olsun canım kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyidir, kilo başa bela. vermeye calışıyorum ben de ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. ama ben yemek yemeyi çok seviyoruuum
her dakika yemek yiyorum aklım çıkıyo sürekli yemek yiyorum. Abur cubur şeker çikolata ne bulasam yiyorum ama bende alamıyorum
her dakika yemek yiyorum aklım çıkıyo sürekli yemek yiyorum. Abur cubur şeker çikolata ne bulasam yiyorum ama bende alamıyorum
kiminin bünyesi işte... inşallah sana şişko diye eğlendiğimiz günler de gelir, yakındır :)
kiminin bünyesi işte... inşallah sana şişko diye eğlendiğimiz günler de gelir, yakındır :)
ağzından bal damlıyo kuzummmmm. İnşallah. Aslında lise dönemlerime kadar şişko bile sayılabilrdim zayıfdım ama yapılıydım. Son üniversitede finallerin başlıycağı dönemde işten de çıkmıştım eşimle evlenebilmek için ailemi karşıma almıştım bir sürü sorun aynı anda gelince 15 kilo falan vermiştim bi dahada kilo alamadım. İşte bebiş için sigarayı bıraktım ondan sonra 5 kg aldım o kadar ama boyum 172 kilom 51. 10 kg alsam yeter:82:
günaydın kızlarrrrrrrrr,:79:
nasılsınız bugun ???
hoşgeldin rana, iyiyiz işte bildiğin gibi sizleri bekliyorduk biz de de mi puffy :)
ben de yemeğimi yedim şimdi, tabii diyet usülü işte :) bu arada şu zırt pırt çıkan reklama sinir oldum. şu özel günleri sırf bu yüzden hiç sevmiyorum. reklamlar bile saçma sapanlaştı.
canım ankaraya taşınıyoruz diye yazmışsın neresine taşıncaksınız bende ankaradayım :80:
henüz belli değil canım ama çankaya civarı olur herhalde uzak semtleri düşünmüyoruz pek. çukurambar ve 100. yıl ağırlıklı.
ewet canım o semtler gayet güzeldir özellikle çukurambar tarafı çok gelişti elit bi semt yani tawsiye ederim
çok memnun oldum senin de ankarada olmana :) bakarsız bebeklerimizi görmeye bile geliriz :)
siz ne tarafta oturuyorsunuz?
çamaşır makinası alıcaktık kızlar profilo ve ariston arasında kararsız kalmıştım. Bugünki reklamdan sonra karar verdim profilo alıcaz. Bu ne ya yırtık dondan çıkar gibi her sayfa aariston reklamı
ayy inş canım gerçekten çok memnun olurum inş o günleri görürüz bebekten öncede görüşürüz ne olcak sanki :81:
biz eşimin işi sebebiyle sincanda oturuyoruz şuan ama bu yaza bizimde taşınma olayımız olabilir daha netleşmedi işine bağlı yani
kızlar merhabaaa
eşim evde bugün.. havada güzel ama hiç dışarı çıkasım yok.. yaa annenize ne aldnızz?
kolye almayı düşünüyorum ama klasik olacak yine:26: kararsızz kaldım..