- 9 Şubat 2011
- 2.791
- 11
sagolsunlar çok düşünceliler ama az kaldı tersleme politikasına geçerim yakında eee herkese hakettiği gibi davranacan ne eksik ne fazlaO senden evlenir hemen doğururlar kısmına çok sinir oluyorum bende.Sayelerinde iyice sapıtıyoruz .....
Günaydın canım...İnsanlar yaşamadıkları için mi yok afedersin ama patavatsız oldukları için mi böyleler bilmiyorum...Bi arkadaşım geçen sene evlendi 1 aylık evliyken hamile kaldı...Arkadaş oturmamızda neden hemen düşündün evliliğini yaşasaydın biraz dediler, o da ne dedi bilyo musun? Aman bi an evvel olsunda kaygısı kalksın istedim çeevremizde olmayan uğraşanları görüyoruz işte ben hemen anne oldum dedi...o kadar üzüldüm yaralandım ki anlatamam sana...Ama olsun benim 6 meleğim var ve ben anneyim ona inanıyorum ve Rabbim hamdolsun ki beni çok seviyo demekki bunları yaşatıyo diyorum...Hayrlısı canım napalım Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bize...
ya patavatsızlıktan başka bişey degil bunun hemen yapınca oldu diye düşünmesiyle alakası yok allah vermeseydi ne yapacaktı birde korununca yok tembellik olurmuş falan deyip duruyolar dr a sordum olurmu öyle şey hiç dedi sen her ay adet oluyorsan rahim her ay hamileliğe hazırlanıyor demektir dedi