Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

hamilelik döneminde eşinden ayrı durmakda zor olur, umarım erteletebilirsiniz canım. Rabbim yardımcınız olsun. Bebiş için de korkma o annesini zor buldu, kolay kolay kaybetmez

hamilelik döneminde eşinden ayrı durmakda zor olur, umarım erteletebilirsiniz canım. Rabbim yardımcınız olsun. Bebiş için de korkma o annesini zor buldu, kolay kolay kaybetmez

ayy canım benim sagol eşimde aynı bu cümleyi kurmuştu biliyormusun ondan çok şaşırdım :))
zaten sürekli ayrı kalamam eylülde kadar dururum riskli dönem geçince giderim yoksa dediğin gibi çok zor olur bide her dönemimde insan eşinide yanında ister her değişikliği oda fark etsin ama en iyisi erteletebilmek

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar,

zor bir dönemden geçtim, sonrasında olaylar biraz daha büyüdü ama şimdi toparlamaya çalışıyorum. bi koşturmaca içindeyim bi ayağım sürekli ankarada, iş başvuruları ev derken artık 15 temmuzdan sonra ankarada olucam. eşimle durumları düzeltmeye çalışıyoruz umarım herşey düzelir ama yine de bi burukluk var içimde. umarım zamanla atlatırım.

topic de durgunlaşmış, var mı güzel haberler? çok öpüyorum hepinizi...

Durumlarının düzelmesine mutlu oldum canım, zamanla içindeki kırgınlıkları bastırıyorsun, unutucaksındır sende, hep dediğim gibi as olan sensin onun için üzme kendini
bende korunma sürecine geçtim canım. İçim gidiyor bebek gördükçe ama ev sahibi olana kadar bebek yapmıycaz artık. Ev alıncada gereken neyse yaparız artık.
Adet günüme 2 gün kaldı, tab, sancılar bir haftadır devam ediyor. Bu arada her ne kadar başım açık olsada namaza başladım. Evde sabah namazımı kılıyorum hazırlanıp çıkıyorum akşamda 7 gibi evde oluyorum. Öğlenin kazasıyla ikindiyi kılıyorum. Eşim gelmeye yakın akşam yatmadanda yatsıyı kılıp yatıyorum. Çok rahatladım. 1 hafta oldu başladı, kaçırmıyorum şükürler olsun

wavybaby senin adına sevindim zamanla dahada düzelir herşey bence bundan sonra geçmişi hiç karıştırmadan önünüze bakın inaşallah bundan sonrası daha güzel olacaktır

canım Allah kabul etsin ne mutlu sana bende senin gibiyim.birde burara kafaba iyice taktım kapanmalıyım diye hatta bir ara başörtü falanda aldım ama güzel yapamıyorum sonradan kapanmak ne kadar zormuş ama ilahıyatçı bir arkadaşım var senin nefsinle mücadelen daha zorsa sevabında daha boldur diyor.birde benim aile de hiç yok kapalı beni kapalı görseler çok yadırgarlar o derece tutucular artık onlardanda uzaktayım eşimde Allah için kapan benim ve başkaları için değildiyor doğrusu bu zaten.başaracam bunuda az kaldı

yani aslında insanın içinden gelmezse kapanamaz. Ne güzel içinden geliyosa bencede kapan. Benim iş yerimde mescit bile var aslında istersem burdada kılarım namazımı ama kıyafet makyaj sorun oluyo. o yüzden öğlenin kazasını kılıyorum. Kapanabilceğimi şuan için düşünmüyorum ama hayatımda her şey içimden birden gelip oluyo buda olur belki :). yada bebişim olup evimin kadını olunca kapanabilirim.

kesinlikle öyle içinden gelmeden kapansan anlamı olmazki zaten.canım inşallah ikisi birden geliverir tez vakitte :)
namazıda ne kılabilirsen kardır en iyiysini yapıyorsun iş yerinde zorsa kaza yaparsın zaten Allah kabul etsin

sağol bitanem. Rabbim hepimize nasip etsin. Sadece öğle namazını kazaya bırakmış oluyorum, inşallah onuda bırakmam. Benim içimden ne gelirse onu yapar ve sadık kalırım fikrime. Örenğin 5 ay önce hiç aklımda yokken birden sabah uyandım ve sigarayı bıraktım dedim. ve hala içmiyorum 5 ay oldu. Rabbim hayırlısı neyse içime versin, ben zaten yaparım.

aminnnnnnn.sigarayı bırakman süper olmuş

Merhabalar kızlar a.s. Nasılsınız ?

Ben tatildeydim yeni döndüm, çalışmalar için epey bi fırsatımız oldu ama her ay olduğu gibi bu ayda kırmızlar gösterir kendini... Bu sonucada alıştım 7. ay olacak ... Sanırım müstakbel bebeğimiz babasının tayinini yaptırmadan gelmeyecek Sizler nasılsınız? var mı güzel haberleriniz ?

slm kızlar..sizleri gördüğüme çok sevindim..bende artık erken hamilelik belirtileri topiğine takılmıyorum..orayı okudukça sürekli kendmde belirtiler aradığım için ara verdim.arada bakıyorum bazen..geçmişi okuyamadım.hamile olanlarınız var mı?benim bildiğim kadarıyla hande hamile..bende hala hiç bişey yok...

slm kızlar yaz sendromu herhalde kimseler yok yada karşılaşamıyoruz malum yaz gelince gelen giden misafirler eksik olmuyor
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
benim tayinim çıktı hiç beklemiyorum resmen bebeğin kısmeti uğurlu geldi

tatlım tayinin için çok sevindim. HAyırlı olsun. Artık bu tip forumlarda takılınca sürekli belirti aramaktan herkesin pskolojisi bozuluyor o yüzden kimse takılmıyor bende dahil :). Bizde 1 yıl kadar bebek fikrine ara verdik. Kısmetse ev almayı düşünüyruz, biraz bebek fikrinden uzaklaştık.Daha iyiyim şuan. Bebişinin cinsiyeti ile ilgili bi tahmini oldumu doktorun, handeciğimin bebişi erkek :)

insan haklıda oluyor bu durumda bir ara bende girmiyordum öbür topiği zaten ondan bırakmıştım burda belirti falan konuşulmuyor yine ora neydi öyle insan isteristemez etkileniyor.bence inşallah yaz herkese iyi gelecektir.demek handenin erkek hayırlı olsun.benimde belliymiş ama eşim ilk defa girmişti yanıma şaşkınlıktan unutmuşuz sormayı.ben merak etmiyorum sağlıklı olsu yeter.aferin size istanbul gibi bir yerde ev alınca insanın yükü yüzde elli rahatlar rast gelsin işiniz

çok sağol hayatım. Aynı fikirdeyiz. Şimdi evimiz olsa yaş gelene kadarda borcunu bitirsek en azından emekli maaşımız olursa onunlada geçiniriz diyoruz. Zaten 22 yaşındayım. Seneye eve girmiş olursak aşılama yaptırmayı düşünüyoruz

kızlar bende hamileyimmmmm dün 5 gün gecikmeyle test yaptım ve pozitifi gördüm.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.ben 7.denemede başarabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…