Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hg ebruşko nasılsın güzelimmm??

çiçeğim sen hamiş olucan ben umutluyum delikafadulden

şu adet düzensizliği yaşadığımda 3 kere test yapmıştım çok tuhaf 1 duygu.tabi o zaman istiyoduk çok üzülmüştüm doktora gidip hamiş olmadığımı öğrenince.bakalım ne zaman hamiş olcam.Allah herkese nasip etsin.pztesi çalışma yapmış şekilde dönerim belki dehihoyyyt

ah canım insallah 1 hafta beklemek o kadar zor geliyor ki

gncam güvenme normal gebelik testidir o farkı neki ya git kan testi yaptır sabırsızsan o daha kesin çünki hamişsen kesin çıkar tatlım ama o testlere pek güvenme adetine zaman var daha

ebruşko ve çiçek amin canlarım inşaallah.. hayırlısı olsun çiçeğim hihoyyyt

gncam güvenme normal gebelik testidir o farkı neki ya git kan testi yaptır sabırsızsan o daha kesin çünki hamişsen kesin çıkar tatlım ama o testlere pek güvenme adetine zaman var daha

ne biliim yavrum yaa erken gebelik testi diye geçiyo bi taraftanda bel ağrısından ölüyorum test falan yapmam artık 4 gün var saten bi şekilde çıkcak acayip üzdü beni çünkü....

estelya imkanın varsa yaşında daha gençken yap derim bir tane daha iyi düşünmüşsün inşaallah hamişsindir canım..

sagol cnaım ya bakalım 3 aydır deniyoruz ama daha bisi olmadı bu ay cok kasık agrısı cektim daha adetime 2 hfta varken basladı agrılar. çarşamba gunu doktora gittim yumurtlaıklarımda veya rahimde bir sorun yok dedi hamilelik varsa bile su an ultrasonda gozukmez dedi. buyuk ihtimalle yumurtlama sonrası rahatsızlıklar dedi. bekleyin bakalım dedi oysa ben evetttttttttt hamilesiniz diycek diye bekliyordum

estelya benimde öle oldu canım felaket ağrı çekmiştim ama gebelik oluşmamış ama inşaallah sen hamiş olursun hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…