aşkolsun teyzesi sanaaaaabizi nasıl unutursunnnn kızlar hep bunu istemiştim bi don sütyen sallayın nolur bana 5 haftalık hamileyimmmm
nazlımm biz ssk ya gitmiştik önce orda bi kap veriolar eline git tuvalette içine spermlerini boşalt gel dio laboratuardaki kadınşok olduk ve yapmadı tabiki eşim, sonra tuttum kolundan özele gittik bi kap verdi yine doktor evde halledebilirsin dedi ama 10 dk içinde götürüosun hastaneye yaniiii kasma bebişimmm yakın bi özel hastane bul hemen, sen doldur ben götürürüm de
bu topicte durgunluk olmasın ama :)
en iyisi ben benim son durumdan başlayayım.
garip bi şekilde 40 gün sonra adet oldum. ama ilk başlarda resmen kahverengi ve çok azdı. aklıma ilk sizin dedikleriniz geldi. 2-3 gün öyle devam etti hatta kıvamlandı hah dedim adet bu. dememe kalmadı hemen regle döndü ama çok çok daha az ve ağrısız, şişkinliksiz. test de yapmadım doğal olarak çünkü bence adet oldum. son birkaç aydır baya kilo almıştım hormon dengelerim çabuk oynar benim bu durumlarda, sanırım onun etkisi. dün de kocamı uğurladım 1 aylığına... e artık bol bol sizi dinlicem bu ay :)
kızlar bende son durumumdan bahsediyim.
2 ay önce arkadaşımın doğumuna gittim 2 gün kaldık hastanede o esnada doktoruyla tanıştım derken anlamdan kendimi tedavinin içinde buluverdim.6.ayımdı o ay dr erken aslında ama kaybdeecek bişey yok gel bir bakalım ne var ne yok dedi.
vajinal muane + adetin 3 .günü hormon testi+ adetin 8. günü rahim filmi
Allaha çok şükürki hiç bişey çıkmadı herşey yolunda dedi rahim filmini boşa kürek çekmeyelim diye baştan çekiyorum dedi en zor oydu zaten.
baştan eşimin spermiyogramınıda istedi deger sonuçlarına göre üreloga gittik çocuk olmasına engel durumunuz yok dedi.ama sonra araştırdıkça benim içim rahat etmedi çünkü dr un normal dediği morfoloji 2.burdan okudugum bir topikten hiçte iyi olmadığını anladım tekrar gittik.dediki sayınız iyi olduğu için morfolojinin 2 olması önemli değil dedi.sayımızda 71 milyon.morfoloji 1 ken bile kendiliğnden hamile kalınıyor dedi.benim ısrarımla evicap ve proxeed plus verdi bize.3 farklı dr göründü eşi 3 üde aynı söledi.
sonra benim dr a geri döndük dediki istersen yumurtalama takibi yapıyım sana istersen bekle dedi tabiki başladık takibe.tabi rahim filminden sonra bir ay korunduk.
2. ay reglin 2. günü gonal f le başladık yumurta geliştirici 10 gün de ovitrelle ile çatlattık.
iğneleri göbeğimden kendim yaptım.10. gün çok sayıda yumurtam oldu hemde 75 lik dozda.
ama 2 tanesi 18 mm di dr onları hedefledi.yoksa birgün daha beklesek benim 12 tane yumoşum vardı.
şimdi ise yarın kanda baktırmam gerekiyor ama korkuyorum tutmadı gibi geliyor bana
selam kızlar mesajınızı aldım hemen geldim
hoşgelmiş sefa getirmişinnmrh arkadaşlar,:79:
yeni topiğiniz hayırlı olsun banada msj gelmiş bende geldimmmmm
günaydın puffycim nasıl gidiyor? iştesin sanırım değil mi?
kızlar bu gün benım adet günüm 10 gün öncesinden beri kasıgım taş gibi oldu hafifte şişti ben hamile kalınca böyle olurdu martta düşük yaptım 1 ay korunduk bu ay korunmayı bırakmıştık dün akşam akıntıyla beraber toplu iğne ucu kadar kırmızılık geldi akşam 8 de bu saat oldu daha bişey gelmedi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
tatlım adet gününse testte çıkar. 3-5 tlye bi test al yap. Biz ne desek boş bu durumda. İnşallah meleğin göbişindedir.
hayır canım, benim pko olduğu için çok üzerine gitmiyorum bendendir sorun diye ama ben azıcık kilo versem adetlerim de pkom da düzene giriyor, o zaman da olmadı. aslında haklısın verse iyi olacak ama o da yanaşmıyor pek haydi gidip yapalım diye. belkbirkaç ay sonra
ayyy kaderde burda tebrikleri kabul etmekte varmış valla ruyamda görsem inanmazdım saolun kızlarr allahım sizede versin biranönce dicem de kim ne durumda bilemedimki şimdi.. öz geçmiş yazmak lazım
kızlar bende son durumumdan bahsediyim.
