Kizlar merhaba. Günlerdir için içimi yiyor. Dayanamadım sonunda.
11 Mayıs'ta adet gördüm. Bir sonraki adet tarihimde 6 haziran di. Adet tarihim hiç sekmezdi. Önce aşırı basdonmesi mide bulantısı sol kasıkta bacağına kadar vuran kramplar başladı. Kulak burun boğaz, göz, iç hastalıkları bir günde hepsini gezdim, kan idrar yaptılar ama tertemiz çıktı hepsi. Bir tek kadın doğuma gidemedim sırası doluymus.Bayramdan önce temizlik yaparken bı ağır kaldırdım aynı sol kasigimda bir batma hissedince bıraktım. Suphelendim. 6 sında olmam gereken adetim ayın 3 unden 5 ine kadar açık pembe leke olarak gelmeye basladi. Leke gelmeye başlayınca ağrılar azaldı. Sonunda pembe leke yerini birkaç damla kahve lekeye bıraktı ve 5 inde kesildi. Adetim sokmedi anlayacaginiz. Ayın 5 inin akşamı acile kan testine gittim 2.00 çıktı. Kasigimda hala bir şişlik var geçmedi. Az yurudugumde aynı batma kramp yeniden basliyor. Dr rahim duvarı kalinlasmis olabilir dedi.bu sabahta idrar testi yaptım yarım saat sonra ikinci çizgi hafif belirdi. Gördüğüm yerleşme kanamasimiydi bilemedim de
Kafam çok karıştı. Bok gibi bı yerdeyim 1 tane doktor var ve sıra almak mümkün degil. En yakın özel hastane bile bana şuan 2.5 saat uzaklikta. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı