canım istersen bir kan tahlili yaptır.orda 10 gün önceden bile sonuç veriyormuş.idrar tahlili yanıltır.o yüzden hem kendine dikkat et hemde tahlili yaptır.
adet tarihin ne zaman canım???
ayyy kasığımda ağrı başladı miydem bulantımda başladı ama bunlar kesn adet belirtileridirr :-(((
amaan gelsın de bı an once rahatlayalım canım yaaaaa
yarın bide bişy sorcam sizde de adete yakın baş dnmesi oluyomu bnm 2 yıldr baş dnmesi oluyor
dimi gelsinki biran önce yeni aya bomba gibi girelim:lepi:
arkadaşlar ben yumurtlamam yavaş diye glifor kullanıyorum düzenli gelyordu bu ay gelmedi. Sadece akıntı şeklinde geldi oda çok az iki gündür az geldi sabahtan sonra kesildi. bugün 4 günüm olması lazım sizce hamileyimde ilaç mı getiriyor bana yardımcı olun
arkadaşlar ben yumurtlamam yavaş diye glifor kullanıyorum düzenli gelyordu bu ay gelmedi. Sadece akıntı şeklinde geldi oda çok az iki gündür az geldi sabahtan sonra kesildi. bugün 4 günüm olması lazım sizce hamileyimde ilaç mı getiriyor bana yardımcı olun
ben bilmycem canım:1no2:
çok kötü bir durum inanın ki strese girdim iyice
burcum gercekten bılmıyorum kııı olabılır bıraz daha bekle ıstersenn
çok kötü bir durum inanın ki strese girdim iyice
özlemcim ilacı bugün içmedim belki hamileyimde ilaç getiriyordur diye çünkü sabah gelyor sonra bir daha gelmiyor. bakalım ilacı içmeyince ne olacak kesileek mi
kaç yıllık ewlsn ne kadrdr istysnuz
bizim 2,5 yıl oldu. Ama sekiz aydır çocuk istiyoruz yani bu sekizinci ayımız ama bu ay ne olacak hayatımda hiç böyle olmamıştı gerçekten mrak ediyorum
canım bence doktora danısmadan hareket etmee
bizim 2,5 yıl oldu. Ama sekiz aydır çocuk istiyoruz yani bu sekizinci ayımız ama bu ay ne olacak hayatımda hiç böyle olmamıştı gerçekten mrak ediyorum
bende 2,5 yıllık evliyim bizimde ilk ayımız daha bakalım yarında adet günüm ama fazla ümidim yok benm eşim çok kızıyı bana bu konuda çok kafaya takıysn diyo daha ilk ay diyo