Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben yumurtlamam yavaş diye glifor kullanıyorum düzenli gelyordu bu ay gelmedi. Sadece akıntı şeklinde geldi oda çok az iki gündür az geldi sabahtan sonra kesildi. bugün 4 günüm olması lazım sizce hamileyimde ilaç mı getiriyor bana yardımcı olun

arkadaşlar ben yumurtlamam yavaş diye glifor kullanıyorum düzenli gelyordu bu ay gelmedi. Sadece akıntı şeklinde geldi oda çok az iki gündür az geldi sabahtan sonra kesildi. bugün 4 günüm olması lazım sizce hamileyimde ilaç mı getiriyor bana yardımcı olun

ben bilmycem canım:1no2:

burcum gercekten bılmıyorum kııı olabılır bıraz daha bekle ıstersenn

bizim 2,5 yıl oldu. Ama sekiz aydır çocuk istiyoruz yani bu sekizinci ayımız ama bu ay ne olacak hayatımda hiç böyle olmamıştı gerçekten mrak ediyorum

bende 2,5 yıllık evliyim bizimde ilk ayımız daha bakalım yarında adet günüm ama fazla ümidim yok benm eşim çok kızıyı bana bu konuda çok kafaya takıysn diyo daha ilk ay diyo

bende 2,5 yıllık evliyim bizimde ilk ayımız daha bakalım yarında adet günüm ama fazla ümidim yok benm eşim çok kızıyı bana bu konuda çok kafaya takıysn diyo daha ilk ay diyo

6 aya kadar endişelenmeye gerek yok benim arkadaşım da 6 ay bekledi 6.ayda umudunu kesmişti artık doktor yolu görünüyordu ve hamile olduğunu öğrendi

X