar uyumadim adetime kufrediom niye sokmuyorsun diye. Bu arada mide bulantısı cok az vardı son 3 gündür hepten arttii. Günlük uyku saatim 14 e cikti. noliyor içimde kendimi taniyamiyorum diye evin içinde patlamaya hazır bomba gibi geziyorum. Adet günüm hiç sekmez normalde. abuk sabuk bir kanama gördüm diye günlerdir deliriyorum. Neyse Sabah yaptim çizgi daha belirginleşti ilk 5 dakikada. Acile geldim şimdi hcg ölçün diye. Duruma göre özele gidicem burdan da.
Benımde kanamam var ne var sabki bende hamıle olsam da bu kadar skntının yerını sevınc alsa ama zor benım adetten 1 hafta sonra başladı leke gelmeye :(

Amin canım inş 🙏🏻 Valla acile gittiğim için pek konuşma inceleme olmadı ama haftaya tam düşmüş mü diye kontrole gideceğim rahimde birşey kalmasın diye o zaman sormayı düşünüyorum
Kesin sor cnm en azindan önlem al ne dusuruo nie dustu bidaha olcakmi allah korusun

Y ygmrikra canım üzülme oldumu ne olur
çok zor bir durum anlıyorum seni
kanamanmı oldu
yeniden beta hcg bakıldımı düştümü değerin
neden oldu acaba doktor birşey dedimi

Back