çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...
çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...
Guldecim yeni bi başlık aç bence.. Derin mevzu bunlar.. Ben evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum.. çalıştığımda daha mutluyum ben!! Bide o kadar yıl okudum yahu.. Boşuna mı okudum...
saol canım
amin umarım hepimize nasip eder
buketcım sana yetısıcem canım :) umarım tabı
aminnnn
umarımm bır dahakıne bırlıkte sevınıcez
kızlar hepinize tek tek teşekkur edıyorum sızlerı okurken yakınımda hıssedıyorum zaten yine benı hayata sız donderdınız bunu bılın ılk sızlerle konustum yıne bebeğimin yerıne sızlere ıcten opucukler gonderıyorum en ıcten dualarla
İYİYİM CEYLANIM sen nasılsın? Geçmişi okiim dedim olmadı ne bu yaaa ne hız :) canım sivilcen çıkmış, benim çıkmaz normalde bu sefer çıkmıştı heheheheeeee hadi hayırlısı bakalım BEN SENDEN BU AY ÇOK ÜMİTLİYİM ZATEN. Aaa eylül de gelmiş nasıl eylül?
Eylüllcüm merahabalar haberini almadan önce sabırsızlıkla bekliyorduk çünkü en son kanaman varmış Çok geçmiş olsun HAyatım demekki vardır bunda da bir hayır biz daima seninleyiz en yakın zamanda meleğinin tutunması Dileğiyle..
yok hayır yeni başlık açmak için söylemedim hakikaten yani çok hırpalınıyorsunuz hanımlar..bir de bu halde çocuk istiyor ve olmasını istiyorsunuz...yani çok zor diye söylüyorum evet sende haklısın onca yıl okuyup sonra bir kenara çekilmek dokunuyor olabilir ama bana göre şunu unutmayın kızlar aile olup yuva kurduktan sonra yeni bir mesleğiniz daha oluyor bir de şimdi çocuğunuzun olduğunu düşünün çocukda işe gelemeyeceğine göre bakıcıya kalacak e sizde gündüz işte mahfolacaksınız gece de evde.....
ayyy gulde sen bizi depresyonamı sokmaya çalışıon anacımmmklava:
yukarda bi cvpları oku istersen önceee
Canım bu bir tercih çocukta yaparız kariyerde :teytey: