kızlarrrr nerdesiniz nasılsınız nereye kayboldunuzz???? sonunda buluşabileceğimiz bir topiğimiz oldu. inş dikkatlerini çekeriz kızların.. msj atıcam şimdi linki hatırladıklarıma
bende geldim :) inş bebişler topiğimize dolsun, haziranda nüfus patlaması olsun :))
ama bugünlük biraz erken kaçıyorum,mesai bitti..öpüyorum hepinizi....
Bu arada dün hıdırellezde hepimiz için Allahtan sağlıklı melekler diledim ... Rabbim kabul eyleyip göndersin inş ...
hahahah :) inşallah herkesin bebişi var gibi bişey zaten az çok gördüğüm kadarıyla. Olmayanlarda biran önce dostlarıyla beraber göbişleri dolsun :)
bende geldimmmm o topiği eskiden sabah akşam bekleyip sorada piskolojisi bozulup bırakanlardanım ama halada girip bakıom haaaa tabiki kimseyi tanımıom arada hande girip çıkıyor .... ordaki belirtilerin hepsini yaşayıpta hamiş olamadık zatiiiii neysem merabalar nazlıcım.... topiğin hayırlı olsun
aynen canım ya kafayı yiyecektim valla eski kızlara burayı veriyimde onlarda takılsınlar ama benin biricik kocişim işten gelcek ona bi yemegini yediriyim gelirim yine çok öptüüümmmmm....