Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nasıl bir ilaç bu yumurtlamayı sağlayanlardan mı

şeker ilacı ben son zamanlarda kilo alınca adetim düzensiz ldu. Doktorda adet düzenlesin yumurtalar biraz yanlara kaymış kilodan bu düzenler diye verdi. hamile olunca gel ben senin bırakacağın zamanı söylerim demişti.

bozo fıstıgım dur bak daha 5ayımız var bızım uzulmeye panıge gerennnnkkkk yokkkkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

ikimizinde aynı yani aslında gidip test alasım var ama daha erken çıkmaz diye gitmiyorum bakalım ne olacak

dur dur gıdıp test alma sonra cıkmaz bosu bosuna moralın bozulur canım bak ben hem ıdrar hem kan testı yaptırdım cıkmadı ama adet de olmadım ya hamıssem ama umıdımı kestım testlerden sonra sen hıc degılse umıt tasıyo olursun bıraz sabır tatlımmm

6 aya kadar endişelenmeye gerek yok benim arkadaşım da 6 ay bekledi 6.ayda umudunu kesmişti artık doktor yolu görünüyordu ve hamile olduğunu öğrendi

Daha erken sizin benim artık sekiz biştecek dokuza giricem 1 seneye az kaldı benim benim endişelenmeye başladım

Daha erken sizin benim artık sekiz biştecek dokuza giricem 1 seneye az kaldı benim benim endişelenmeye başladım

dooru dıyon da benım annemle babamın hıcbı sorunu yokmus ama 9sene hamıle kalamamıs annem benı 10uncu sene kucagına almıslar bıraz da kaderle alakalı oldugunu dusunuyorum bu cocuk ısının alnımıza yazıldıysa bencekaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun benim cadı bir kaynanam var bana dedi ki kızım burada falcı var her dediği çıktı senin içinde tüplerin tıkalı dedi çocuğun olmayacakmış dedi. ama her telefonda çok üülüyor ve etkileniyordum. oda bende sorun oldu çok kafama taktım

senın psikolojını bozmaya calısıyo pislik kadın

senı esınden ayırmaya calısıyo fakat bunu allttan alttan yapıyo olabılır :mymeka:

sen kaynanana ınat esınle beraber olurken cocuk fıkrını aklından atmaya ve sadece o anı tadını cıkarmaya bak adetten sonra duzenlı olarak ılıskıye gır canım benım olunca da hava atarsın o cadı kaynanana... o falcı da yerın dıbıne gırer soyledıklerınden ınsallaakaydirigubbakcemile3

yok canım ben de adet olmadım akıntı gıbı az az gelıyo aynen devam yanı:1closedeyes:

bence bu bazı şeylerin belirtisi olabilir hamile olunca da gelebiliyor kist olunca da ihmal etmeyin doktora gidin benim de onar gün arayla ikikere gelmişti hem kist vardı hem de hamileymişim ama ben tedavi görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…