2 ay önce arkadaşımın doğumuna gittim 2 gün kaldık hastanede o esnada doktoruyla tanıştım derken anlamdan kendimi tedavinin içinde buluverdim.6.ayımdı o ay dr erken aslında ama kaybdeecek bişey yok gel bir bakalım ne var ne yok dedi.
vajinal muane + adetin 3 .günü hormon testi+ adetin 8. günü rahim filmi
Allaha çok şükürki hiç bişey çıkmadı herşey yolunda dedi rahim filmini boşa kürek çekmeyelim diye baştan çekiyorum dedi en zor oydu zaten.
baştan eşimin spermiyogramınıda istedi deger sonuçlarına göre üreloga gittik çocuk olmasına engel durumunuz yok dedi.ama sonra araştırdıkça benim içim rahat etmedi çünkü dr un normal dediği morfoloji 2.burdan okudugum bir topikten hiçte iyi olmadığını anladım tekrar gittik.dediki sayınız iyi olduğu için morfolojinin 2 olması önemli değil dedi.sayımızda 71 milyon.morfoloji 1 ken bile kendiliğnden hamile kalınıyor dedi.benim ısrarımla evicap ve proxeed plus verdi bize.3 farklı dr göründü eşi 3 üde aynı söledi.
sonra benim dr a geri döndük dediki istersen yumurtalama takibi yapıyım sana istersen bekle dedi tabiki başladık takibe.tabi rahim filminden sonra bir ay korunduk.
2. ay reglin 2. günü gonal f le başladık yumurta geliştirici 10 gün de ovitrelle ile çatlattık.
iğneleri göbeğimden kendim yaptım.10. gün çok sayıda yumurtam oldu hemde 75 lik dozda.
ama 2 tanesi 18 mm di dr onları hedefledi.yoksa birgün daha beklesek benim 12 tane yumoşum vardı.
şimdi ise yarın kanda baktırmam gerekiyor ama korkuyorum tutmadı gibi geliyor bana
ama öyle deme bebeğim.. bende evde test yaptım ikincisi silik çıktı, yok diyorum olamaz hissetmiyorum çünkü.. olsa hissederim ayaklarındayım.. bide karnım falan ağrıyo ha adet oldum ha olucam ayaklarındayım.. eşimin ısrarıyla kan tahlili yaptırdım + pozitif çıktı sonuç ama hala diyorum ki bi yanlışlık olmalı, bişey var yani çünkü hala hiçbişey hissetmiyorum..sende benim gibi hissiz bir anneciktirsin belki bebişimAllahım inşallah tutunmuştur sanaaaa
Günaydın kızlaarr ben geellldiimmmii haftasonları olsun inş...Nasılsınız, ne var ne yok?
evet canım ya 10 10 10 hala bekliyorum ama tık yok birbirimize dualar edelim canım benim alt kattaki kızda aynı gün evlenmiş ama 4 aylık hamile o hamile olduğunu söyleyince şok oldum nasıl oynadım mutluyu anlatamam ister istemez üzüldüm ya allah affetsin
kızlar bu gün benım adet günüm 10 gün öncesinden beri kasıgım taş gibi oldu hafifte şişti ben hamile kalınca böyle olurdu martta düşük yaptım 1 ay korunduk bu ay korunmayı bırakmıştık dün akşam akıntıyla beraber toplu iğne ucu kadar kırmızılık geldi akşam 8 de bu saat oldu daha bişey gelmedi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
Canım aynı benim gibiymişsin...Bende de pko var ve kilo aldıkça günüm aksıyo verdikçe düzene giriyo...Ama bu gebeliğe engel değil canım biliyosun...
Biliyorum lifoscum ama zorlaştırdığı kesin. kilo vermek bile zor, Allah'ın bir bildiği var ki bu illeti kaderime yazmış diyorum. zaten doktor da diyor bu bir kader ve bununla yasamayı ogreneceksin diye. ben sekere cevirmesinden korkuyorum daha cok.
Canım aynı benim gibiymişsin...Bende de pko var ve kilo aldıkça günüm aksıyo verdikçe düzene giriyo...Ama bu gebeliğe engel değil canım biliyosun...
Biliyorum lifoscum ama zorlaştırdığı kesin. kilo vermek bile zor, Allah'ın bir bildiği var ki bu illeti kaderime yazmış diyorum. zaten doktor da diyor bu bir kader ve bununla yasamayı ogreneceksin diye. ben sekere cevirmesinden korkuyorum daha cok.
tatlım kilo gerçekten sağlık açısından zor. Bende çok zayıfım. İnsanlar sanki hastaymışım gibi bakıyor üzülüyorum. Kilolu olanlarda kilodan dolayı hasta oluyo. Çok kötü böyle ya hiç ortası yok bu işin.
tatlım kilo gerçekten sağlık açısından zor. Bende çok zayıfım. İnsanlar sanki hastaymışım gibi bakıyor üzülüyorum. Kilolu olanlarda kilodan dolayı hasta oluyo. Çok kötü böyle ya hiç ortası yok bu işin.
olsun canım kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyidir, kilo başa bela. vermeye calışıyorum ben de ama gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. ama ben yemek yemeyi çok seviyoruuum