Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yenı hamısler gun asırı duzenli ılıskı dıyo canım....bencede ole...cunku benım bı tane oglum var adtımde 3 gun once falan ona hamıle kalmısım....yanı yumurlama donemımde degıl...

yaaaaaaaaaa ben inan bunu yeni öğreniyorum demekki hata yapmışım çok çok saol canım allah razı olsun ben sanıyorum o tarihlerde oldu oldu sanıyoruma.s.

ben artık fazla önemsemiyorum diye biraz hoplayıp zıpladım
birşy olurmu acaba???

ben artık fazla önemsemiyorum diye biraz hoplayıp zıpladım
birşy olurmu acaba???

tamam canım kendını dınlememem guzelde cokta hoplama be guzelımmmmm...yınede belı olmazzzzz...sonucta korunmuyosun...her an bebişin olabılır.accık dıkkat et sen yınedeeee

tamam canım kendını dınlememem guzelde cokta hoplama be guzelımmmmm...yınede belı olmazzzzz...sonucta korunmuyosun...her an bebişin olabılır.accık dıkkat et sen yınedeeee

kesin varya şimdi ben önemsemiyorum ve zıplayıp duruyorum yaa kesin olur ama
Allah muhafaza düşük müşük olmasın bari...
sen ne kadardır istiyorsun?

kesin varya şimdi ben önemsemiyorum ve zıplayıp duruyorum yaa kesin olur ama
Allah muhafaza düşük müşük olmasın bari...
sen ne kadardır istiyorsun?

9 aydır canım ama ben ıkıncıyı ıstıyorum...cok sukur bı tanecık 4 yasıda oglusum varrrrgamyoncuiremsu

slm kizlar biz 7 aydir bebek istiyoruz gecen ay adet gunum 26 ocak vv bir onceki aylardaki adet gunlerim 1 ocak 6 aralik internetteki hesaplayicilarla hesap yaptigimda birdahaki adet tarimi 20 subat diyor ona gore iki gun gecmis oluyor napcem bilmiyorum kafam cok karisti yoksasubatin 26 beklemeliyim ve birde kasiklarimda rar ara batmalr oluyor ve cok fazla akintim var normalde adetten 3 gun dort gun sonra olrdu akintim bu sefer adetime az kala baya akintim oluyor bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim

canım istersen bir kan tahlili yaptır.orda 10 gün önceden bile sonuç veriyormuş.idrar tahlili yanıltır.o yüzden hem kendine dikkat et hemde tahlili yaptır.

ayyy kasığımda ağrı başladı miydem bulantımda başladı ama bunlar kesn adet belirtileridirr :-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…