nasıl bir ilaç bu yumurtlamayı sağlayanlardan mı
senin geldimi özlemcim yoksa seninde benim gibi devam mı ediyor
yok canım ben de adet olmadım akıntı gıbı az az gelıyo aynen devam yanı:1closedeyes:
bozo fıstıgım dur bak daha 5ayımız var bızım uzulmeye panıge gerennnnkkkk yokkkkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile
ikimizinde aynı yani aslında gidip test alasım var ama daha erken çıkmaz diye gitmiyorum bakalım ne olacak
6 aya kadar endişelenmeye gerek yok benim arkadaşım da 6 ay bekledi 6.ayda umudunu kesmişti artık doktor yolu görünüyordu ve hamile olduğunu öğrendi
üzülmeyle panik değilde heycan merakkaydirigubbakcemile3
üzülmeyle panik değilde heycan merakkaydirigubbakcemile3
Daha erken sizin benim artık sekiz biştecek dokuza giricem 1 seneye az kaldı benim benim endişelenmeye başladım
eee pardon evet kaydirigubbakcemile3
ne kadar var adetine test yaptın mı
sen kan testi yaptrdınmı gremdm 2 nete nette sorun wardı kaç çıktı değern
dooru dıyon da benım annemle babamın hıcbı sorunu yokmus ama 9sene hamıle kalamamıs annem benı 10uncu sene kucagına almıslar bıraz da kaderle alakalı oldugunu dusunuyorum bu cocuk ısının alnımıza yazıldıysa bencekaydirigubbakcemile3
2.0cıkmıstı canım
adetim yarın ama 2 3 gün kayıyo bazen o yzden beklycem zaten bklememe de gerek yok adet olurumkaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun benim cadı bir kaynanam var bana dedi ki kızım burada falcı var her dediği çıktı senin içinde tüplerin tıkalı dedi çocuğun olmayacakmış dedi. ama her telefonda çok üülüyor ve etkileniyordum. oda bende sorun oldu çok kafama taktım
o hiç belli olmaz bizim bburada bir arkadaşın ilk ay oldu. çokta kafasına takmıştı.
yok canım ben de adet olmadım akıntı gıbı az az gelıyo aynen devam yanı:1closedeyes:
doktor bişey dedimi