Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...

Türkiye'de yaşıyoruz evde tek maaş yeterli gelmiyor benim çalışmam biraz kariyer için Çalıştığım sürece kendimi geliştiriyor ve ayaklarımın üstüne basıyorum.Hayat neolacağı belli olmaz o yüzden çalışıp kendime güvenim artıyor:1hug:

İYİYİM CEYLANIM sen nasılsın? Geçmişi okiim dedim olmadı ne bu yaaa ne hız :) canım sivilcen çıkmış, benim çıkmaz normalde bu sefer çıkmıştı heheheheeeee hadi hayırlısı bakalım BEN SENDEN BU AY ÇOK ÜMİTLİYİM ZATEN. Aaa eylül de gelmiş nasıl eylül?

çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...

Ayaklarının kendi ayaklarının üzerinde durabilmek, eşime bağımlı olmamak için çalıyorum şahsen.

Guldecim yeni bi başlık aç bence.. Derin mevzu bunlar.. Ben evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum.. çalıştığımda daha mutluyum ben!! Bide o kadar yıl okudum yahu.. Boşuna mı okudum...

yok hayır yeni başlık açmak için söylemedim hakikaten yani çok hırpalınıyorsunuz hanımlar..bir de bu halde çocuk istiyor ve olmasını istiyorsunuz...yani çok zor diye söylüyorum evet sende haklısın onca yıl okuyup sonra bir kenara çekilmek dokunuyor olabilir ama bana göre şunu unutmayın kızlar aile olup yuva kurduktan sonra yeni bir mesleğiniz daha oluyor bir de şimdi çocuğunuzun olduğunu düşünün çocukda işe gelemeyeceğine göre bakıcıya kalacak e sizde gündüz işte mahfolacaksınız gece de evde.....

saol canım
amin umarım hepimize nasip eder

buketcım sana yetısıcem canım :) umarım tabı
aminnnn
umarımm bır dahakıne bırlıkte sevınıcez
kızlar hepinize tek tek teşekkur edıyorum sızlerı okurken yakınımda hıssedıyorum zaten yine benı hayata sız donderdınız bunu bılın ılk sızlerle konustum yıne bebeğimin yerıne sızlere ıcten opucukler gonderıyorum en ıcten dualarla

eylüll çok üzüldüm inan yeni duydum canım ALLAH ın taktiri veren de o alanda kısmet değilmiş demek lazım. ALLAH bi daha yaşatmasın inşallah, ama en kısa zamanda yeniden hamile kalacaksın ALLAH ın izniyle :Saruboceq:

oda var tabi boşamı okuduk o kadar ama yinede hamileyken biraz pineklemek fena olmasdıkaydirigubbakcemile3

İYİYİM CEYLANIM sen nasılsın? Geçmişi okiim dedim olmadı ne bu yaaa ne hız :) canım sivilcen çıkmış, benim çıkmaz normalde bu sefer çıkmıştı heheheheeeee hadi hayırlısı bakalım BEN SENDEN BU AY ÇOK ÜMİTLİYİM ZATEN. Aaa eylül de gelmiş nasıl eylül?

iyiyim canım geri sayımdayım ne olsun valla Hayırlısı heray benden umutlu bende klendimden umutluyum :Saruboceq:

Eylüllcüm sen görmek çok güzel.....:asigim:

ayyy gulde sen bizi depresyonamı sokmaya çalışıon anacımmm:eek:klava:

yukarda bi cvpları oku istersen önceee

Eylüllcüm merahabalar haberini almadan önce sabırsızlıkla bekliyorduk çünkü en son kanaman varmış Çok geçmiş olsun HAyatım demekki vardır bunda da bir hayır biz daima seninleyiz en yakın zamanda meleğinin tutunması Dileğiyle..

ceylancım bilmıyorum neden dustuğunu canım doktor dedıkı tutunamamıs. ama tek tek anlattı keske bu doktora gıtseydım ama kısmet değilmiş tabi. tutunamamıs dedı. Allahtan sukur kurtaja gerek kalmamıs hersey cok ıyı gozukuyo dedı yumurtalıklarıma falan baktı. ben dun gıttığımde bebekten bı sey kalmamıs.tekrar doktora su an ıcın gıtmeme gerek yokmus hamıle kalınca gel dedi.

