Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hadı bakalım bısıler varsa ne gıbı bısıler anlat bakalımmmm Şen

özlemcim sabah kalkıyom miden fena bulanıyor .......sıksık tuvalete gidiyom gözümü uykudan alamıyom yemeklerin tadı yok ne bilim yaaa

huzursuz oldum ayyyy kocamda yurt dışında öğlee işte senağlamasenağlama

gulde kullanıcısından alıntı
çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...

ben şahsen eşime katkım olsun, kendini yalnız hissetmesinn ve kendimi geliştireyim diye çalışıyorum, daha rahat hayat yaşıyorum her gördüğümü alabiliyorumm. tatilime de gidiyorumm lüksümü de yaşıyorum.. borçalarımızı elele ödüyoruzz... onun hep destekçisiyimm... aslında bissürü şeyler sayabilirim sana neden çalıştığıma dair..

sen neden çalışmıyorsun pekii, bende onu merak ettim???

eylülcüm en kısa zamanda tekrar gidecek zaten doktora çünkü yine hamiş olacakkk:)))

düşünme artık tatlım geçti gitti tutunamadıgına göre kromozom bozuklugu varmış demekki bana öle demişti doktorum saglıksız yumurta yada sperm denk gelmiş demişti sonra saglamları buluşacak göbişine dolacakkkkkkkkkkkkkk
evet canım inşallah :emir_bebek: ben ilk sağlık ocağına gitmıstım ordaki doktor bana gebelere genelde verilmeyen bi ilaç vermiş kaç doktora sordum içme o ilaçları dedi hem de hiç bi vitamin eksilğim yokken 5-6 tane ilaç vermişTi.gerçi bişey olmaz ama içme dediler. çok korkmustum bısey olacak bebeğe diye doktorunuzu ıyı seçin kızlar tabı bu Allahın takdırı olacak olsa olurdu gene bısey olmazdı. artık bunları unuttuk dı mı hepsi bittti guzel haberlerle gelcem

ya kıssslar maşallah hızınıza yetişilmiyor dün onuncu sayfadaydık bugün 100 yaparız herhalde :))))

eylülcüğüm buarada hoşgeldin yeniden allah kimseye yaşatmasın bu acıyı ama buda geçicek merak etme meleğin sana yeniden tutunacak
saol canım hosbulduk

ay kızlar kaç gundur hastalık munasebetiyle işe gelemiyom işler yığılmış ve ben deliler gibi sayfaları okumak istiyom ama fırsatım yokkkkkkk anacım ya nerden kapıldım ben buraya ehehe
Patriciaaaaaa bilion muuuuuuuu doktoruma sordummmmmm kullandığım antibiotik iğnelerde bi sorun yok sen bebiş çalışması yap ara verme dedü yuppiiiiiiii mart kedüsü olabülürümmmmmmmm:ecrin_bebek:

hadı yaaa cerinim çok sevindim ay kaybetmiyeceksin yanı :))))))) yupiiiiiiiiii
o zaman son surhat devam çalışmalara canım.

Kesinlikle Patricia Sana katılıyorum
öpüldünüz matmazel.........:1hug:

hadı bakalım bısıler varsa ne gıbı bısıler anlat bakalımmmm Şen

özlemcim sabah kalkıyom miden fena bulanıyor .......sıksık tuvalete gidiyom gözümü uykudan alamıyom yemeklerin tadı yok ne bilim yaaa

huzursuz oldum ayyyy kocamda yurt dışında öğlee işte senağlamasenağlama

ayyy ne kadar zor inan sei çok ii anlıyorum eşinden ayrı kalmak zor gelir şimdi ama ailen yanındaysa destek olurlar sana

gulde cim sağol tatlım ben alışkınım onun gitmelerine her ay olağan durum ama
nasıl anlatayım keyfim yok kızlar sebeb sormayın bilmiyorum bu arada ilk kez böğle oluyorum yaa

valla çalışmak güzel bayanlar tabi bazen insanın canı pineklemek istemiyormu şahsen bazen istiyom yorganı kafama çekiyom eşim hemen istemiyosan gitme diyor bende ne ilgisi var hayatım diyip kaçıyom evdenhihoyyyt

adetime son 4 gün aşkım belirtim varmı yokmu bi anlayabilsem göğüslerim şiş yürürken acıyolar öle şiş yani bacaklarımın özellikle üst tarafların hiç hali yok sanki çekiliyo belim arada ağrıyo altım sanki yumuşadı ama akıntı yok ben öle hissediyom kasıklarımdada çok olmasada var ağrım yani anlamıyorum adetmi geliyo nedir ben çözemedim bu aykini:uhm:

herkeste aynı belirtiler olcak diye bişi yok ama benimde yürürken bile sütyenim acıtıyordu memişleri naniknanik adeti anma hiç delikafadulden sen hamile haberi verceksin biliyorum hadi hayırlısı hihoyyyt

eylülcüm ii misin tatlım

Yamansak sen nasılısın tatlım :uhm:

EYLÜLL YAZDU-IKLARIMI OKUMADIN GALİBA CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH IN TAKTİRİ ALLAH YENİ OLANA SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN :Saruboceq:

gulde kullanıcısından alıntı
çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...

ben şahsen eşime katkım olsun, kendini yalnız hissetmesinn ve kendimi geliştireyim diye çalışıyorum, daha rahat hayat yaşıyorum her gördüğümü alabiliyorumm. tatilime de gidiyorumm lüksümü de yaşıyorum.. borçalarımızı elele ödüyoruzz... onun hep destekçisiyimm... aslında bissürü şeyler sayabilirim sana neden çalıştığıma dair..

sen neden çalışmıyorsun pekii, bende onu merak ettim???

esasen ben yurtdışında okumak için yurtdışına çıkmaya hazırlanıyordum ve tüm evraklarım da hazırlanmıştı ama o zaman eşim karşıma çıktı çok düşündüm kafam dağıldı,tüm fikirlerim değişti,evet eğitimim çok önemliydi benim için ama eşimi kendime çok yakın buldum ve evlilik hayatını tercih ettim ama şuan hiç pişman dğilim nazar değmesin mutluyum da...zaten hiçbir zaman çalışmayı düşünmedim.Birde ben çalışmamayı eşinin eline bakmak olarak görmüyorum evlendiğin kişiyi seçerken hayatı paylaşacağın ve bu tür konuların bahsi dahi olmayacağı biiriyle evnmelisin benim şahsi kanaatime göre böyle...:)AMA SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN KIZLAR SİZİ TENKİD ETMEK VEYAHUT DA KIRMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM OK?

istemezmi sabahları bi saat fazla uyusam die hayal kuruoom gece yatarken ahahah ama olsun bebegim için hiç uyumamaya razıyım yaşamak o kadar kolay degil bu hayatta tutunmak kolay degil rabbim bize herşeyi idare etme gücü veriyor çok şükür bizler özel kadınlarız güçlü kadınlarızkaydirigubbakcemile5

esasen ben yurtdışında okumak için yurtdışına çıkmaya hazırlanıyordum ve tüm evraklarım da hazırlanmıştı ama o zaman eşim karşıma çıktı çok düşündüm kafam dağıldı,tüm fikirlerim değişti,evet eğitimim çok önemliydi benim için ama eşimi kendime çok yakın buldum ve evlilik hayatını tercih ettim ama şuan hiç pişman dğilim nazar değmesin mutluyum da...zaten hiçbir zaman çalışmayı düşünmedim.Birde ben çalışmamayı eşinin eline bakmak olarak görmüyorum evlendiğin kişiyi seçerken hayatı paylaşacağın ve bu tür konuların bahsi dahi olmayacağı biiriyle evnmelisin benim şahsi kanaatime göre böyle...:)AMA SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN KIZLAR SİZİ TENKİD ETMEK VEYAHUT DA KIRMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM OK?

bişey sormak istiyorum guldecim , nekadarlık evlisiniz?
ve eşinin durumu çok çok mu iyi?

herkeste aynı belirtiler olcak diye bişi yok ama benimde yürürken bile sütyenim acıtıyordu memişleri naniknanik adeti anma hiç delikafadulden sen hamile haberi verceksin biliyorum hadi hayırlısı hihoyyyt

onan bu ay sen bana taktın bakalım nolcak valla ben kaptırmamaya çalışıyorum kendimi hala adet gibide çünkü dedim yaa anlamadım
ama inşallah içine doğan olur senin:Saruboceq:

bişey sormak istiyorum guldecim , nekadarlık evlisiniz?
ve eşinin durumu çok çok mu iyi?

1,5 yıllık evliyim hayır eşimin durumu çok çok iideğil orta ama geçiniyoruz çok şükür...neden sordun?yoksa yine mi bana kızdınız?yaa uff yaasenağlama

alışmıışız bide çalışmaya ben bi kere iş degiştirme aşamasında 1 hafta evde durmuştum beynim uyuşmuştu :1shok:

X