Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

O senden evlenir hemen doğururlar kısmına çok sinir oluyorum bende.Sayelerinde iyice sapıtıyoruz .....
sagolsunlar çok düşünceliler ama az kaldı tersleme politikasına geçerim yakında eee herkese hakettiği gibi davranacan ne eksik ne fazla

ya patavatsızlıktan başka bişey degil bunun hemen yapınca oldu diye düşünmesiyle alakası yok allah vermeseydi ne yapacaktı birde korununca yok tembellik olurmuş falan deyip duruyolar dr a sordum olurmu öyle şey hiç dedi sen her ay adet oluyorsan rahim her ay hamileliğe hazırlanıyor demektir dedi

evet bana deli damgası vurabilirsiniz ama 3 yıllık evliyim, hamileyim diyemedim daha. Alllah kimsenin bebeğini almasın tabii ama o cümleyi sarfedebilmek isterdim. Bu durumda olunca bu kadın hamile kalamıyor, KISIR bu damgası çok fena. bir kere hamile kalabilsem keşke...

hakkettiklerini yaştmak lazım bencede ...

Canım ya rabbim gönlüne göre versin Milettin derdi kendine yetmiyor bide elalemin lafı iyice geriyor.allah ıslah etsin hepsini.Dilerim en yakın zamanda annelik duygusunu tadarsın ama eksik dua etme, hamile kalabilsem değilim.Hayırlısıyla hamile kalıp kucağıma alabilsem de...

Lifoşcum sakın kırılma dediğim şeye, bende hamile kalıp kucağıma alamadığım için böyle diyorum ...

çok haklısın biliyormusun çok sinir oldum bak şimdi.hele başkasının acısından mutluluk duyanı Allaha havale etmekten başka bişey diyemiyorum bile

inşllah lifoscum hiç tecrübem yok ama azda olsa bişey olur herhalde birde ben çatlatma iğnesinden dolayı olsada ayırt edemeyebilirim

yok canım ne deli damgası inanki hepimiz aynı haldeyiz aynı pskolojideyiz birbirimizi anlamazsak zaten bizi başkası hiç anlamaz

Çok sıkkınım canım Gerçekten sevinmemişti hamile kaldığımda şimdi habire olsaydı doğmuşmuuydu deyip duruyor.Aklınca gönül alıyor ama önemli olan ilk tepkiydi.Kaç haftalık hamileisn nasılsın diye bile sormadı, komşu kızına bile nasıl sevinirdi.Tamam geliniz, tamam sevilmiyoruz ama bu kadarda olmamlıydı.

Bi arada diyo ki ee ben ilk gecede hamile kalmışım millet nasıl kalamıyor ! bana laf vuruyo, sandı ki hiç korunmadık ve 2 yıla hamile kaldım diye.Alakası yok.Kaldı ki korunmadan hamile kalamayabilrimde bu gayet normal.Böyle insanlardan nefret ediyorum.Rabbim ele güne dile düşürmesin kimseyi ....

Aslında mantıklı olanı o bencede canım dr.un dediği...Verecek olan Rabbim, dr.larda vesile...

Est. nurcancım neden kırılıyım...Bencede eksik dua etmeyin...hamile kalalım kucağımıza alalım ve eşlerimizle büyütelim bebeklerimizi sağlıkla, mutlulukla inş...

töbe töbeeee anneler günü geçti ama böyle insanlara da anne diyoruz ya ona yanıyorum. kayınvalide konusu açılıyor hissediyorum, bi konuşmaya başlasak topic 100 sayfa ilerler valla :)

Est. neden kırılıyım...Bencede eksik dua etmeyin...hamile kalalım kucağımıza alalım ve eşlerimizle büyütelim bebeklerimizi sağlıkla, mutlulukla inş...

inş canım amin... Canım birde ismimi kullanmasan olur mu :) yine kırılmayacağını düşüenerek yazıyorum.Burda tanıdık biri varda topikte değil kk da.Bu yaşadıklarımı ve düşündüklerimi bilmiyor.Bilmesinide istemiyorum malum psikoljimiz

ayyy ne biçim bişey bu kaynana olurda bukadar da olurmu ben hiç tanımadığım bir hamile görsem bile sepmatik geliyor gülümsüyorum.
korunmakla alakası yok bunun zaten olaacagı varsa oluveriyor olmıcaksa istersen hiç korunma.dersaneden bir arkadaş vardı 7 yıldır korunuyordu ona hep demişler kız evlendiği sene üniversiteyi kazanıyor 5 yıllık bir bölüm 2 yılda sınavlara hazırlanmış atandığı gün korunmamışlar hemen hamile kaldı.benim kaynanamda buna takık neyle korunuyorsunuz dedi ayy bir utandım eşimde dediki bidahaki sefere sende ona sor bakalım onlar nasıl korunuyormuş terbiyesiz karı bu annem de yaw diye baya sinirlendi.

töbe töbeeee anneler günü geçti ama böyle insanlara da anne diyoruz ya ona yanıyorum. kayınvalide konusu açılıyor hissediyorum, bi konuşmaya başlasak topic 100 sayfa ilerler valla :)

Böylesine anne denmeside zoruma gidiyor açıkçası, haketmiyor çünkü... eminim ilerlerdi o kadar :) saolsunlar o kadra çok üzüyolar ki hangi birisini anlatalım... İlkkez anneler güününü kutlamadım iyi de yaptım... yaptıklarımla haddini aştı, artık dur deme zamanıydı kendimide durdurdm ....

