hoşgeldin handeeee, geçmiş anneler günün kutlu olsun :) seni de görünce tamam artık o eski havayı yakaladım. inşallah temmuzdan itibaren görüşebiliriz.
Merhaba kızlar Nazlının mesajını aldım ben de geldim.Sizleri görmek çok güzel oldu gerçekten:) Ben de çoğunuz gibi eski topikten psikolojim bozularak ayrılmıştım.Girdiğim sürece bebekten başka bişey düşünemez olmuştum.Sonunda eşim yasakladı girmemi delircem diye korktu adam:) Arada bakıyodum gene ama tanıdık kimse olmuyodu.Neyse kafam biraz rahatladı artık gece gündüz bebek düşünmez oldum derkennnn minik mucizem geldi göbişime kondubugün itibariyle 8 haftalık hamileyim Ama biraz sıkıntılıyım.Ara ara lekelenme tarzında kanamalarım oluyo ilaç kullanıyorum.Sizden de dua istiyorum inşallah bişey olmaz.Ve en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur
Günaydın herkese, nasılsınız ?
kızlar günaydın.. topiğimiz hayırlı olsun.. bende ankaradayım ve eryamandayım.. bir gün ankaradaki ark. ile görüşmek nasip olur inş... hepinize ii günler olsun.. ben 7 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla durumda.. çok zorlanıyorum çalıştığım için hiç kolay olmuyor... dilerim çabucak geçer..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm çok tşk ederim. dilerim tez vakitte sizde anne adayları olursunuz.. güzel ama zor bir süre.. mide bulantısı geçince inşallahh herşey daha güzel olacak..
sen nerden ankaraya yerleşiceksin cnm.. ben ilk yılımda çok zorlandım dilerim sen çabukalışırsın..
Az kaldı hayatım azıcık daha sık dişini. Bebişin azıcık daha büyüsün geçicek bulantıların.Bu arada anneler günün kutlu olsun canım arkadaşımm
ay cnm inşş geçsede tadına varsam walla hamilelğin.. elim ayağım kalkmıyor walla..sağol cnm dilerim bir daha anneler gününde sizinde göbişleriniz ya da kucaklarınız dolu olur...
handecim zaten ben ankaralı sayılırım, üniversiteyi orada okudum 4 yıl orada çalıştım alışığım zaten yani.
mide bulantın için tuzlu çubuk filan ye ara ara, kokulardan uzak dur olmazsa.
anam yok yiyom bir şey olmuyor.. cumartesi meleğimin kapl atışlarını duyduk.. dr sadece gaviscon ve rennie şurupğ önerdi.. kuru ye dedi.. peynmir ekmek , çubuk i, galerta çorba walla.. sabah otobüste herkesin parfüm kokusundan öğüre öğüre bir hal oldum.. zor walla şu dönem zor yani..
durun bakalım ben daha tam tedavi sürecine girmedim, bakalım neler bekliyor biziçok korkuyorum inanın. benden dolayı olmazsa hayat boyu yüzüme vururlar mı ben acısını yasar mıyım diye içim sızlıyor. en dandik bi kavgada bile insan bazen ne sözler sarfedebiliyor, ileride bu yüzüme vurulursa korkusu içimi kemiriyor. kızmayın bana henüz kesin birşey yok ama benim durumumdakiler beni anlar, hissettiklerimi tüm açıklığıyla yazıyorum çünkü.
bi mal sahibi olsan, direk insanların diyecekleri şey bile beni dellendiriyor şimdiden: ee çoluk çocuk yok tabi, alırlar...ben kafayı yiyorum sanırım.
Canım evet seni çok ii anlıyorum ama aklı başında olan insan yapmaz öyle bi terbiyesizlik...Sonuçta bu senin elinde değil ki Rabbimden gelen bi durum...inş ne sende ne eşimde ciddi bi sorun yoktur...Hiç bişey çıkmaz inş demiyorum o dana zor canım ben öyleyim işte
maalesef canım benimde arkadaşlarım geldiğinde çocuklarını getirmiyolar...neden getirmiyosunuz dediğimde de senin evin düzenli dağıtan çocuk yok bizimkiler dağıtır diye diyolar...belli etmesemde üzülüyorum aslındaHayrlısı olsun canım ne diyelim...
kızlar günaydın.. topiğimiz hayırlı olsun.. bende ankaradayım ve eryamandayım.. bir gün ankaradaki ark. ile görüşmek nasip olur inş... hepinize ii günler olsun.. ben 7 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla durumda.. çok zorlanıyorum çalıştığım için hiç kolay olmuyor... dilerim çabucak geçer..
