Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

canım benim RABBİM hakkında hyırlısı olraka böyle yazmış inanki bugün tam 3 tane düşük haberi aldım çok kötü oldum ama ALLAHIM yar ve yardımcın olsun güçlü ol ki ilerisi için herşey daha güzel olsun ...
günaydınn kızlarrrrr
tünaydınnnn ASLICIMMM,
nasılsın ???
günaydınnn kızlar nasılsınız?
canımmm bayadır girmiyorsun merak ediyordum seni inş iyisindir bebeğinde iyidir inşş...
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Kendinize çok iyi bakın:79::79:
saol NAZLICIM ,
bu iyi dileklerin senin içinde geçerli olsun nasılsın ????

kızlarrr bu arada LİFOŞ nerelerde yaa bayadır onuda göremiyorum merak ettim ...:44:

kızlarrr bu arada LİFOŞ nerelerde yaa bayadır onuda göremiyorum merak ettim ...:44:

iyiyim ranacığım sen nasılsın canım??evet ayşe bayadır girmiyor bende mesaj attım özelden merak ettim umarım bir sorun yoktur tatil yapıyordur ondan girememiştr

günaydınn kızlarrrrr nasılsınızzz:92::92::92::92:

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar....bol bol bebiş haberli bir hafta...

canlarım herkese teşekkür ederim ...hepinize günaydın...hayırlı haberlerini bekliorum ..benden 3 ay beklemeyin çünkü yasak:)

Günaydın herkese....

Selin canım çok üzüldüm maalesef kötü bi deneyim olmuş ( Keşke böyle olmasaydı ama elden bişey gelmiyorki... Rabbim sabrını versin, bir dahakine sağlıcala göndersinde kucağına almak nasip olsun inş (

günaydın kızlar. Güzel bir hafta olsun hepimize.
İlk bebekler genelde kayıpla sonuçlanıyor. Onun için üzülme selincim...
3 ayından sonra sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alman dileğiyle tatlım...

Selinin ilk gebeliği miydi ? 2 . mi acab? 2. hayal kırıklığım yazmış a, 2. gebelik sandım...

Ama nazlıya katılıyorum canım ya ilkler maalesefki hep kayıp var.Benimde ilki kürtajla sonuçlandı.

Dilerim 2. de tam ve sonsuz bir mutluluk yaşarsınız ....

nazlıııııııııııııııııııııııııııııı ???? nasılsın kuzummmmm

canım sakın üzülme mevlam böyle münasip görmüş demekki üzülme inşallah hemencecik hamile kalırsın

iyiyim tatlım sen nasılsın. Napıyosunnn kuzummmmmm:80::80::80:

tabikide iyi degilim tatlım ya bugün kalktığımda regl oldum maalesef umutlu bi ayın mutsuzlukla sonuçlanması oldu yine dr a gidecez artık sende regl olmuştun okumuştum hayırlısı artık eeee sen dr a gittinmi hiç

bebeğim üzülme ve umudun olmasın hiç bi aydan :) takma daha kolay olucak herşey.
ben doktora en son 1,5 ay önce gittim. Doktor hormon testleri istemişti bide, sonra muayene etti. O kadar sağlıklısınki yaptırmana gerek yok dedi yani o derece :) eşimden spermiogram istedi. Bu ara eşimde dükkanda tek sabah erken açıyo. Fırsat bulup yaptıramadk yani. Ama doktor çok iyi her an hamile kalabilrsin tabi eşinde problem yoksa dedi.
Doktora göre eşimde bi sorun var hamile kalıyorum, spermi bozuyo bebeğimin gelişimini kesesini bebekler düşüyo. Bu doktorun yorumu tabi sadece Umrumda değil artık takmıyorum kafaya

canım üzülsemde fayda etmiyorki ama daha şimdiden çok yoruldum ben bu ay eşimde muayne olacak bende ama reglin 3.günümü gidelim sence ne dersin ???çevremdeki herkes hamile kalınca ben üzülmeden edemiyorum ama bide dr a gidecez keşke eşinde gitse basit bi vitamin hapı bile etkili olabiliyomuş

karnımda agrıyor devamlı hap kullanıyorum bu yüzdendemi olmuyorki acaba

bakalım hayatım gidicek tahlili özelde vericek. sonuçları nereye göstericez onu bilmiyorum, işin açıkcası pek baskı yapmıyorum bnde ona. Çünkü 1 sene daha bebek olmadan sabredersek evimizide almış olucaz allahın izniyle. zaman bıraktk, sonuçta ağır vaka değiliz. Daha önce iki kere hamile kaldım.ha 4 yıllıkken bebeğimiz ha 5 farketmiycek. bizden sonra evlenenler 2.ye hamile ,.hamile üzülüyyorum. eğer ilk bebeğim düşmeseydi 2,5 yaşındaydı. ama yiycek ekmeği yokmuş artık bende zaman bıraktım gerçkten

canım 7 aylık evliyim ama eski topiğe takıldığımda daha 3 aylıktım bak zaman geçti benim ev bark umrumda degil bi olsunda kuzum bizde özele gitcez araştırdım ben tahlilleri kadın doğumcuna göstereceksin siperm testinide ürolojide verecek ben çok baskı yapıyorum canım ya eşime çevrende soranlara ne diyosun düşünmüyoruza inanmazlar artık galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…