Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

Günaydın kızlarrr...Nasılsınız ve nerelerdesiniz bugünn????

canım nasılsın ???
merak ettik seni wallahi nerelerdesin canım ....

Ben iiyim ranacım hamdolsun sen nasılsın canım? Aro güzelim :) laptopum yenilendi bayaa bi hızlı 1 aylık kotayı yemişim 1 hafta giremedim kota aşımı olmasın diye Bugünde bağ temizlenecekti ama haftaya ertelenmiş Artık burdayım canım...

Günaydın kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz, dünde kimse yoktu bugünde

Regaib Kandilimiz mübarek olsun inş...Rabbim dileklerimizi, dualarımızı kabul etsin...Bu mübarek günde dualarımız karşılıklı olsun inş...

günaydın canım. sağol seninde kandilin mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş....

Günaın kızlar, Kandiliniz mübarek olsun.
Dün hastalandım yine hastaneye kaldırdı iş yerindekiler, miğde bulantısı baş ağrısı.
Önce iğne yapıp gönderiler yatarken fenalaştım yine, başka hastaneye gittik, tahliller istedi doktor ilaç verdi, 15 gün kullanıcam ilaçları eğer hafiflemezse endoskopi çekilicek. Ülser yada gastritden şüphelendi. Bugün çok daha iyiyim, şükür geldim işime
Sizlerde ne var ne yok

kızlar regaip kandiiniz mübarek olsun,Rabbim hepinizin kucağını doldursun,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eylesin.

günaydın canım. sağol seninde kandilin mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş....

Aro canım amin hepimizinde inş...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inş...

Kızlar herkes nerde yaa niye böyle olduk koptuk birbirimizden :96::26:

bilmiyorum hayatım bende. Her sabah geliyorum bakıyorum kimse yok. Kimse bişeyde yazmamış. :84:

Bende gün içinde bakıyorum ama kimse bişey yazmamış...Eskiden ne güzeldi herkes bişey paylaşır yorum yapar, yardımcı olur, sevinirdik...

slm kızlar nasılsınız?

Ben haftaya yokum eşimle tatile gidiyoruz.İnş 2 gider 3 döneriz ve dönüşümde de sizlerin güzel haberlerini alırım en bolundan :)

Hepinizi öpüyorum, çalışmalar sonucu inş sınıfı geçeriz hepimiz kızlar

Kızlar selam.
Artık yoksunuz ortalıklarda, çok üzüldüm, herkes bir aradaydık yine koptuk.
Umarım hamişlerimiz vardır.

Kızlar selam.
Artık yoksunuz ortalıklarda, çok üzüldüm, herkes bir aradaydık yine koptuk.
Umarım hamişlerimiz vardır.

slm puffycik evet canım ya karşılaşamıyoruz ben bakıyorum kimse yok birara giremedim hiç .hatırlamıyorum yazmışmıydım 3 hafta önce kanamam olmuştu devamlı yattım iğne kullanıyorum kesenin yanında kan vardı şimdi geçti iyiyiz çok şükür ama çok korkmuştum annem geldi bana bakmaya bir haftadır ara ara kalkıyorum

geçmiş olsun hayatım. Dikkat et kendine bitanem. Zor zamanları bi atlatın ondan sonra güzel zamanları geçirirsiniz. Çok öpüyorum seni yada sizi

geçmiş olsun hayatım. Dikkat et kendine bitanem. Zor zamanları bi atlatın ondan sonra güzel zamanları geçirirsiniz. Çok öpüyorum seni yada sizi

sağol canım çok şükür iyiyiz şimdi ama tedbiri elden bırakmıyoruz yatmaya devam ediyorum belkide iğnelerden iyiyim bilmiyorum bende çok öptüm seni
buarada brezilya fönün nasıl oldu ?

kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?
uzun zamandır bende giremiyordum,girdiğim zamandada kimseler olmuyor
wawybaby neler yaptı,eşiyle arası kötüydü barıştılar inşallah..bilgisi olan varmı kızlarrrr?

adaesilacım gelmiş geçmiş olsun,allah senide bebeğinide korusun inşallahh

sağol canım çok şükür iyiyiz şimdi ama tedbiri elden bırakmıyoruz yatmaya devam ediyorum belkide iğnelerden iyiyim bilmiyorum bende çok öptüm seni
buarada brezilya fönün nasıl oldu ?

hayatım önemli olan sizsiniz onun için dikkat et. Brezilya fönüm çok iyi oldu çok memmunum, kurutup çıkıyorum o kadar :)

canım merhaba,

wawvbabye baktım ama en son buraya yazmış. Belkide eşiyle iyidir ve tanışıyolardır. Kötü bişey yoktur inşallah. Ne var ne yok gelişme bişeyler varmı?

sağol esilacım amin inşallah dua etmekten başka çaremiz yok zaten
hayatım önemli olan sizsiniz onun için dikkat et. Brezilya fönüm çok iyi oldu çok memmunum, kurutup çıkıyorum o kadar :)

güle güle kullan saçlarını :)
sağol canım dikkat ediyorum etmemmi eşimin tayini çıktı onu durdurmaya çalışıyoruz bu halde yolculuk yapamam dr rapor verdi düşük riski mevcut tedavi gebeliği diye bakalım işe yararsa yoksa evi taşımıcaz eşim gidecek ben yalnız kalacam ev taşımak ve yolculuk yapmak riskini göze alamıyorum drumda çok riski diyor şimdilik böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…