Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yavaş olun be maşşallah kızlar bugüm tamgaz .... bakıyorumda:)

kızlar bende birşeyler var ama hadi hayırlısı

kızlar ağlıyodum dun doktordan cıkınca annemle eşim de gelmişti benle eşim sözde teselli ediyo benı dıyo kı ağlama hayatım bi daha yaparız. başladım gülmeye :)))))))))))))

ayyy ilahii eylülll valahi yazık adamcagız ne dıycegını sasırmıs senın uzulmenı ıstemıyor bellı kıss aglama yafrum sende senınkı ne dıyecegnı karıstırıyo kaydirigubbakcemile3

guldecim bunda alınacak bişe yokki sadece deek istedigim bizde biliyoruz dogumdan sonra ne zorluklar çekecegimizi bebişlerimize kendimiz bakamıyacagımız için yeterince üzülüyoruz zaten şahsen ben yani ama çalışmak zorundayım sende bunu biraz anla ve zaten bildigimiz ve yeterince üzüldügümüz b konuyu böyle çok basitmiş gibi yazma kırdıysam özür dileirm ama çok hassas oldugum bi konu ben istemezmiyim bebegimi kendim büyüteyim her anını göreyim ama hayat bazılarımız için o kadar kolay degil canım a.s.

eylülcüm canım iyi misin şimdi? :çok üzgünüm: herşeyde hayır aramak lazım hepsi ALLAH tan :Saruboceq: bak yumurtalıklar İYİ sağlıklısın, enkısa zamanda yavrun tutunacak sana :Saruboceq:

canım tekrar geçmişolsun inanıyorum hemen ikinci meleğin tutanacak keşke yakın olabilsekte yanına gelebilsek keşke fisfisfis

insanlar, baskalarının sırtına yük olmamak için çalışır en azından eve katkısı olur. ayrıca kadınların ekonomik özgürlüğü, erkeklerin gözünün içine bakıpta para istemekten çookkk daha iyidir canım. valla bizim durum çok iyi allaha şükür ama yinede kocamın elina bakmaktansa aslanlar gibi evimede bakarım işimede bide üstüne çocuğuma bakarım evellallahhhhh.
ama sana tavsiyem, tüketici değil üretici ol:lepi:

kızlar ağlıyodum dun doktordan cıkınca annemle eşim de gelmişti benle eşim sözde teselli ediyo benı dıyo kı ağlama hayatım bi daha yaparız. başladım gülmeye :)))))))))))))

eylülcüm inanmazsın benim eşimde aynısını sölemişti ve dediginide yaptı:jeyyar::asigim:

ben kolay olduğunu söylemedim zaten sadece bir düşünceydi benimkisi....etrafımda da böyle insanlar çok ben üzüldüğüm için söyledim gerçekten..nys umarım istediklerinizi elde edebilirsiniz...senağlama

iiyim onancım çok şükür sen nasılsın bebiş nası gaz varmı gaz:)))

İyiyim handancım gaz çok var yaaa :çok üzgünüm: bide karnım nasıl şişti sorma gazdan kaydirigubbakcemile3 karnımda ağrıyor senağlama ama hepsine razıyım bebişim iyi olsun :Saruboceq:

Onancım nabersin hoşgeldin kuşşuumm....

Canım gncam ben iyiyim sen nasılsın var mı belirti bişey ne zamandı senin adet günün?

eylülümmmm canım benimm..seni daha fazla üzmek istemiyorum ama.çok üzüldüm bitanemm..seni ne kadar sevdiğimi biliyorsunn..ve senin inancı kuvvetli bi insansınn..hep hayırlısı için dua etmiştin bitanem dediğin gibi allahım hepimize hayırlısını versinn..çok geçmiş olsun canım..konuşmak istiyorum ama tıkandım kaldım..seviyorum seni canım benim...:teselli:

Canım kesinlikle Handan'a katılıyorum ama onlarda küçük yaştan itibaren mücadele etmeyi öğrenebilmelilerki ilerleyen yaşlarında herşekilde ayakta kalmayı başarabilsinler

Güldecim haklısın tabiki.. Sonuçta çok zor hem ev hem iş.. Bide bebiş olacak.. Allah hepimize yardım etsin..

ay kızlar kaç gundur hastalık munasebetiyle işe gelemiyom işler yığılmış ve ben deliler gibi sayfaları okumak istiyom ama fırsatım yokkkkkkk anacım ya nerden kapıldım ben buraya ehehe
Patriciaaaaaa bilion muuuuuuuu doktoruma sordummmmmm kullandığım antibiotik iğnelerde bi sorun yok sen bebiş çalışması yap ara verme dedü yuppiiiiiiii mart kedüsü olabülürümmmmmmmm:ecrin_bebek:

adetime son 4 gün aşkım belirtim varmı yokmu bi anlayabilsem göğüslerim şiş yürürken acıyolar öle şiş yani bacaklarımın özellikle üst tarafların hiç hali yok sanki çekiliyo belim arada ağrıyo altım sanki yumuşadı ama akıntı yok ben öle hissediyom kasıklarımdada çok olmasada var ağrım yani anlamıyorum adetmi geliyo nedir ben çözemedim bu aykini:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…