Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu ilk ayım olmadı bende bu hafta doktora gideceğim acaba istesem tüplerimin kapalı olup olmadığınada bakar mı

ben bakacaklarını sanmıyorum...1 ay cok kısa bı zaman ...tuplerıne bakmakiçin rahım fılmı cekılıyo...sanırım onun ıcınde 6 ay 1 sene beklenıyo....benım 9 ay oldu canım sadece bu gune kadar yumurtalarıma baktı sonrada 3 ay bekle dedı .....

doktora gideceğim bakalım ne diyecek daha önce bende prolaktin hormonu yüksekti hem hormanlarıma baktıracağım aklımda hiç soru kalsın istemiyorum

ben bakacaklarını sanmıyorum...1 ay cok kısa bı zaman ...tuplerıne bakmakiçin rahım fılmı cekılıyo...sanırım onun ıcınde 6 ay 1 sene beklenıyo....benım 9 ay oldu canım sadece bu gune kadar yumurtalarıma baktı sonrada 3 ay bekle dedı .....

tüpler tıkalı olunca belirtisi falan oluyomu

asunun da dediği gibi cnım genelde yumurtalıklar bakarlar ama çok istiyorsun sanırım
sen yine de kendine stres yapma canım.Biliyorsun stres çok etkiliyor..

kızalr bide bir şey soracağım hani şu takvimler varya ben ona göre hesapladım diyeli 1-7 arası dediya beiz 7 sine kadar düzenli ilişkiye girdik sonra 3 gün ara verdik sonra 4 ara verdik bu şekilde yanlışmı öteki adet dönemine kadar düzenli bir ilişki mi olmalı gün aşırı mesela

kızalr bide bir şey soracağım hani şu takvimler varya ben ona göre hesapladım diyeli 1-7 arası dediya beiz 7 sine kadar düzenli ilişkiye girdik sonra 3 gün ara verdik sonra 4 ara verdik bu şekilde yanlışmı öteki adet dönemine kadar düzenli bir ilişki mi olmalı gün aşırı mesela

yenı hamısler gun asırı duzenli ılıskı dıyo canım....bencede ole...cunku benım bı tane oglum var adtımde 3 gun once falan ona hamıle kalmısım....yanı yumurlama donemımde degıl...

X