Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
212
Erken hamilelik belirtileri diye bir topik var bir zamanlar müdavimiydik. Nöbetleşe girerdik nerdeyse şimdi dağıldık herkesi toplayalım, sohbetimiz devam etsin yeniden buluşalım istedik :)
Haydi Eski Dostlar başlıyoruz.

Son düzenleme:
Bazı hatırladığım arkadaşlarımdan _candas_,yarenhande,vawybaby,mells,es2006,mells,lifos,canom_14( yanlış hatırlamıyosam), minar, ays80 daha hatırlayamadıklarım var ama onlarıda bulucaz inş.

kızlarrrr nerdesiniz nasılsınız nereye kayboldunuzz???? sonunda buluşabileceğimiz bir topiğimiz oldu. inş dikkatlerini çekeriz kızların.. msj atıcam şimdi linki hatırladıklarıma

kızlarrrr nerdesiniz nasılsınız nereye kayboldunuzz???? sonunda buluşabileceğimiz bir topiğimiz oldu. inş dikkatlerini çekeriz kızların.. msj atıcam şimdi linki hatırladıklarıma

tatlım bende mesaj atıyorum hatırladıklarıma :) ayyy eskisi gibi hiç susmayalım inş. :)

niserdarhan; minar; wavybaby; melsss; yarenhande; selin7; es2006; renkliatlas; bunlara attım ben.. eski yazdıklarımıza baktım da inş hamiştir kızların hepsi :)

bende geldim :) inş bebişler topiğimize dolsun, haziranda nüfus patlaması olsun :))

ama bugünlük biraz erken kaçıyorum,mesai bitti..öpüyorum hepinizi....

Bu arada dün hıdırellezde hepimiz için Allahtan sağlıklı melekler diledim ... Rabbim kabul eyleyip göndersin inş ...

bende geldim :) inş bebişler topiğimize dolsun, haziranda nüfus patlaması olsun :))

hahahah :) inşallah herkesin bebişi var gibi bişey zaten az çok gördüğüm kadarıyla. Olmayanlarda biran önce dostlarıyla beraber göbişleri dolsun :)

ama bugünlük biraz erken kaçıyorum,mesai bitti..öpüyorum hepinizi....

Bu arada dün hıdırellezde hepimiz için Allahtan sağlıklı melekler diledim ... Rabbim kabul eyleyip göndersin inş ...

canım benim gel yeterki ayy ne güzel yaaa buluşuyoruzzzz

hahahah :) inşallah herkesin bebişi var gibi bişey zaten az çok gördüğüm kadarıyla. Olmayanlarda biran önce dostlarıyla beraber göbişleri dolsun :)

amin canım ya allah birimizdne birisinin dualarını kabul etsin de yol arkadaşı olalım 9 ay ve sonrası dönemler için :) Hamişlerimize de maşallah

bende geldimmmm o topiği eskiden sabah akşam bekleyip sorada piskolojisi bozulup bırakanlardanım ama halada girip bakıom haaaa tabiki kimseyi tanımıom arada hande girip çıkıyor .... ordaki belirtilerin hepsini yaşayıpta hamiş olamadık zatiiiii neysem merabalar nazlıcım.... topiğin hayırlı olsun

canım hepimizin topiği bu. Burda artık her konuyu konuşabileceğiz pskolojimiz bozulmasın inşallah. Bende bu sebepten girmiyorum o topiğe. Çok özlemişim sizleri ya :):81:

anlaştık candascım 10 dk da bir msj attığımızdan uyuz oldum buraya yazdım bende öptüm by by

aynen canım ya kafayı yiyecektim valla eski kızlara burayı veriyimde onlarda takılsınlar ama benin biricik kocişim işten gelcek ona bi yemegini yediriyim gelirim yine çok öptüüümmmmm....

aynen canım ya kafayı yiyecektim valla eski kızlara burayı veriyimde onlarda takılsınlar ama benin biricik kocişim işten gelcek ona bi yemegini yediriyim gelirim yine çok öptüüümmmmm....

ayyy ye sen biricik kocişini :)
Asliyrt sana mesaj yazıyodum bi baktım burdasın. Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…