he he banada öle geliyor :))) valla ben anne falan demiyorum kayınvaldemde kayınvalidesine anne demiyor zaten banada gün doğuyor.aramızda çok iyidir kayınvalidemle çokta severim o da sever beni kendi kızından görmediği ilgiyi saygıyı benden görür.yapmacıktan anne kız olacağımıza çok iyi bir gelin kaynana olmayı tercih ederim

Yok canım benim kayınvalidemde hamilelri pek bi sever, duyuncada pek bi sevinir ama mevzuu ben isem karaları bağlar.Allah razı olsun kendisinden.Görümcemide al ona vur.Yurtdışında kendisi ama ailesini canı istedikçe arar beni ise tesadüfen tel e istiyor.Sıradan umursuz bi tavırla kürtajım için geçmiş olsun diyor.Allah bana nasip etmedi madem sana da kürtaj duygusunu nasip etsin anla inş dedim.Allah biliyo bedduamıda ettim.Artık kimseyi kaldıramıyorum.kendilerinin tuzu kuru, çok afedersin bi yapıyolar hamileler, bide bakıyolar doğurmuşlar.Bu insanlardan ne bekleyim ki ben !! Allah muhtaç etmesin...

bencede olacağı varsa oluyor yoksa yok...bende ilkinde korunurken amile kaldım ama şimdi 6 aydır pas ...

hayır korunma yönteminizden ona ne acaba ?

allah bozmasın inş ...

nurcan, canım sıkma canını. Boşver benim eşimde hep ailem derdi. Baktım kendimi üzüyorum. Şimdi onun ailesiyle ondan fazla zaman geçiriyorum. Hep onlardan bahsediyorum, o sıkılıyo. O gitmek istemiyo. Erkekler böyleler iş anneleri kardeşleri oldumu erkekler böyleler. Sıkma canını bu tip şeyler içinde. Onların ayıbı de geç.

aklı sıra dicekki doğum kontrol hapı kullanma faha doğal yöntemlerle korun dicek düşüncesini biliyorum bırakınca belli bir süre geçmesi gerekiyor falan deniyor ya ama oda kişiden kişiye değişiyor bırakıpta hemen hamile kalan çok kişiyi tanıyorum.benim kaynana kafasında kuruyor kuruyor arıyor ineğinin hamile olduğunu bile haber verdi sıra sende der gibi :) malmıyım lan ben :)

Ayy çok üzüldüm kızlar böyle kayınvalideniz görümceniz olduğuna inan zor ama kapınızı kapatın duymayın, görmeyin. Benim kayınvalidem ilk düşüğümde hüngür hüngür ağladı. bu hamileliğimdede söylediğimde kucakladıbeni, sevinçten ağladı.
Şimdi doktor eşimden spermiogram istiyo, eşim çekiniyo vermiyo diye. Görümcelerim baskı yapıyo eşime. bişeyden haberleri yokmuş gibi. E bi doktora gidin ikinizde kontrolden geçin zaten daha önce hamile kaldı nazlıda. Bir sorun yok sizde bi gözükün falan diiyolar. Eğer onlar bana böyle davransalarda çok üzülürdüm ayrıca.

Saol canım, öyle değişik karakterli erkekler.Bu konu özellikle dünün anlma ve önemiyle ilgili anlayışsızlığı idi.ama tabi üzülerek kendime yapıyrum.Uzun zamandır canım sıkılmamıştı dün sıkıldı ...

Canım benim ya :))

öyle sadece akıllı kendilri canım o yüzden haklı yani, biz nerden bilcez ki tek bilgili olanlar onlar.Aman ya bu iş nasip işi hep diyorum, ilki korunurken es kaza oluyosa 2. de aynı şansı yakalayamıyosun işte ...

nazlı eşin özel bir laboratuara gitsin versin isterse evde versin sen götür benim eşim orda vermişti hatta üreloga gidince elle muane etmiş dr varikosel falan varmı diye tabi ben biliyordum ama sölememiştim belki gitmek istemez diye.çıkınca bunun suratı çok komikti arabaya bindik bu gülerek aşkım biliyormusun ben ellendim diyo yarım saat güldük.sen hamile kaldığın için daha şanslısınız ama sonradanda bu sperm degerleri değişiyormuş sonuçta baktırmakta fayda vardır biz 40 tlye baktırmıştık .birde senin 2 düşüğün var araştırılma yapılmadı sanırım değilmi

tatlım ilk düşüğümün nedeni var biz biliyoruz. Onu düşükten saymıyolar. İkinci düşüğümü düşük diye adlandırıyolar. Ondada cidden bir çok neden olabilir ev taşımıştık çünkü o dönemde. Benim bütün tahlillerim testlerim yapıldı en son hormon testi kaldı.Doktor geçen muayene etti beni, o hormon tahlillerini yaptırmana bile gerek yok dedi. eşimden istedi oda korkuyo galiba. Çünkü bende problem olduğunu düşünüyodu galiba, çok zayıfım ya ondan dolayı :)şimdi ben temiz çıkınca kabak başına patlamasın diye gitmiyo. Hatta geçen diyoki böyle ne özgürüz ne güzel hep geziyoruz, canımızın isteediği gibi davranıyoruz diyo :)

Tamam canım nası istersen ay niye kırılıyım güzelim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…