Canım evet seni çok ii anlıyorum ama aklı başında olan insan yapmaz öyle bi terbiyesizlik...Sonuçta bu senin elinde değil ki Rabbimden gelen bi durum...inş ne sende ne eşimde ciddi bi sorun yoktur...Hiç bişey çıkmaz inş demiyorum o dana zor canım ben öyleyim işte
maalesef canım benimde arkadaşlarım geldiğinde çocuklarını getirmiyolar...neden getirmiyosunuz dediğimde de senin evin düzenli dağıtan çocuk yok bizimkiler dağıtır diye diyolar...belli etmesemde üzülüyorum aslındaHayrlısı olsun canım ne diyelim...
lifoscum aslına bakarsan doğu kültüründen biriyle evli olmanın hissi bu. bir de biz tartışınca- özellikle ben- gözüm hiçbirşeyi görmüyor sağ baştan başlıyorum. ben eğer doktor derse sorun kesinlikle sende ve sen asla bebek sahibi olamayacaksın, boşanmayı bile düşündüm. anne tarafımda hiç bebek yok ve herkes (tabi kendi tarafını koruyacak ya) eniştelere sayıyorlar. Halamın da cocugu yok herkes enişteme vuruyor aklı sıra. bunu yaşamak istemiyorum. bu adam şimdi 30 yaşında yarın herşeyi düzene oturunca hani cocuk dicek. şimdi bile başbaşa bazen bi yere gitmek istemiyor arkadaşları çağıralım diyorevi taşıcaz mesela cocuk hayalleri ve beklentileriyle tutacagımız evi bile ona göre ayarlıyoruz. ona da bahsettim bu fikrimden o saçmalama diyor ama ben hayat boyu başımı eğdirmelerini istemiyorum.
not: tamamen hislerimdir, lütfen anlayışla karşılayın, ne zamandır aklımı kemiriyor çünkü.
nazlicim sen nasılsın nasıl geçti anneler günü? kayınvalidenlere gidecektin.
benim de midemden gurultular geliyor 3 günde sadece 600 gr verebilmişim yazıkspora ağırlık vericem de ev işinden halim kalmıyor ki...
bi de şu alışveriş çılgınlığına dur demem lazım. bu alışveriş siteleri beni mahvedicek
günaydın lifos :) ay birde o tiplemeler var değilmi yakında derlicem demeçleri : eee sizi tembeller , yokmu bişey karnını göstererek ( sanki varda 9 aylık ben evde saklıyom ) senden sonra evlenler hemen doğurur sıra sana geldi sırayla ya hey allahım bize sabır bu gerizekalılara akıl ver :)
günaydın lifos :) ay birde o tiplemeler var değilmi yakında derlicem demeçleri : eee sizi tembeller , yokmu bişey karnını göstererek ( sanki varda 9 aylık ben evde saklıyom ) senden sonra evlenler hemen doğurur sıra sana geldi sırayla ya hey allahım bize sabır bu gerizekalılara akıl ver :)
Canım ben boşanmayı düşünmedim mi sanıyosun? Seni çookkk ii anlıyorum...Biiliyosun ben 2 ay önce 6. bebeğimi kaybettim ve aynı zamanda da kendimi kaybettim...Eşime boşanmayı teklif ettim...Bende bişey varki bu bebekleri kaybediyoruz boşanalım sen sağlıklı bi kadınla evlen daha geç olmadan baba ol dedim...O da herşey bebek demek değil bi bebek için seni bırakacak kadar karaktersiz miyim ben dedi :85: Rabbim verirse olur bermezse de olmadı değil napalım dedi...Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın daha çok geç olmadan versin bizede bi melek inş canım...Olmazsa da napalım Takdir-i İlahi...
kızlar kan verdim geldim sırf dr dediği için hiçbir belirtim yok zaten.kadın dediki kaçıncı günün 13 dedim tabi ben çatlatma iğnesinden sonraki günü anladım oooo baya geçmiş günün kesin hamilesindir dedi yok bacım ne gün geçmesi bu başka 13 dedim :)
bugün 3.5 ta gidecem ama heran adet olacakmışım gibi başladı kasık ve bel ağrılarım bari 3,5 tan sonra olsam filmin sonunu baştan bilince heyecanı kaçıyor :)
Günaydın canım...İnsanlar yaşamadıkları için mi yok afedersin ama patavatsız oldukları için mi böyleler bilmiyorum...Bi arkadaşım geçen sene evlendi 1 aylık evliyken hamile kaldı...Arkadaş oturmamızda neden hemen düşündün evliliğini yaşasaydın biraz dediler, o da ne dedi bilyo musun? Aman bi an evvel olsunda kaygısı kalksın istedim çeevremizde olmayan uğraşanları görüyoruz işte ben hemen anne oldum dedi...o kadar üzüldüm yaralandım ki anlatamam sana...Ama olsun benim 6 meleğim var ve ben anneyim ona inanıyorum ve Rabbim hamdolsun ki beni çok seviyo demekki bunları yaşatıyo diyorum...Hayrlısı canım napalım Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bize...