Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

eveeet kızlarr mesajınızı aldım veeeee bende geldimmm daha doğrusu bizde geldik KIZIM ve BEN siz yokken biz baya bi büyüdük kızım kendini hissettirmeye başladı tekme bile atıyor
bana diğer topiğimiz çokk uğurlu gelmişti sizlerle orada dertleşmeye başladık ve ben 2. ayda hamile kaldım inşallah bu topikte diğer arkadaşlarada uğurlu gelir

aşkolsun teyzesi sanaaaaa bizi nasıl unutursunnnn kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana 5 haftalık hamileyimmmm

canımmm çokkk sevindimm yeni topiğin ilk bebiş haberi senden oldu tebrik ediyorummm

günaydııın kızlaarr, anneler, anne adayları...

kahvaltımı ettim evde işler var ama sıkıntı var içimde dedim geleyim bizim kulübe silkinirim azıcık :) sizler kocacıklar ve bebeklerinizle haftasonu keyfi yapın bakalım

tatlım eşimdende devlet hastanesi istedi tahlili eşim istemedi özel hastane var evin sokağının başında ama hastane öyle kabul etmiyoruz dedi. Bilmiyorum yani ama dün gece biraz ikna ettim sanki

beraber dinleşiriz arkadaşlarımızı, bizdende cacık olmaz bu ay doktor bebiş osa bile düşer eşinde sorun varsa dedi:18:

içini ferah tut güzel arkadaşım, sıkma sen kendini tutmuştur niye tutmasın. Üzülme ama sakın

selam kızlar mesajınızı aldım hemen geldim

hoşgeldin bebeğimmmmm:79::79:

mrh arkadaşlar,:79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun banada msj gelmiş bende geldimmmmm
hoşgelmiş sefa getirmişinn

Meleği göbişine konmuş güzel anneler

rengarenk34 5 haftalık
tuubaayaz 19 haftalık
yarenhande 6 haftalık

Hamişlerimizde geldikçe kendilerini eklerse bebişlerimizin ne durumda olduğunu biliriz

kızlar bu gün benım adet günüm 10 gün öncesinden beri kasıgım taş gibi oldu hafifte şişti ben hamile kalınca böyle olurdu martta düşük yaptım 1 ay korunduk bu ay korunmayı bırakmıştık dün akşam akıntıyla beraber toplu iğne ucu kadar kırmızılık geldi akşam 8 de bu saat oldu daha bişey gelmedi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum

Günaydın kızlaarr ben geellldiimmm ii haftasonları olsun inş...Nasılsınız, ne var ne yok?

tatlım adet gününse testte çıkar. 3-5 tlye bi test al yap. Biz ne desek boş bu durumda. İnşallah meleğin göbişindedir.

az önce wc yw gittim akıntım sarı geldi adet oldugum zaman sarı akıntı hiç gelmez ilk günümde bile pembemsi yada kırmızı gelirdi

Canım aynı benim gibiymişsin...Bende de pko var ve kilo aldıkça günüm aksıyo verdikçe düzene giriyo...Ama bu gebeliğe engel değil canım biliyosun...

ayyy kaderde burda tebrikleri kabul etmekte varmış valla ruyamda görsem inanmazdım saolun kızlarr allahım sizede versin biranönce dicem de kim ne durumda bilemedimki şimdi.. öz geçmiş yazmak lazım

Amin canım inş...Hamilenin duası kabul olur bizlere dua et canım olur mu?

Canım çok geçmiş olsun Bence kanda baktır belki ikizlerin yoldadır da sanada süpriz olur güzelim

Evet canım ilk gebeliklerde bişey hissedilmiyo ya da hissedilse bile tecrübesiz olunduğundan bilinmiyo...Ama ne kadar gebelik geçerse başından o kaadar hissediyosun...Ben son gebeliğimde adetimden 10 gün önce hissetmiştim...

Siz 5-7 aya çok dayanamıyorum diyosunuz canım yaa...ya ben napıyım 8,5 yıllık evliyim 5,5 yıldır istiyoruz biz :85: Sizden hatta benden bile beterleri var tevekkül etmekten başka çaremiz yok...

Canım bence yerleşme kanaması senin yaşadığın...Allah bilir seni umutlandırmıyım ama bence hamilesin...hemen yapma test...Ya bikaç gün daha geçsin öyle yap ya da hemen öğreniyim dersen kanda baktır...hayrlısı olsun inş canım bu sefer kucağına almak nasip olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…