Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

offf yaaaaa.. hiç sevimyorum zaten hediye almayı nisanın 10 u doğum günüydü kıyafet aldım şimdi anneler günü arkadaşında yusufcuk kolye görmüştü çok beğenmişti ondan alayım bari dedim.. bide mayısın 12si eşimin doğum günü bide onu düşün şimdi.. sewmiyorum işte hediye almayı

bende hiç sevmiyorum hediye almayı. ama birisi bana hediye verirse ona bayılırım :)

hepinize güzel haftasonları kızlar. Ben ufaktan tüyme operasyonu yapıcam :) bugün erken çıkmak istiyorum. Güzel sıcak havanın tadını çıkarıyım. Gidiym sahilde kız kulesine karşı bi kahve içiyim :81::81::81:

ay canım yaa benim yerime de iç çok seviyorum oraları ben.pazartesi bende istanbulda olucam perşembe dönücez izmire...3 günde bol bol gezicem istanbulu

selam canlarım bende geldim,sağolsun rengarenkcim haber verdi,bende her ay belirtilere takılıpta sonra o topikte psikolojisi bozulup kaçanlardanım,eee son durum ne diye soracak olursanız,hala beklemedeyim,bu arada rahim filmi çektirdim,üstüne birde histereskobi ve laparoskobi ameliyatı oldum.

geçmiş olsun bende 2 ay önce çektirdim rahim filmi
hepimizi bozmuş ya o topik :)))))

geçmiş olsun bende 2 ay önce çektirdim rahim filmi
hepimizi bozmuş ya o topik :)))))

durun bakalım ben daha tam tedavi sürecine girmedim, bakalım neler bekliyor bizi çok korkuyorum inanın. benden dolayı olmazsa hayat boyu yüzüme vururlar mı ben acısını yasar mıyım diye içim sızlıyor. en dandik bi kavgada bile insan bazen ne sözler sarfedebiliyor, ileride bu yüzüme vurulursa korkusu içimi kemiriyor. kızmayın bana henüz kesin birşey yok ama benim durumumdakiler beni anlar, hissettiklerimi tüm açıklığıyla yazıyorum çünkü.

bi mal sahibi olsan, direk insanların diyecekleri şey bile beni dellendiriyor şimdiden: ee çoluk çocuk yok tabi, alırlar... ben kafayı yiyorum sanırım.

bu arada hepimizin anneler gününü kutluyorum çünkü hepimiz bir gün anne olacağız inşallah ve Allah bize bu lütfu nasip etmiş bir kadın olarak yaratarak. iç güdülerimizin dahi olsa günü kutlu olsun

Merhaba kızlar Nazlının mesajını aldım ben de geldim.Sizleri görmek çok güzel oldu gerçekten:) Ben de çoğunuz gibi eski topikten psikolojim bozularak ayrılmıştım.Girdiğim sürece bebekten başka bişey düşünemez olmuştum.Sonunda eşim yasakladı girmemi delircem diye korktu adam:) Arada bakıyodum gene ama tanıdık kimse olmuyodu.Neyse kafam biraz rahatladı artık gece gündüz bebek düşünmez oldum derkennnn minik mucizem geldi göbişime kondubugün itibariyle 8 haftalık hamileyim Ama biraz sıkıntılıyım.Ara ara lekelenme tarzında kanamalarım oluyo ilaç kullanıyorum.Sizden de dua istiyorum inşallah bişey olmaz.Ve en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur

canım tebrik ederim İnşallah Allah tamamına erdirir bi sorun çıkmaz

kızlar bi de baharis vardı hatırladınız mı?onun deneme süreci 1 seneyi geçmişti ve psikolojim bozuluyo diye topikten ayrılmıştı.geçenlerde bakmıştım hamile olduğunu yazmış,herşey yolundaysa dileğine kavuştu o da...

canım çok geçmiş olsun, biran önce geçsin.. uzun bekleyişler de güzel haberlerle sonlansın inşallah.. sakın hiçbirşeye moralini bozma..

zamanı geldimi kendiliğinden gelişiyor zaten.bende hiçbilmediğim şeyler öğrendim bakalım daha neler görecez.
ama sen baştan karaları bağlamışın olmazki hem sizin durumunuz bence biraz farklı yanlış hatırlamıyorsam eşin herzaman yanında degil bu çok önemli.gelincede denk gelir gelmez.eskidenmiş o almanyadan senede 15 günlüğüne gelipte her geldiğinde bir döl bırakmak :)))
canım bide problem kadında yada erkekte olsun hiç farketmiyor bence herhangi bir kavgadan dolayı bunu yüze vurmak çok ama çok acı.
düşünki eşinde olsa sen yaparmıydın hiç bence asla yapmazdın.ama anlıyorum seni bence sen kendinden emin olduğun için ben öyle davranmam am ya karşımdaki birgün bişey derse diyosun onuda Allaha havale edeceksin ozaman .

çalıkuşu çok sevindim adına rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin
bak ne güzel canlı bir örnek oldun bize burdan çıkarmamız gereken ders relax olcaz

aa ben hatırlıyorum onu ay ne güzel dileğine kavuşmuş o da

kızlar günaydın.. topiğimiz hayırlı olsun.. bende ankaradayım ve eryamandayım.. bir gün ankaradaki ark. ile görüşmek nasip olur inş... hepinize ii günler olsun.. ben 7 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım çok fazla durumda.. çok zorlanıyorum çalıştığım için hiç kolay olmuyor... dilerim çabucak geçer..

hoşgeldin handeeee, geçmiş anneler günün kutlu olsun :) seni de görünce tamam artık o eski havayı yakaladım. inşallah temmuzdan itibaren görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…