Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yarın adet günm sanki adet olucam heran sanki kırmızılar gelicek gibi hissdyrum hafif hafif sancımda war bu ay kesn bişey yoktr:1no2::çok üzgünüm:

anladım canım.arkadaşımız sormuş tekrar yazayım :)
canım benim kalbi durdu bebeğimin 5 ay önce kürtajla aldılar.5 aydır deniyoruz hala hamiş değilim.

zaten kurtajdan sonra bıraz sure gecıyomus sanırım zaten sen bunu bılıyosundur. ben ılacla korunmadığım halde hemen hamıle kalamayabılırsın demıslerdı bır kac ay vucut kendını hazırlar demıslerdı gercekten de oyle olırlı uyoomus Allah en hayırlı zamanda nasıp edecek ınsallah

yarın adet günm sanki adet olucam heran sanki kırmızılar gelicek gibi hissdyrum hafif hafif sancımda war bu ay kesn bişey yoktr:1no2::çok üzgünüm:

şubatın son haftasını o kadar cok bekleyen var kı...insallah guzel haberler alırız bu hafta..benımde son 3 gunnnnnnn.....

canım bebek olsa da adet belırtısı oluyao kı canını sımdıden sıkma yanı olursa da olsun bı daha kı ay var

şubatın son haftasını o kadar cok bekleyen var kı...insallah guzel haberler alırız bu hafta..benımde son 3 gunnnnnnn.....

:Saruboceq:aminnn inşllh benmde normalde adet sancılarm 1 hafta önceden başlardı ama busefer 1 gün önceden hissetttrdi fazlada ümtlnmk istmyrm hüsrana uğrycam biliyrm

kızlar bende çıkıyorum dinlenecem biraz..yatıp uyumak istiyorum sanki..ama 11de kalktığım aklıma gelince vazgeçiyorum:)))görüşürüz ii bakın kendinize

:Saruboceq:aminnn inşllh benmde normalde adet sancılarm 1 hafta önceden başlardı ama busefer 1 gün önceden hissetttrdi fazlada ümtlnmk istmyrm hüsrana uğrycam biliyrm

valla pek umudum yok ya....1hafta onceden goguslerım sıserdı sıstıııı cokta acıyoooooo....bakalım artıkkkkk.......yınede zor gecıyo son gunlerrr

bide sivilcelerim çıktı anlımda hiç byle çıkmazdı offf off olucaksamda adet olym artık ki diğer aya stresiz girelimkaydirigubbakcemile3

bu ilk ayım olmadı bende bu hafta doktora gideceğim acaba istesem tüplerimin kapalı olup olmadığınada bakar mı

bence daha erken canım bende senin gibi ilk dönemde çok heyecanlandım ama arkdaşlar erken olduğunu söylediler ilk 3-4 ay olmaması normalmiş ama yine de içinin rahat etmesini istiyorsan yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…