Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kız nasıl bakalım işteyizzz çoğumuz. sen bize özet geçsen:jeyyar:

valla kendim bilmediğim için söylüyorum ama siz biliyorsunuzdur.Adet düzensizliği kısırlığa neden olabiliyormuş,artık kısırllığın tedavi edilebileceği,eskiden erkeklerdeki sperm sayısı çok olsa dahi kişiler çocuk sahibi olmakta güçlük çektiğini ama artık tek bir spermle bile hamilelik tedavilerinin olduğun söylüyor falan filan..(ama kesin siz bunların çoğunu biliyorsunuzdur ama ben bazılarını bilmiordum)

:teytey:

handancim calis kole diyosun..kizim benden fazla topiktesiniz.. asil benim anam agliyor..siz aklimdasiniz ama isten basimi kasiyip gelip bakamiyorum

kıs tuba bakma sen benim yasdıgıma ben tezcanlı karıyım anacım biyandan telde konuşuom bilg fatura işliom bi yandan siteye yazsıom sonra başım dönüo hepsini karışık ortaya yapıom ahahahah

handancim calis kole diyosun..kizim benden fazla topiktesiniz.. asil benim anam agliyor..siz aklimdasiniz ama isten basimi kasiyip gelip bakamiyorum

çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
saol canım
amin umarım hepimize nasip eder

canim o kadar uzuldum ki anlatamam. sanirim bunda ayni donemde hamile kalmamizinda etkisi oldu:çok üzgünüm:
Allah sabir versin. umarim en kisa zamanda saglikli bir bebegin olur.neden bebegini kaybettin?
buketcım sana yetısıcem canım :) umarım tabı

aminnnn
umarımm bır dahakıne bırlıkte sevınıcez

eylüllcüm canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm inş yine gelicek meleğin ne olur üzmeyin kendinize ALLAH sabır versin

senağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlama cok üzgünüm gercektensenağlamasenağlama allah sabır versiin allah hemen bebk versin acını unuttursun canım:teselli:senağlama

Eylülcüm geçmiş olsun üzülme demicem ister istemez üzülüceksin atlatırsın inş. Kısa zamnada allah yenisini nasip edecektir.herşeyde hayır vardır kendini fazla üzme

Caanım yaaa çok üzüldüm inşlhh en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın..Allah sağlıklı bebebkler nasip etsin.Üzülme herşeyde bi hayır vardır.

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten allah başka bir tane nasip eder inşallah

kızlar hepinize tek tek teşekkur edıyorum sızlerı okurken yakınımda hıssedıyorum zaten yine benı hayata sız donderdınız bunu bılın ılk sızlerle konustum yıne bebeğimin yerıne sızlere ıcten opucukler gonderıyorum en ıcten dualarla

Guldecim yeni bi başlık aç bence.. Derin mevzu bunlar.. Ben evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum.. çalıştığımda daha mutluyum ben!! Bide o kadar yıl okudum yahu.. Boşuna mı okudum...

valla yürütüoz çok şükür tatlım allahım o gücü verio keyfimizden çalışmıoz anacım eşimize destek olmak daha güzel bi gelecek için çalışıyorum şahsen ben bebegime daha güzel bi hayat verebilmek için , bazen çok zorlansamda o güç beni toparlıo çok şükür yemegimide eksiksiz yaparım temizligimize eşimle ligilenmemide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…