yok hayır yeni başlık açmak için söylemedim hakikaten yani çok hırpalınıyorsunuz hanımlar..bir de bu halde çocuk istiyor ve olmasını istiyorsunuz...yani çok zor diye söylüyorum evet sende haklısın onca yıl okuyup sonra bir kenara çekilmek dokunuyor olabilir ama bana göre şunu unutmayın kızlar aile olup yuva kurduktan sonra yeni bir mesleğiniz daha oluyor bir de şimdi çocuğunuzun olduğunu düşünün çocukda işe gelemeyeceğine göre bakıcıya kalacak e sizde gündüz işte mahfolacaksınız gece de evde.....

Canım bu bir tercih çocukta yaparız kariyerde :teytey:

Ayy kızlar ani giriş yaptım kusura bakmayın ne var ne yok? Handancım nasılsın ? Kızlar herkes iyi mi?

Canım benim çok geçmiş olsun.. Allah bidaha yaşatmasın.. Iyi yönden bakmak lazım.. Bebişin oluyomuş bidaha verir rabbim inşallah...

eylülcüm en kısa zamanda tekrar gidecek zaten doktora çünkü yine hamiş olacakkk:)))

düşünme artık tatlım geçti gitti tutunamadıgına göre kromozom bozuklugu varmış demekki bana öle demişti doktorum saglıksız yumurta yada sperm denk gelmiş demişti sonra saglamları buluşacak göbişine dolacakkkkkkkkkkkkkk

ayyy gulde sen bizi depresyonamı sokmaya çalışıon anacımmm:eek:klava:

yukarda bi cvpları oku istersen önceee

ya niye kızıyorsnuz yaaa ben iiyiliğiniz için söyledim ayrıca yazılarınızı okudum herkesn şahsi fikri ama benim prensibime aykırı tabi ama kızmayın yaaa ben sizi düşündüğm için dedim zaten aldırmanıza gerek yok benim lafıma göre davranacak değilsiniz sadece arkadaşlarımı kötü görünce üzüldüm o kadar ama yok bundan sonra birşey çıkmayacak ağzımdansenağlamasenağlama

kızlar ben gözümü açamıyorum yaa uykudan ay kesin hastalancam....
valla kızlar çalışmak gibisi gerçekten.... 3 kuruş vercekte şunu alcam diye beklemek yok, yada ikna etme çabası yok canın ne istiyosa alıyosun.... gerçi ben 2 ay sonra işsiz kalcam ama neyse allah yardım etsin yaaa

ya kıssslar maşallah hızınıza yetişilmiyor dün onuncu sayfadaydık bugün 100 yaparız herhalde :))))

eylülcüğüm buarada hoşgeldin yeniden allah kimseye yaşatmasın bu acıyı ama buda geçicek merak etme meleğin sana yeniden tutunacak

kızlar ağlıyodum dun doktordan cıkınca annemle eşim de gelmişti benle eşim sözde teselli ediyo benı dıyo kı ağlama hayatım bi daha yaparız. başladım gülmeye :)))))))))))))

Canım bu bir tercih çocukta yaparız kariyerde :teytey:

sana katılıyorum canım bak sımdı benım durum daha fenaa

memurluk sınavlarına da gırmıstım devlet kapısında bı ıs olursa dıye dun gıdıp ıstanbul buyuksehır beledıyesıne kagıtlarımı verdım cagırılcaz ıse baslıycam ama suan hamıs kalmıs da olabılırım ama hamıs degılsem de yıne yapıcam bebegımı rabbım kısmet etsın yeter kı yaaa kıradayız bız ben de çalışıcam kı esıme yıkılmayalım yanııı tamam ıyı kazanıyo ben calısmasam da gecınebılırız rahatlıkla ama olsun neden daha ıyı olmasın kı bebegıme herseyı yapabılmek ıcın buna mecburum dımı amayerimseniben

X